הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא יודע איזה קלוריות להוסיף

RDX_nBq

משתמש מתחיל
268
14
נק' מוניטין:
31
268
14
היי חברה,
אני רוצה להגיע ל2800 קלוריות בתפריט(500 מעל הנטרלי, כי אני לא עולה במשקל עם 300-400 מעל הנטרלי).
בכל מקרה הגעתי לערכים האלה:

קלוריות:
2515
גרם חלבון: 175
גרם שומן: 112
גרם פחמימות: 180
עכשיו אני שוקל 62 ואני לא יודע אני אוכל כל יום לפי התפריט מגיע לערכים ואני יום אחד קם בבוקר, משתין והולך להישקל.
רואה 62
יום אחרי עושה אותו דבר והמשקל מראה 60.
בכל מקרה אז אמרתי שאני יעלה קצת את הקלוריות כי אני לא רואה עלייה כל כך, והגעתי לפי 2.8 ממשקל גוף בחלבון.
שומן יש לי כבר 112 גרם אני לא יודע אם להוסיף.
ופחמימה בכלל לא באלי להוסיף.

יש לכם עצות לתת לי מאיפה להשלים עוד 250-300 קלוריות?(ניסיתי 2 כפות שמן זית אבל זה נראלי מיותר וגם עם זה אני מגיע ל140 גרם שומן.).

תודה לכם!

אני רוצה להגיע ל2800 קלוריות בתפריט(500 מעל הנטרלי, כי אני לא עולה במשקל עם 300-400 מעל הנטרלי).
כל עוד אתה אוכל X קלוריות מעל הנייטרלי אתה תעלה במשקל, בין אם זה 500 קלוריות ובין אם זה 300-400 קלוריות. כמות המשקל שתעלה תלויה בפלוס הקלורי.
עכשיו אני שוקל 62 ואני לא יודע אני אוכל כל יום לפי התפריט מגיע לערכים ואני יום אחד קם בבוקר, משתין והולך להישקל.
רואה 62
יום אחרי עושה אותו דבר והמשקל מראה 60.
כמו שיוגב אמר, אין טעם להישקל כל יום. יש כמה פקטורים שמשפיעים על המשקל ולכן אין טעם להישקל כל יום אלא פעם בשבוע.
שומן יש לי כבר 112 גרם אני לא יודע אם להוסיף.
112 גרם שומן על משקל 62 זה דיי הרבה - כמעט פי 2. אני לא רואה סיבה להוסיף עוד שומן. אפילו הייתי מוריד לאזור ה100.
ופחמימה בכלל לא באלי להוסיף.
למה לא? יש לך בסה"כ 180 פחמימה. אתה במסה. למה ציפית?

• פותח/ת השרשור
כל עוד אתה אוכל X קלוריות מעל הנייטרלי אתה תעלה במשקל, בין אם זה 500 קלוריות ובין אם זה 300-400 קלוריות. כמות המשקל שתעלה תלויה בפלוס הקלורי.

כמו שיוגב אמר, אין טעם להישקל כל יום. יש כמה פקטורים שמשפיעים על המשקל ולכן אין טעם להישקל כל יום אלא פעם בשבוע.

112 גרם שומן על משקל 62 זה דיי הרבה - כמעט פי 2. אני לא רואה סיבה להוסיף עוד שומן. אפילו הייתי מוריד לאזור ה100.

למה לא? יש לך בסה"כ 180 פחמימה. אתה במסה. למה ציפית?
כשאני על פחמימה גבוהה אני עולה הרבה בנוזלים.
ומה הבעיה עם שומן ? לא מקפיץ לך סוכר בדם ויש בו הרבה קלוריות.
אני יתחיל להישקל כל שבוע, אבל עדייף אני לא יודע מאיפה להוסיף קלוריות, גם שאני על מאזן חיובי אני בקושי עולה,
האמת שאני בחודשיים האחרונים ראיתי שינוי יפה מאוד(עליתי איזה 2-3 קילו) אבל
זה כי התחלתי להתאמן כמו שצריך(לפני לא הייתה לי אפשרות להתאמן יותר מפעמיים בשבוע כי למכון הקודם הייתה הגבלת גיל).
אני מעדיף לעלות עוד איזה 100 קלוריות, אני מעדיף שיבואו לא מפחמימה אלא משומן/חלבון.
אשמח לעצות.
כמה זמן אתה עם התפריט?

אין צורך להישקל כל יום, אחת לשבוע זה מספיק

למה?
הורדתי פחמימה ושיניתי קצת את התפריט לפני שבוע.

• פותח/ת השרשור
עדיין, למה?
כי כשהייתי על פחמימה גבוהה עליתי הרבה בנוזלים.
שהורדתי פחמימה אני מרגיש הרבה יותר טוב, וגם דיאטה עם כמות גבוהה של חלבון ושומן וקצת פחמימה היא דיאטה מעולה לדעתי.
תקן אותי אם אני טועה.

כי כשהייתי על פחמימה גבוהה עליתי הרבה בנוזלים.
שהורדתי פחמימה אני מרגיש הרבה יותר טוב, וגם דיאטה עם כמות גבוהה של חלבון ושומן וקצת פחמימה היא דיאטה מעולה לדעתי.
תקן אותי אם אני טועה.
כן, מבין אותך גם אני כזה אבל חתכת יותר מדי בפחמימות.

• פותח/ת השרשור
פשוט מאוד
תוריד 150-200 קלוריות מהחלבון לטובת הפחמימה.
יש לי פה פי 2.2 חלבון מלא.
אם אני יוריד 150-200 קלוריות מהחלבון המלא(חזה עוף,טונה,גבינות,יוגורט)
המאכלים לא ישביעו אותי(אוכל בארוחת צהריים בסך הכל 150 גרם חזה עוף, כנל לגבי הבוקר והערב שאני אוכל טונה יוגורט וגבינות וזה משביע).
אני מעדיף להיות על פחמימה נמוכה(150-200).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית