הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב

• פותח/ת השרשור dobigal
  • פורסם בתאריך

dobigal

משתמש מתחיל
51
5
נק' מוניטין:
22
51
5
אז ככה התאמנתי סתם שלושה חודשים יודע את הטכניקות של סקוואט דדליפט ובנצ׳ , תוכנית ללחחטוב מומלצת? אבל תוכנית שלא תשעמם אותי כמו FBW

• פותח/ת השרשור
מה בדיוק לא הבנת?
יש ימים שועשים 5×5 זה הבנתי שצריך לעשות חימום לפני זה משנה עם כמה משקל רני עושה אותו ? והיום השני 4x5 זה כנל כמו השאלה הראשונה , והיום השלישי בכלל לא הבנתי אותו

יש ימים שועשים 5×5 זה הבנתי שצריך לעשות חימום לפני זה משנה עם כמה משקל רני עושה אותו ? והיום השני 4x5 זה כנל כמו השאלה הראשונה , והיום השלישי בכלל לא הבנתי אותו
אתה עושה פירמידה, הסט הראשון שלך הוא כבר עם משקל מאוד קליל, אז אין צורך ביותר מדי חימום, לדוגמא אם אני עושה לינארית לבנץ' ואני מסיים עם 115 קילו אני מתחיל סט ראשון עם כ65 קילו ולפני זה עושה חימום עם מוט ריק ו40. אותו דבר עם היום השני.
ביום השלישי אתה עושה 4 סטים ראשונים כמו באימון הראשון, סט חמישי ל3 חזרות עם שבירת שיא וסט אחרון ל8 חזרות עם המשקל שהרמת בסט השלישי

• פותח/ת השרשור
אוקיי אבל בחיטוב לא אמורים להתקדם במשקלים לא? והאם SS במבנה שלה גם מתאימה לחיטוב?

SS לא מתאימה לחיטוב. ההתקדמות במשקלים בחיטוב היא קטנה ונועדה כדי לשמור על מסת השריר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית