עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה רק אימון אחד?
אז בלי קשר לשינה אימון אחד לדעתי לא מספיק.התקופה שאני נמצא בה כרגע לא מאפשרת לי להתאמן. אני מתאמן רק אחרי יומיים שאני ישן 7 שעות (ככה אני מרגיש רענן ומוכן לאימון זה נראה לי יותר פסיכולוגי) ולא אחרי לילה של 4 שעות עם סיכון לפציעה.
אז בלי קשר לשינה אימון אחד לדעתי לא מספיק.
והשינה אמנם פוגעת בך בהתאוששות אבל עדיין אפשר להתקדם (במקרה הזה לחטב ולשמור על השריר) כשישנים קצת, אמנם במקום להרוויח 100% אתה תרוויח פחות, אבל זה אפשרי. כל עוד אתה מתאמן לפחות פעמיים בשבוע
אל תתרץ ותגיע ל3 fbw , גם אם זה אומר לתת אימון של חצי שעה עם מוט ריק.
כל עוד לא תקרע את עצמך (אחרי 4 שעות שינה) זה יהיה בסדר.אז מה שאתם אומרים זה שכדאי לי להמשיך להתאמן למרות שינה של 4 שעות ? העיקר להגיע למכון ולהרים משהו ? גם אם זה יהיה חצי מהמשקלי עבודה ?
כשהתאמנתי פעם בשבוע FBW כן ראיתי התקדמות במשקלים בסקוואט בבנץ בדדליפט וגם חיצונית, ולפי הדרך שלכם אני לא רואה איך אני מתקדם במשקלים באימון שבאותו יום ישנתי 4 שעות.
באמת שאני מחפש פיתרון לכל הבלאגן הזה. המוטיבציה שלי בשמיים אבל כרגע זה בלתי אפשרי. תודה לעוזרים.
נ.ב אילו תוספים הייתם ממליצים לי לקחת שאולי יעזרו? (אני מתסף רק במולטי)
אולי זה עניין של הרגל בהתחלה גם לי זה היה קשה כי הייתי רגיל לישון 10-12 שעות כל יום בתקופה בין הבצפר לצבאאני מאמין שהרבה מזה פסיכולוגי
שטויות, חוסר שינה זה תירוץ גרוע להתאמן רק פעם בשבוע. חיילים בטירונות ישנים 6 שעות ונמצאים כמעט כל השאר על הרגליים במסעות ותיזוזים, אז אתה מתבכיין על אימון FBW של שעה?
נתתי דוגמה כללית ליכולת התחזקות והתאוששות של הגוף בתנאים קשים מאוד של חוסר שינה ותזונה לקויה. אין סיבה שתתקע או תפצע, במיוחד כשאתה מתאמן מתחיל.אני לא רואה איפה הקשר בין מה שרשמתי למה שאתה רשמת? אתה לא יכול להשוות בין חייל בטירונות שאכפת לו רק מכמה קמ הוא רץ ללא חשיבות המסה לביני שאכפת לי ממשקלי עבודה ומסת שריר..
וד"א אם ישנת 6 שעות בטירונות החיים שלך דבש ..
ביום טובאגב, אחד הליפטרים החזקים בארץ ישן 5~ שעות
כמה בחול המועד ?ביום טוב
אם זה שינה בסוכה,אז טיפה יותר..כמה בחול המועד ?