הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שינה

• פותח/ת השרשור 100KG
  • פורסם בתאריך

100KG

משתמש פעיל
642
179
נק' מוניטין:
656
642
179
במידה ואני ישן קצת שעות (4-5) בערך שלוש פעמים בשבוע אבל מקפיד מאוד (דגש על מאוד) על תזונה ומתאמן פעם אחת בשבוע אימון fbw אינטיסבי.
מה הסיכוי לרדת במסת שריר? יש קשר בכלל בין שינה לירידה במסת שריר?

• פותח/ת השרשור
למה רק אימון אחד?

התקופה שאני נמצא בה כרגע לא מאפשרת לי להתאמן. אני מתאמן רק אחרי יומיים שאני ישן 7 שעות (ככה אני מרגיש רענן ומוכן לאימון זה נראה לי יותר פסיכולוגי) ולא אחרי לילה של 4 שעות עם סיכון לפציעה.

התקופה שאני נמצא בה כרגע לא מאפשרת לי להתאמן. אני מתאמן רק אחרי יומיים שאני ישן 7 שעות (ככה אני מרגיש רענן ומוכן לאימון זה נראה לי יותר פסיכולוגי) ולא אחרי לילה של 4 שעות עם סיכון לפציעה.
אז בלי קשר לשינה אימון אחד לדעתי לא מספיק.
והשינה אמנם פוגעת בך בהתאוששות אבל עדיין אפשר להתקדם (במקרה הזה לחטב ולשמור על השריר) כשישנים קצת, אמנם במקום להרוויח 100% אתה תרוויח פחות, אבל זה אפשרי. כל עוד אתה מתאמן לפחות פעמיים בשבוע

• פותח/ת השרשור
אז בלי קשר לשינה אימון אחד לדעתי לא מספיק.
והשינה אמנם פוגעת בך בהתאוששות אבל עדיין אפשר להתקדם (במקרה הזה לחטב ולשמור על השריר) כשישנים קצת, אמנם במקום להרוויח 100% אתה תרוויח פחות, אבל זה אפשרי. כל עוד אתה מתאמן לפחות פעמיים בשבוע

אל תתרץ ותגיע ל3 fbw , גם אם זה אומר לתת אימון של חצי שעה עם מוט ריק.

אז מה שאתם אומרים זה שכדאי לי להמשיך להתאמן למרות שינה של 4 שעות ? העיקר להגיע למכון ולהרים משהו ? גם אם זה יהיה חצי מהמשקלי עבודה ?
כשהתאמנתי פעם בשבוע FBW כן ראיתי התקדמות במשקלים בסקוואט בבנץ בדדליפט וגם חיצונית, ולפי הדרך שלכם אני לא רואה איך אני מתקדם במשקלים באימון שבאותו יום ישנתי 4 שעות.

באמת שאני מחפש פיתרון לכל הבלאגן הזה. המוטיבציה שלי בשמיים אבל כרגע זה בלתי אפשרי. תודה לעוזרים.

נ.ב אילו תוספים הייתם ממליצים לי לקחת שאולי יעזרו? (אני מתסף רק במולטי)

נערך לאחרונה:
אז מה שאתם אומרים זה שכדאי לי להמשיך להתאמן למרות שינה של 4 שעות ? העיקר להגיע למכון ולהרים משהו ? גם אם זה יהיה חצי מהמשקלי עבודה ?
כשהתאמנתי פעם בשבוע FBW כן ראיתי התקדמות במשקלים בסקוואט בבנץ בדדליפט וגם חיצונית, ולפי הדרך שלכם אני לא רואה איך אני מתקדם במשקלים באימון שבאותו יום ישנתי 4 שעות.

באמת שאני מחפש פיתרון לכל הבלאגן הזה. המוטיבציה שלי בשמיים אבל כרגע זה בלתי אפשרי. תודה לעוזרים.

נ.ב אילו תוספים הייתם ממליצים לי לקחת שאולי יעזרו? (אני מתסף רק במולטי)
כל עוד לא תקרע את עצמך (אחרי 4 שעות שינה) זה יהיה בסדר.
תתסף במגנזיום ואבקת חלבון (אם חסר לך בתפריט), אפשר גם קריאטין וקפאין

גם אני חשבתי שזה כזה משפיע אבל זה לא, אני בצבא ויוצא לי הרבה פעמים לישון ככה ואני עדיין מתקדם בכוח וגם שמתי לב שהביצועים שאני עייף לא רחוקים מהביצועים כשאני רענן (נגיד שאני חוזר הביתה וישן מלא)

שטויות, חוסר שינה זה תירוץ גרוע להתאמן רק פעם בשבוע. חיילים בטירונות ישנים 6 שעות ונמצאים כמעט כל השאר על הרגליים במסעות ותיזוזים, אז אתה מתבכיין על אימון FBW של שעה?

• פותח/ת השרשור
שטויות, חוסר שינה זה תירוץ גרוע להתאמן רק פעם בשבוע. חיילים בטירונות ישנים 6 שעות ונמצאים כמעט כל השאר על הרגליים במסעות ותיזוזים, אז אתה מתבכיין על אימון FBW של שעה?

אני לא רואה איפה הקשר בין מה שרשמתי למה שאתה רשמת? אתה לא יכול להשוות בין חייל בטירונות שאכפת לו רק מכמה קמ הוא רץ ללא חשיבות המסה לביני שאכפת לי ממשקלי עבודה ומסת שריר..
וד"א אם ישנת 6 שעות בטירונות החיים שלך דבש ..

נערך לאחרונה:
אני לא רואה איפה הקשר בין מה שרשמתי למה שאתה רשמת? אתה לא יכול להשוות בין חייל בטירונות שאכפת לו רק מכמה קמ הוא רץ ללא חשיבות המסה לביני שאכפת לי ממשקלי עבודה ומסת שריר..
וד"א אם ישנת 6 שעות בטירונות החיים שלך דבש ..
נתתי דוגמה כללית ליכולת התחזקות והתאוששות של הגוף בתנאים קשים מאוד של חוסר שינה ותזונה לקויה. אין סיבה שתתקע או תפצע, במיוחד כשאתה מתאמן מתחיל.

גם אני ככה, עם 3-5 שעות שינה בלילה. ונותן fbw 3 פעמים בשבוע אבל זה לא נעים.
הפציעות לא איחרו להגיע ובסוף הורדתי משקלים. תן קל, תתסף המגנזיום ואל תתאמן עם אגו זה הכי חשוב.
שים זין על המשקל על המוט אבל תעשה משהו

יכול להגיד לך, אולי בגלל שאני בסייקל אבל.
במידה ואני לא ישן 8-7 שעות לפחות, האימון שלי על הפנים, יש ממש שינוי מורגש.
לגבי גדילה אני מניח שזה גם מתקשר.

תנסה לשלב עוד שני אימונים כלל גופניים קלים במהלך השבוע. לגבי הלרדת, שינה לא נחקרה בהקשר של היפרטרופיה הניחוש שלי הוא שהיא משנה רק אם מדובר בחסך רציני שכבר מתחיל להשפיע על הפרשת הורמונים סדירה. אם כבר מדובר במצב מאוד קטבולי.

אם אפשר להציע לך משהו: קח בחשבון שכמה מחקרים מהשנים האחרונות הראו שאפשר לקבל תוצאות דומות למה שמקבלים ממשקלים גבוהים גם מאימונים במשקלים נמוכים מאוד ונפח גבוה מאוד (30-40 חזרות) כל עוד הם נעשים עד לכשל.

אולי תנסה לעשות אימון כלל גופני אחד כבד אחרי שישנת יומיים ואז שני אימונים במשקלים נמוכים. זה מעט סבל, אבל אתה צריך פחות ריכוז לעבודה כזאת ואתה לא תפצע.

נערך לאחרונה:
קרה לי אפילו בSS. איזה פירוק שריר ואיזה נעליים ( רמז : אולסטאר ).

אגב, אחד הליפטרים החזקים בארץ ישן 5~ שעות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית