הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מאמן לא נותן לי לעשות SS

בנימין

משתמש מתחיל
62
10
נק' מוניטין:
12
62
10
חזרתי להתאמן אחרי הרבה זמן, דיברתי עם המאמן במכון והסברתי לו שאני הולך להתחיל עם SS, הוא אמר שהוא לא מכיר את התכנית ושהוא לא מוכן שאני אעשה סקוואט חופשי/דדליפט כי זה תרגילים מתקדמים מדי חחח, הוא רוצה שאני אעשה סתם תרגילים במכונות כמה שבועות ואז אם אני עדיין ארצה תרגילים יותר "מתקדמים" אז אני אדבר איתו.
בסה"כ לא כזה אכפת לי למרוח כמה שבועות אבל זה טיפה מבאס.
זה נראה למישהו לגיטימי או שהוא הגזים?

אם אתה בן 14 ומעלה אין למאמן הזה סמכות להגיד לך לא לעשות את התרגילים האלה.

• פותח/ת השרשור
אם אתה בן 14 ומעלה אין למאמן הזה סמכות להגיד לך לא לעשות את התרגילים האלה.

בן 17 וחצי.
הוא אמר שהוא לא מוכן להסתכל על איך אני עושה את התרגילים כי הוא נגד זה שאני אעשה אותם, ולא בא לי לעשות סקוואט לא נכון ולדפוק לעצמי את הגב.
שווה להתעקש על הSS?

בן 17 וחצי.
הוא אמר שהוא לא מוכן להסתכל על איך אני עושה את התרגילים כי הוא נגד זה שאני אעשה אותם, ולא בא לי לעשות סקוואט לא נכון ולדפוק לעצמי את הגב.
שווה להתעקש על הSS?
אין מה להתעקש כי אין עם מי לדבר. המאמן הוא סה"כ מאמן במכון הספציפי הזה, האינטראקציה בינך לבינו אמורה להסתכם בלהגיד לו "שלום" כשאתה נכנס ולהגיד לו "להתראות" כשאתה יוצא וגם זה רק כי אתה אמור להיות בנאדם מנומס.
אנחנו בפורום LBS הסברנו המון למה SS היא תוכנית טובה וכיצד אפשר ללמוד את טכניות הבסיס ומה הכלים שאנחנו מביאים למשתמשים (ביקורות טכניקה מסרטונים). אתה יודע בדיוק איזו תשובה תקבל בפורום הזה אז אין טעם לשאול אפילו, ולמקרה שלא הבנת, כן, לעשות SS וללמוד את הטכניקות.

• פותח/ת השרשור
אין מה להתעקש כי אין עם מי לדבר. המאמן הוא סה"כ מאמן במכון הספציפי הזה, האינטראקציה בינך לבינו אמורה להסתכם בלהגיד לו "שלום" כשאתה נכנס ולהגיד לו "להתראות" כשאתה יוצא וגם זה רק כי אתה אמור להיות בנאדם מנומס.
אנחנו בפורום LBS הסברנו המון למה SS היא תוכנית טובה וכיצד אפשר ללמוד את טכניות הבסיס ומה הכלים שאנחנו מביאים למשתמשים (ביקורות טכניקה מסרטונים). אתה יודע בדיוק איזו תשובה תקבל בפורום הזה אז אין טעם לשאול אפילו, ולמקרה שלא הבנת, כן, לעשות SS וללמוד את הטכניקות.

תודה רבה גבר עזרת לי מאוד. 😃

אתה יכול לדבר איתו ולהסביר לו שתעבוד עם משקלים מאוד נמוכים בהתחלה.

תשמע, חלק גדול מהמאמנים בארץ מבינים בספורט בערך כמו שרובנו מבינים בהנדסת טילים. הוא לא מנהל המכון,
ואין לו שום אפשרות להגיד לך מה לעשות. אם אתה רוצה באמת להתאמן כמו שצריך, תקרא קצת על התרגילים של הSS,
תראה סרטונים של טכניקה באינטרנט, תתחיל ממשקלים נמוכים יחסית ותעלה סרטון שלך עושה אותם לפורום פה, ותקבל הדרכה
יותר ספציפית. מאמן טוב זה בונוס אדיר, אבל זה לא חובה כדי להתחיל להתאמן.

Back
למעלה תחתית