הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

השיטה של LBS עובדת !!!

מצב
השרשור נעול
הדעה של לייל מאוד מעניינת, בכל מקרה אני מציע שתעבור על הדף של 5*5 בגאוסיטיס ותראה מה ההצעה שלהם לגבי איבוד שומן בהקשר הזה.

עם כל הכבוד למשקלים וכו', אני לא מבין מה הסיבה לחטב דווקא עכשיו?
קוביות? אני האחרון שיגיד על זה משהו רע (אצלי כל העבודה זה רק בכפוף לקוביות, ותודה ל AD)
אבל למה לקראת החורף והמעילים?

הוא הגזים..
והוא כנראה לא היה שורד (טרשת) עד החורף אם הוא היה ממשיך כמו שהוא עשה.

• פותח/ת השרשור
עקב בעיות אישיות הזנחתי קצת את הלוג. אני אמשיך לעדכן.

אתחיל מאימון של יום חמישי.

Strict press

1x5-50
1x5-60
1x5-70
1x5-75
1x3-85

Dead-lift

1x5-80
1x5-100
1x5-110
1x5-120

T- bar rows

1x5-60
1x5-65
1x5-70
1x5-75
1x5-85

אימון של יום חמישי היה פשוט נוראי. יצא ככה שלא היתי כל היום בבית אז לא אכלתי כלום עד 9 בערב. איך שחזרתי הביתה אכלתי משהו קטן וזזתי למרות שהיה לו המון דברים על הראש.
באימון לא היתי מרוכז בכלל. היתי במחשבות וכל הזמן טעיתי במשקלים ולא היה טיפת חשק.
עשיתי הכל בכל זאת למרות שאחרי כל סט אמרתי לעצמי "עכשיו אני הולך הביתה".

יום שישי היתי כל היום בסידורים וכן, שוב לא אכלתי כלום עד הערב. יצאנו לצפון ובעצירה ראשונה קניתי חלב בתחנת דלק. יצא שאכלתי שוב איזה 500 קלוריות אולי 600.
בבוקר קמתי עם אנרגיות ומצב רוח טרפתי מלא ג'חנונים וים בורקסים. בכינרת עצרנו במסעדה ואיך לא, הזמנתי לי מיקס בשרים עם ציפס פיתה חומוס ובקיצור כל הערכה של שמן אמיתי.

היום היתה אמורה להיות שקילה. אחרי כל הזבל שאכלתי אני דוחה אותה לעוד שבועים.

האימון של היום:

4.10.09

Low bar back squat

1x5-60
1x5-80
1x5-110
1x5-130
1x5-140
1x5-150

Bench press

1x5-60
1x5-80
1x5-90
1x5-105
1x5-110
1x3-115

Power clean

1x3-60
1x3-65
1x3-70
1x3-75
1x3-80
1x3-85

Chin ups

2x8 BW

squat- הפציעה בגב עדיין לא עוברת. אחרי הסט היה כואב לי להרים משקולת. אני אחשוב מה לעשות באימון הבא.

Bench press - נחלשתי. אני אתחיל לעבוד עם 110.

Power clean - הצלחתי להשיג גיר 😃 כל הסטים הלך חלק.

סוף אימון סט ידיים עם בטן.
אימון ארוך מאוד, צריך להתחבר שוב ל MP3.

מתחיל תפריט של 2500-2600. יום ללא אימון אין פחמימה פרט לירקות. יום אימון דגש על פחמימות סביב ה 350-400. עוד שבועים שקילה.

הפציעה מקרינה לך לאחד הצדדים בתחת? אם כן אני מציע לך להריץ טיפה איבופרופן ולבצע סקוואטים קלים והרבה בק אקסטנשיינס בלי משקל.

חיטוב:suicide:
בהצלחה לך...

• פותח/ת השרשור
הפציעה מקרינה לך לאחד הצדדים בתחת? אם כן אני מציע לך להריץ טיפה איבופרופן ולבצע סקוואטים קלים והרבה בק אקסטנשיינס בלי משקל.

צד שמאל. הקרנה גם לטרוכנטר הגדול. הרגשה של דקירה וצורך להתכופף.
זה משהו שכבר המון זמן לא עובר. שהיתי על ויטמינים כמעט לא כאב. המלצות של ריפטו מטורפות אני אוותר על הכמיות האדירות האלו ואלי באמת שוב יריץ איבו. סקוואט אני אוריד, בנתיים לא יודע לכמה כי 150 לא היה כזה קשה פשוט כואב.

תעשה בק אקסטנשיינס להזרים דם למקום גם בימי מנוחה, כשהייתה לי דלקת בגב התחתון זאת המלצה שהרוסי השמן נתן לי והיא עבדה לא רע בכלל.
החלמה מהירה.

• פותח/ת השרשור
תודה אני אוסיף לרוטינה.

התחלת את התוכנית עם משקלים מקסימליים בכדי לנסות לשמר כמה שיותר \ לרדת כמה שפחות בכוח?

• פותח/ת השרשור
עם כל הכבוד למשקלים וכו', אני לא מבין מה הסיבה לחטב דווקא עכשיו?
קוביות? אני האחרון שיגיד על זה משהו רע (אצלי כל העבודה זה רק בכפוף לקוביות, ותודה ל AD)
אבל למה לקראת החורף והמעילים?

מה הקשר בין חורף ולחיטוב ? מאיפה הבאת את הקביעה שצריך לעשות מסה בחורף ?
כמו שכתבתי בהתחלה, אני על אחוז שומן גבוהה אין טעם להמשיך ולעלות וגם אם העלייה לא תהיה יעילה על אחוז כזה. דבר שני, אני עושה חיטוב מתי שאין לי לימודים או שגרה עמוסה.
מה לעשות שאני לא מושפע. חורף יאללה מסה אח שלי !!!!

• פותח/ת השרשור
6.10.2009

Strict press

1x5-40
1x5-60
1x5-70
3x5-80

Dead-lift

1x5-60
1x5-80
1x5-100
1x5-120
1x5-130

T- bar rows

1x5-60
1x5-65
1x5-70
1x5-75
1x5-85

Weighted sit ups

2x15

איך מרגיש מבחינת המשקלים?
דרך אגב מה זה סטריקט פרס

• פותח/ת השרשור
איך מרגיש מבחינת המשקלים?
דרך אגב מה זה סטריקט פרס

יש ירידה בכוח אבל לא כזה נורא. התזונה לא היתה מאוזנת והיו ימים שהיתי במקרה הטוב על 600 קלוריות. חזרתי לשיגרה וכבר מרגישים טוב יותר.
סטריקט הכוונה לפרס. ירדתי 5 קילו בתרגיל. בנץ גם כן 5. אין לי ספק שיהיו עוד ירידות בהמשך.

שחכתי לציין שאני כבר שבוע 3 עושה IF הארוחה הראשונה ב- 16:00 ואחרונה ב- 22:00.
בקרוב אני אשנה את זה לבקרים.

מכיר את leangains ?
זה האתר הכי מקצועי שנתקלתי בו אם אתה בעניין של IF. אם מעניין אותך לקרוא קצת מעבר. אבל בתכלס אין הרבה מה לדעת - צריך לסגור את הפה רב הזמן ולאכול בשאר הזמן.

• פותח/ת השרשור
מכיר את leangains ?
זה האתר הכי מקצועי שנתקלתי בו אם אתה בעניין של IF. אם מעניין אותך לקרוא קצת מעבר. אבל בתכלס אין הרבה מה לדעת - צריך לסגור את הפה רב הזמן ולאכול בשאר הזמן.

את האתר אני מכיר לפני שנה וחצי. משה שלח לי את הלינק ואחרי שקראתי החלטתי שאני עושה את החיטוב בשיטת IF. יש כמה תגובות שלי עם התנסות שלי עם השיטה.
השבוע הראשון הוא הכי קשה, לאחר מכן זה כבר זורם מעולה. אני קם בבוקר ופשוט לא מסוגל להכניס כלום לפה. יש לי הרגשה של בחילה מטורפת. לקראת הצוהרם יש קצת חולשה. אבל זה לא רציני.
לדעתי בחיטוב זה מעולה. גם ככה אוכלים ממש קצת, זה נראה לי כל כך מצחיק לחלק 2500 קלוריות למיליון ארוחות. ארוחה ראשונה 1500 ארוחה שניה 1000. זה נותן הרגשה כאילו אתה אוכל המון אבל בעצם זה כלום.

אם יום אחד אני אחליט שהמראה השמן יצא מהאופנה, אז אני יעשה חיטוב וינסה גם את זה. בינתיים אני אוכל כמו חזיר כדי לנסות לסגור את הדדליפט 160x3 שהצבתי כמטרה. היום היה ארוחת שווארמה בצלחת שהטבעתי בטחינה ואמבה, ולארוחת ערב חצי קילו אנטריקוט. עכשיו ירדתי על שתי קערות של specialK והיד עוד נטויה.

רק אשכנזי אמיתי יכתוב אמבה ולא עמבה

חחחחח
מישל עוד יפסיק עם החיטוב בגלל כל הדיבורים פה על האוכל, קצת התחשבות.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית