עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם זאת הסיבה היחידה, מה הטענה כלפי פרונט סקוואט? הרי המעורבת של הקוואדס גדולים יותר משל ההאמס.בסקוואט אין ממש "כוחות פיתול" אלא מתיחה.
כשאתה לא שובר מקביל נוצר הפרש גדול בין הכוח שהארבע-ראשי מפעיל לבין הכוח שההאם-סטרינגס מפעילים (מקדימה ומאחור, בהתאמה). על כן אי-שבירת מקביל אינה בריאה לברך בכלל.
ברגע שאתה שובר מקביל ואפילו ממשיך לרדת שני הכוחות האלו משתווים כך שסכום הכוחות על הברך הוא, אפקטיבית, אפס (או קרוב לכך)
אם זאת הסיבה היחידה, מה הטענה כלפי פרונט סקוואט? הרי המעורבת של הקוואדס גדולים יותר משל ההאמס.
פרונט סקוואט באמת מייצר יותר עומס על הברך, אבל המשקלים נמוכים יותר.
אין דבר כזה "כוחות פיתול" באופן כללי... 😃בסקוואט אין ממש "כוחות פיתול" אלא מתיחה.
כשאתה לא שובר מקביל נוצר הפרש גדול בין הכוח שהארבע-ראשי מפעיל לבין הכוח שההאם-סטרינגס מפעילים (מקדימה ומאחור, בהתאמה). על כן אי-שבירת מקביל אינה בריאה לברך בכלל.
ברגע שאתה שובר מקביל ואפילו ממשיך לרדת שני הכוחות האלו משתווים כך שסכום הכוחות על הברך הוא, אפקטיבית, אפס (או קרוב לכך)
השאלה היא האם העומס מוגדר על פי משקל שאנחנו מרימים או על פי העבודה שעושים, כי לפי מה שאני מבין ממך הוא מושפע מהמשקל ולאו דוןקא מהעבודה?פרונט סקוואט באמת מייצר יותר עומס על הברך, אבל המשקלים נמוכים יותר.
השאלה היא האם העומס מוגדר על פי משקל שאנחנו מרימים או על פי העבודה שעושים, כי לפי מה שאני מבין ממך הוא מושפע מהמשקל ולאו דוןקא מהעבודה?
עבודה אני מגדיר כמשקל שאנחנו מרימים כפול הדרך שהוא עובר.למה אתה קורא "עבודה"?
ברור שהעומס נקבע, בראש ובראשונה ע"י המשקל שאתה מניח על הגב שלך. לא ברור לך שמוט עם 200 קילו מעמיס יותר מאשר ללא מוט בכלל?
השימוש במונח "פיתול" היה רע. אבל אתה חוזר שוב לטיעון שחשבתי שכבר הורדנו מסדר היום. אתה מסבירבסקוואט אין ממש "כוחות פיתול" אלא מתיחה
ואני שב ואומר שאם זה נכון זה יכול לכל היותר להסביר למה ירידה עמוקה אינה גורמת נזק לברך יותר מירידה פחות עמוקה, אבל לא יותר מזה. יתר על כן, אני לא בטוח שההסבר הזה תקף גם לגבי מה שקורה בתחתית הבור. כדי לעלות למעלה חייב להיות מומנט על מפרק הברך (בכיוון החץ המעוגל בתרשים) כך שההמסטרינג לא יכול לבטל לגמרי את ההשפעה של הקוואדס.כשאתה לא שובר מקביל נוצר הפרש גדול בין הכוח שהארבע-ראשי מפעיל לבין הכוח שההאם-סטרינגס מפעילים