עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מלאניצ'ב מתאמן קבוע עם רצועות, בלי קשר לתחרות. כל הסקוואטים שלו באימונים הם עם רצועות.למה רצועות כל כך מוקדם? אין בזה ממש היגיון.
מה ההבדל בין מאלאניצ'ב לדור?מלאניצ'ב מתאמן קבוע עם רצועות, בלי קשר לתחרות. כל הסקוואטים שלו באימונים הם עם רצועות.
רק ציינתי עובדות. למה כל כך לא טוב להתאמן קבוע עם רצועות?מה ההבדל בין מאלאניצ'ב לדור?
מאלאן עושה את זה מכמה סיבות:רק ציינתי עובדות. למה כל כך לא טוב להתאמן קבוע עם רצועות?
היה אמור להיות אימון נפח עם המשקלים
סקוואט 135 5*5
בנץ 102.5 5*5
באתי לסקוואט,60 קילו הפעיל לי לחת מטורף על הגב,ניסיתי להמשיך לא יכול.. מקווה שלא פציעה,מוט ריק היה קשה לי,מבחינת הכאבי גב.
בנץ לא ניסיתי,נעביר תאימון למחר.
מעדיף שלא,כי אני באמת מאמין שהיום האימון יהיה טוב יותר.לול דור גם אני פצוע ! תביא כיף 👋👋👋👋👋🎉🎊🎈🎉🎊🎈🎉🎊🎈
אםהייתי נופל הייתי לפחות יודע ממה זה,כרגע אני לא יודע כלום,הכאבים בשריר שעוטף את הצלעות,קצת מתחת לרחב גביממתי הכאבי גב? נפלת או משו?
אחייייייייייייייייייייייייייייי זה כמו שיש ליייייייייייייימעדיף שלא,כי אני באמת מאמין שהיום האימון יהיה טוב יותר.
אםהייתי נופל הייתי לפחות יודע ממה זה,כרגע אני לא יודע כלום,הכאבים בשריר שעוטף את הצלעות,קצת מתחת לרחב גבי
אחרי ששכחתי לפרסם אתמול,מגיע העדכון !!!
אחרי שלא יכולתי להסקוויט\לדדלפט שבוע שלם,אתמול יכולתיייי
האימון שהיה אתמול,
סקוואט 135 5*5 עלה קליל
בנץ 105 5*5 עלה קליל
מתח עם משקל וקצת ידיים
היום היה צריך להיות יום בילדינג,אבל היה לי בגרות וחרשתי ולא היה זמן.
מחר התאוששות,אשלב בילדינג אחרי העצימות.
סתם בוחר תרגיל/שתיים שפנויים לכל שריר ועושה. ברור שיש לי העדפה לכל תרגיל...איזה תרגילים אתה מביא באימון בילדינג
עדכון יום התאוששות,אין יותר מדי מה לעדכן.
קצת סקוואט,מיליטרי פרס,קצת ידיים
סקוואט קצת כאב הגב,אבל 100 קילו לא עשה בעיות
בכל מקרה מתכונן לישון הרבה ליום חמישי.
עדכון יום חמישי האחרון שהיה. (עצימות!) (עוד דקה מעדכן שוב,עדכון על האימון אתמול,נפח)
בנץ 115 3*3 עלה
סקוואט 165 3*3 רצועות עלה
דד 165 3*3 עלה
יש סרטונים של הדד והסקוואט,בנץ נשכח לצלם.
עדכון נפח (אתמול,אין סרטונים)
בנץ 110 5*5 עלה !! התחזקתי בבנץ בזמן האחרון
סקוואט 140 5*5 עלה
מתח עם משקל 5*5 לא עלה... או שעלה קלילללללללל חברים !
עדכון לוג,יום עצימותתתתת !
יום עצימות הלך אחלה לגמרי,למרות שאמרתי יהיה כשלים כי אני על 6 שעות שינה !
בכל מקרה,הכל עלה,עף!
סקוואט 170 3*3 עם רצועות,יש סרטון אני אעלה בקרוב
דד 170 3*3 יש סרטון,אני אעלה בקרוב
בנץ 115 3*3 עלה קליל,סרטון לבנץ אין לצערי.
יש סרטוני סקוואט ודד !