הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ HMB וקריאטין בתקופת מסה

swisaman

משתמש מתחיל
153
16
נק' מוניטין:
44
153
16
יש לי קריאטין וHMB וחשבתי לשלב אותם ביחד בתקופת המסה שלי(שמעתי שזה שילוב טוב)
אבל הבנתי שHMB אולי יותר אפקטיבי בחיטוב?זה נכון?אולי עדיף רק קריאטין זאת הכוונה שלי

HMB יקר בטירוף .
לא שווה את הכסף כי ההשפעה שלו לא כזאת עצומה ששווה את זה.
הוא כבר קנה אותו אז שישתמש.

לדעתי HMB מעולה גם למסה וגם לחיטוב. הייתי משתמש בו כחודש עד שנגמרו לי הכדורים וזה היה החודש שבו הייתה לי ההתאוששות הטובה ביותר בכל קריירת האימונים שלי. לא בטוח שזה מצדיק את המחיר כי בסופו של דבר זה באזור ה150 שקל לכמות שמספיקה ל3 וחצי שבועות אבל הבדל זה כן עשה.

• פותח/ת השרשור
הוא כבר קנה אותו אז שישתמש.

לדעתי HMB מעולה גם למסה וגם לחיטוב. הייתי משתמש בו כחודש עד שנגמרו לי הכדורים וזה היה החודש שבו הייתה לי ההתאוששות הטובה ביותר בכל קריירת האימונים שלי. לא בטוח שזה מצדיק את המחיר כי בסופו של דבר זה באזור ה150 שקל לכמות שמספיקה ל3 וחצי שבועות אבל הבדל זה כן עשה.
הזמנתי האמת ועלה לי 60 שח

יש כדורים של הדבר הזה שלא צריך לבלוע איזה 6 ביום?
ראיתי באתר כלשהו שמוחרים את החומר באבקה וזה יוצא יותר זול אבל לא יודע עד כמה אפשר לבטוח באיכות של זה. כל החברות המובילות מוכרות HMB בכדורים וכנראה יש לזה סיבה. הכדורים הסטנדרטיים של הHMB שלי יצא להכיר הם של 750 מ"ג כלומר צריך לקחת 4 ביום (אם אני לא טועה השתמשתי בשל MET RX), וזאת הסיבה שזה כל כך יקר כי בד"כ המחיר ל90 כדורים הוא באזור ה150-200 ש"ח בארץ ולא הרבה יותר זול בחו"ל.

@Tank
מייצרים באבקה הרבה חברות קטנות שלא אכפת להן לעשות רווח קטן. חברות גדולות מעדיפות למכור משהו קל ונקי ולעשות רווח עצום.
מה גם שרוב המתאמנים לא רוצים להתחיל להתעסק במיני-סקופים ואבקות מגעילות ומלכלכות.

@swisaman
של איזו חברה?

לא הבנתי דבר אחד, בHMB שלהם יש 333 מ"ג HMB ואומרים לך לקחת 3 ביום כלומר 1 גרם
בHMB של MetRx יש גרם אחד בכל כדור ואומרים לך לקחת 4 ביום כלומר פי 4 מהכמות

דעות? @Tank

נערך לאחרונה:
HMB יקר בטירוף .
לא שווה את הכסף כי ההשפעה שלו לא כזאת עצומה ששווה את זה.

בארץ הוא יקר בטירוף...

לאו דווקא, אני הזמנתי אבקה של אוסטרוביט באינטרנט ואני מאוד מרוצה! עלה לי כמה עשורות שקלים ל-300 גרם (מאה מנות).

אין לי אמנם בסיס להשוואה כי זו הפעם הראושנה שאני צורך אותו, אבל אין ספק שהוא משפיע ולא מדובר בקמח 😃. (אני לא יודע אם זה קשור אבל זו פעם ראשונה שאחרי העמסה של קריאטין אני לא מרגיש נוזלי).

פרט לעובדה שהאבקה מגעילה ואינה מתמוססת כמעט במים, אני לא חושב שיש סיבה שלא לשלב אותו גם במסה.

OstroVit זו חברה פולנית כמדומני לתוספי תזונה. חברה זולה מאוד ויש לה מגוון רחב של חומצות אמינו לספורטאים (אני באופן אישי לא ניסיתי כלום פרט לקריאטין וHMB שוהכחו מחקרית, אך החברה משווקת סוגים רבים של חומצות אמינו בטענה שהן בעלות השפעות חיוביות לספורטאים).

חשוב לי לציין שאני לא ממליץ עליה מהסיבה הפשוטה שהדבר היחיד שאני יודע עליה שאני מרוצה מהשפעת ה-HMB ( ללא כל בסיס להשוואה כאמור) ושאני אמור לקבל קריאטין מונו בשליש מחיר מבארץ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית