עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איך אמורה להראות התוכנית והימים?
כמו שהיא נראית בתוכניות הדוגמא שבפורטאל.איך אמורה להראות התוכנית והימים?
אוקי תודה אולי תוכניות כוח אחרות כמו הלינארית מתאימות לי יותר? מה דעתך?כמו שהיא נראית בתוכניות הדוגמא שבפורטאל.
לינארית היא תוכנית טובה מאוד לחיטובאוקי תודה אולי תוכניות כוח אחרות כמו הלינארית מתאימות לי יותר? מה דעתך?
קראתי ולא הבנתי כל כך מה עושים האם תוכל להסביר לי עלייה. ? היא נראית תוכנית קשה ומאתגרת כמו שאני רוצהלינארית היא תוכנית טובה מאוד לחיטוב
מה בדיוק לא הבנת?קראתי ולא הבנתי כל כך מה עושים האם תוכל להסביר לי עלייה. ? היא נראית תוכנית קשה ומאתגרת כמו שאני רוצה
יש ימים שועשים 5×5 זה הבנתי שצריך לעשות חימום לפני זה משנה עם כמה משקל רני עושה אותו ? והיום השני 4x5 זה כנל כמו השאלה הראשונה , והיום השלישי בכלל לא הבנתי אותומה בדיוק לא הבנת?
אתה עושה פירמידה, הסט הראשון שלך הוא כבר עם משקל מאוד קליל, אז אין צורך ביותר מדי חימום, לדוגמא אם אני עושה לינארית לבנץ' ואני מסיים עם 115 קילו אני מתחיל סט ראשון עם כ65 קילו ולפני זה עושה חימום עם מוט ריק ו40. אותו דבר עם היום השני.יש ימים שועשים 5×5 זה הבנתי שצריך לעשות חימום לפני זה משנה עם כמה משקל רני עושה אותו ? והיום השני 4x5 זה כנל כמו השאלה הראשונה , והיום השלישי בכלל לא הבנתי אותו