עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא דיברו על מצב של קטואצידוזיס...
איך זה קשור לנושא של הסרטון?קטואצידוזיס סוכרתית (Diabetic ketoacidosis) או בשמה העיברי- חמצת סוכרתית, הינו מצב חמור העלול לקרות כתוצאה מסוכרת אשר יצאה מאיזון. האינסולין מפקח על רמת הגלוקוז בדם ולכן חוסר באינסולין עלול לגרום לסיבוכים רפואיים כמו הקטואצידוזיס הסוכרתית. מצב זה דורש טיפול מיידי ועלול להיות מאוד מסוכן. כיצד נוצרת קטואצידוזיס סוכרתית? מהם תסמיניה וכיצד ניתן לטפל בה?
אתה מצטט לי קטואצידוזיס של חולי סכרת סוג 1איך זה קשור לנושא של הסרטון?
אה. לא מכיר את המושג. אבל איך תגיע לייצור גבוה מדי של גופי קטון? זה נובע מכמות הFFA שהגוף מפרק כתוצאה מההרעבה/קטוזיס?אתה מצטט לי קטואצידוזיס של חולי סכרת סוג 1
אבל קטואצידוזיס זה פשוט כשיש לך יותר מידי גופי קיטון והגוף הופך לחומצי מידי, קורה גם בהרעבה.
הגוף יכול לייצר גלוקוז מחלבון ברמה כזאת שתמנע קטואצידוזיס בדיאטה קטוגנית.אה. לא מכיר את המושג. אבל איך תגיע לייצור גבוה מדי של גופי קטון? זה נובע מכמות הFFA שהגוף מפרק כתוצאה מההרעבה/קטוזיס?
אה, אז בהרעבה בעצם כשלגוף אין אפשרות להפיק אנרגיה לא מהגליקוגן ולא מחלבון הוא נאלץ להפיק יותר ממאגרי השומן ולפרק יותר FFA מה שגורם לקטואצידוזיס. כנראה עוד לא הגעתי לפרק הזה בספר של לייל, בדיוק אתמול התחלתי את הפרק על הפיזיולוגיה של גופי הקטון, תודה על הספוילר 🤬הגוף יכול לייצר גלוקוז מחלבון ברמה כזאת שתמנע קטואצידוזיס בדיאטה קטוגנית.
אבל המקרה הזה שונה בהרעבה שכן יש מקור מאד מוגבל של חלבון מהגוף, ואצל חולי סכרת סוג 1 יש גם סוכר גבוה בדם אבל זה לא נכנס
לתאים.
שאלה את השאלה הלא נכונה.איזה ספרים אתה קורא טנק? ועל איזה אתה ממליץ באופן כללי?
לייל מקדונלד לפי ההמלצה של משה. כמעט כולם. שמתי את הרשימה בלוג שלי מתישהו.איזה ספרים אתה קורא טנק? ועל איזה אתה ממליץ באופן כללי?
שלח:)לייל מקדונלד לפי ההמלצה של משה. כמעט כולם. שמתי את הרשימה בלוג שלי מתישהו.
אם אתה רוצה אשלח לך את הרשימה
http://hortdelacarmeta.com/7a565lyle-mcdonald-all-books-t8780152.htmlשלח:)