הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג של ליפטר מתחיל

spiritcrusher

משתמש מתחיל
52
14
נק' מוניטין:
28
52
14
spiritcrusher הוסיף לוג חדש:

לוג של ליפטר מתחיל - מסה עם תוכנית ss

אהלן, אולי חלק זוכרים אותי פעם פרסמתי את הפוסט הזה
https://www.lbs.co.il/threads/62913/#post-819204

הייתי 100 קילו וירדתי ל 78
אחרי זה עשיתי מסה דפוקה רצח עם 300 גרם פחמימה (ישר מ 0 עליתי ל 300 חחחח) ותוכנית ab עם משקלי עבודה נמוכים. משכתי אותה חודש, המשקלים טסו וגם המשקל גוף עלה ב 6 - 7 קילו עם עלייה ניכרת בשומן. החלטתי לחטב שוב עד שהגעתי ל 72 קילו. לא מזמן התחלתי SS אבל לפני זה הלכתי לאושר סופטי שיעזור לי עם המורכבים כי הטכניקה בתרגילים הייתה טיפה צולעת וסבלתי מכאבי גב....

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

• פותח/ת השרשור
spiritcrusher עדכן/ה את הלוג ״לוג של ליפטר מתחיל״:

עדכון לוג: 08/08/15

בוקר של צ'יט! אכלתי אוראו עם חלב ויצאתי לאימון

אימון a:

סקוואט 70 סט ראשון 5 חזרות ושני סטים של 4. היה קשה מאוד ונראה לי שבאחת החזרות פגעתי בטכניקה אז פעם הבאה אוריד ל 60 - 65 ואצלם לכם.

בנץ' - 50 היה קל, יכול יותר אבל ממשיך להתקדם ב 2.5 כל אימון.

מתח - סט של 9 סט של 7 וסט של 5 חחחח בהתחלה התלהבתי מה 9 ואז בסוף התבאסתי ממש מה 5.

שבוע הבא אני בחו"ל למשך שבוע אז לצערי לא ייצא לי להתאמן. מקווה לחזור עם יותר כוחות!

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 20/08/15

חזרתי מגרמניה, אין לי מושג איך ירדתי 2 קילו עם כל הג'אנק שאכלתי וכל האלכוהול ששתיתי. נו טוב, חוזרים לשגרה 😃

אימון B של אתמול:

סקוואט - 60 קילו (חתכתי טיפה כי היה לי קשה פעם קודמת וגם כי הייתה הפסקה ארוכה מאז הפעם האחרונה שעשיתי סקוואט) היה קליל

פרס - 27.5 סט ראשון ושני היו בסדר, סט שלישי היה קל כי נחתי יותר לפניו

דדליפט - 80 קילו, 4 חזרות ראשונות קלות וחזרה אחרונה טיפה מעייפת

אימון הבא ביום שישי

קרא את שאר עדכון הלוג...

בהצלחה עידן!
בסקוואט אתה תגיע להרבה יותר מ100, הכל תלוי בכמה תשקיע.

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 21/08/15

אימון A:

לא היה משהו אבל סביר

סקוואט 65 קילו, לא יותר מדי קשה. אחרי שסיימתי נזכרתי שרציתי לצלם חחח טוב אצלם ביום שני מבטיח ;)

בנץ' 52.5 נאבקתי בסט האחרון על החזרה האחרונה והצלחתי, הרגשתי מרוצה

מתח - סט ראשון 8, סט שני 5, סט שלישי 4. יכול להיות שזה בגלל שלא עשיתי הרבה זמן מתח או בגלל שלא התאוששתי מספיק מהדדליפט...

אימון הבא ביום שני, אתחיל היום להעלות את כמות הפחמימה בתקווה שיהיה לי יותר כוח לאימון הבא.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 25/08/15

אימון לא קל ומתסכל טיפה

צילמתי את כל הסטים של הסקוואט, גם הרגשתי שיצאו עקומים וגם אחרי זה ראיתי כמה גרוע יצאתי אחרי כל סט וסט. בסט הראשון ראיתי שהגב הולך קדימה, בסט השני שמתי לב שהברכיים קורסות פנימה ובסט השלישי הורדתי ל 60 קילו וניסיתי לשפר.. עדיין יצא עקום :\

סט ראשון:

סט שני:

סט שלישי:

פרס 30 קילו שני סטים ראשונים קלים וסט אחרון לקחתי את הזמן במקום לעשות מהר ונתקעתי בחזרה...

קרא את שאר עדכון הלוג...

יש הרבה מאוד מה לשפר בסקוואט.
1. העמידה צריכה להיות צרה יותר
2. הברכיים אמורות להיות ב30 מעלות לרצפה
3. כפות הידיים צריכות להיות ממוקמות מעל המוט
4. המוט צריך להיות ממוקם קצת יותר נמוך, באזור שהוא ה"בור" בין השכמות לטרפזים ולהיות יציב שם
5. הברכיים צריכות לצאת החוצה בירידה כך שהזווית בין הירכיים תהיה כמה שיותר גדולה ותשאף להיות זווית כהה.
ככה אתה אמור להראות בתחתית (אל תתייחס לאיך שהבחור פה מחזיק את המוט, את זה הוא עושה לא נכון):
04.jpg

• פותח/ת השרשור
יש הרבה מאוד מה לשפר בסקוואט.
1. העמידה צריכה להיות צרה יותר
2. הברכיים אמורות להיות ב30 מעלות לרצפה
3. כפות הידיים צריכות להיות ממוקמות מעל המוט
4. המוט צריך להיות ממוקם קצת יותר נמוך, באזור שהוא ה"בור" בין השכמות לטרפזים ולהיות יציב שם
5. הברכיים צריכות לצאת החוצה בירידה כך שהזווית בין הירכיים תהיה כמה שיותר גדולה ותשאף להיות זווית כהה.
ככה אתה אמור להראות בתחתית (אל תתייחס לאיך שהבחור פה מחזיק את המוט, את זה הוא עושה לא נכון):
04.jpg

תודה רבה על המענה המהיר!
אפשר פירוט לגבי סעיף 2 ותמונה של סעיף 3?

אפשר פירוט לגבי סעיף 2
כפות הרגליים שלך פונות קדימה ומקבילות זו לזו כשהן אמורות להפתח החוצה בזווית של כ30 מעלות. תסתכל על התמונה שהעליתי בתגובה הקודמת ותראה את הזווית בין הרצפה לכפות הרגליים של הבחור.
ותמונה של סעיף 3?
sBcdxco.jpg

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 27/08/15

אחלה של אימון היום!

סקוואט - 60 קילו, הורדתי בשביל לעבוד על טכניקה. מיקמתי את המוט בצורה נכונה יותר על הגב "בבור", ירדתי הכי עמוק שאני מסוגל, לקחתי כפות רגליים החוצה והוצאתי ברכיים החוצה.

בנץ' - שיא חדש! 55 קילו! עד עכשיו היה 52.5 (אבל זה היה עם טכניקה זבל אז זה לא נחשב, וגם הייתי אז על המסה הדפוקה של ה 300 גרם פחמימה עם כל הלחם והקורנפלקס חחחח)

מתח - ניסיתי היום בסופיניציה, היה יותר קשה מהרגיל, הרגשתי שהיד קדמית עבדה יותר קשה מהגב. בסך הכל בסדר 7 5 5

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 30/08/15

אימון B

סקוואט 65, החליק לי טיפה המוט על הגב אבל יש שיפור? הסטים השני והשלישי הלכו יותר טוב אבל לא צילמתי אותם. בכללי אני שם לב שהבעיה העיקרית שלי זה שאני עולה בגוד מורנינג (תקנו אותי אם אני טועה)

פרס 32.5 היה קשה, חזרה אחרונה בסט השלישי עלתה מאוד לאט אבל עברה בשלום

דדליפט 85, גם צילמתי, דגשים לשיפור יתקבלו בברכה

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 31/08/15

אימון A היה קשה

סקוואט 70 הלך סבבה, בחזרה האחרונה נאבקתי איזה כמה שניות

בנץ' 57.5 ניסיתי להעלות ב 2.5 אבל לא הלך מי יודע מה... סט ראשון 4 חזרות סטים שני ושלישי 3 חזרות. אימון A הבא מקווה לסיים 3 סטים של 5 על המשקל הזה.

מתח בסופיניציה 7 5 4

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 02/09/15

אימון B היה סבבה אבל אנשים במכון עיצבנו אותי היום

סקוואט 75 סט ראשון 5 חזרות, סט שני 3 חזרות (החליק המוט), סט שלישי 4 אבל יכולתי עוד חזרה
יום שישי אעלה את זה ל 77.5

פרס 35 התלהבתי שאשכרה הצלחתי בלי יותר מדי קושי כשבאימון הקודם שהיה לי פרס ממש התעייפתי

בזמן של הסקוואט והפרס כל שנייה ניגש אליי מישהו לשאול מתי אני מסיים בסוף הוא פימפם בייספס עם המוט אחרי שסיימתי /: וזה עוד אחרי שפימפם מלא עם הדאמבלים, טוב נו מה איכפת לי...

דדליפט 90

בהתחלה הייתי צריך את הפלטות הגדולות של ה 20 בשביל...

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 05/09/15

שיניתי טיפה את האימון

סקוואט - 60 קילו בשביל לדייק עם הטכניקה, מקווה להיפטר מהגוד מורנינג הזה בקרוב
בנץ' - 57.5 5 4 4 לפחות יותר טוב מפעם קודמת חח
דדליפט - 90 חזרה אחרונה התפקששה, הגב התעגל
מקבילים מ.ג - 2X8
תרגילים שאני מוסיף רק לאימון אחרון בשבוע:
פשיטת מרפקים בפולי 20 קילו 2X12
כפיפת מרפקים כיסא כומר 5 קילו כל צד

הוספתי את התרגילי עזר כי אני שם לב שהרגליים והגב גדלים אבל הידיים נשארות קטנות. אם אני אראה שזה תוקע אותי אפסיק, בינתיים אני מתאושש די מהר מאימון לאימון.

קרא את שאר עדכון הלוג...

די, SS לא אמורה לתת לך פרופורציה. אל תחרבן אותה, סבול חודשיים 3 ואז תפמפם

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית