השיטה של LBS עובדת !!!

מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
אם יום אחד אני אחליט שהמראה השמן יצא מהאופנה, אז אני יעשה חיטוב וינסה גם את זה. בינתיים אני אוכל כמו חזיר כדי לנסות לסגור את הדדליפט 160x3 שהצבתי כמטרה. היום היה ארוחת שווארמה בצלחת שהטבעתי בטחינה ואמבה, ולארוחת ערב חצי קילו אנטריקוט. עכשיו ירדתי על שתי קערות של specialK והיד עוד נטויה.

תשמע, אין סיכוי לדעתי לעשות IF בזמן עלייה במשקלי עבודה. אין סיכוי שתוך 6 שעות היתי מצליח לדחוף 6- 7 K (תלוי בנתונים והתאוששות שלך). וחוץ מזה, די דפוק להרעיב את עצמך שאתה אמור לאכול. בחיטוב מספר קלוריות הוא מאוד מצומצם ולכן מעדיף לפרוס אתזה ל 2 ארוחות (אני לא מחשיב את השייק כארוחה).

מה הקשר בין חורף ולחיטוב ? מאיפה הבאת את הקביעה שצריך לעשות מסה בחורף ?
כמו שכתבתי בהתחלה, אני על אחוז שומן גבוהה אין טעם להמשיך ולעלות וגם אם העלייה לא תהיה יעילה על אחוז כזה. דבר שני, אני עושה חיטוב מתי שאין לי לימודים או שגרה עמוסה.
מה לעשות שאני לא מושפע. חורף יאללה מסה אח שלי !!!!

אין קשר ישיר אחי!!
ולכן גם לא קבעתי אלא יותר דקלמתי מציאות רווחת, מציאות שאני אישית מוצא בה לא מעט הגיון.
הרי אין ספק שעודף קלורי גוזר יותר משקל על המוט מאשר חוסר, ואפילו בשעור שומן גבוה יחסית.
אבל רוב רובם של האנשים (שאינם מחפשים קריירה במשקל על מוט ו/או לא מקבלים על כך כסף) מצליחים למצוא ערך מוסף גם במראה חטוב יותר, ואפילו (שומו שמיים) מבסוטים שמישהי בחוף או ברחוב מסתכלת עליהם עם חיוך שנובע מאיך שהם נראים ולאו דוקא מכמה ה PR האחרון בלוג שלהם.
אז אני כן מושפע, אבל אל תתבאס אחי!! 😃

• פותח/ת השרשור
8.10.09

Low bar back squat

1x5-60
1x5-80
1x5-110
1x5-130
1x5-140
1x5-150

Bench press

1x5-60
1x5-80
1x5-90
1x5-105
1x5-115

Power clean

1x3-60
1x3-65
1x3-70
1x3-75
1x3-80

Chin ups

2x8 BW

אם יום אחד אני אחליט שהמראה השמן יצא מהאופנה, אז אני יעשה חיטוב וינסה גם את זה. בינתיים אני אוכל כמו חזיר כדי לנסות לסגור את הדדליפט 160x3 שהצבתי כמטרה. היום היה ארוחת שווארמה בצלחת שהטבעתי בטחינה ואמבה, ולארוחת ערב חצי קילו אנטריקוט. עכשיו ירדתי על שתי קערות של specialK והיד עוד נטויה.
מה לעיקרית?

מישל 150 לחמישייה? כל הכבוד

• פותח/ת השרשור
14.10.09

נעלם החשק להתאמן. הלכתי יום ראשון עשיתי סקוואט והלכתי הביתה.
אני אעשה הפסקה של שבוע שבועים. הראש שלי בכלל לא באימונים עכשיו. אני אנסה לחזור להתאמן כמה שיותר מהר.

זה משהו במזג אוויר, בחיי. גם אני צריך להכריח את עצמי ללכת לאימון בימים האחרונים. עברנו את פרעה נעבור גם את זה.

גם אני ויתרתי היום על אימון, אולי רק בשישי אני אתאמן

חחחח, יש שפעת הריפטואים עכשיו

בכיינים.

• פותח/ת השרשור
כן כן, כל הגיבורים שמזיינים גם כשהזין לא עומד.

15.10.09

משקל בוקר 100 עגול
ירידה של 7.5

אני מאמין שאני שוקל פחות, הימים האחרונים היו עשירים בנתרן.

מה עם אלה שנשרטים?

7.5 ק"ג בשבועיים חחח איזה גוש נוזל

• פותח/ת השרשור
חיטוב נוסף כשל.

המטרה: לנסות להחזיר משקלי עבודה שהשגתי ב SS מבלי להעיר פציעות.
מכיון שיצא לי החשק מהאימונים לגמרי, החלטתי לקחת על עצמי אתגר ולעשות את התוכנית שתמיד קרצה לי : 5X5 הלא לינארית. אני לא הולך להציב RM בסקוואט ובדד ליפט בגלל הגב, אני אוריד בסקואט 10%-15% מה RM 5
גם בדד ליפט אני לא הולך להציב את הRM 5. אחרי 3 חודשים של המון שטויות אני בטוח שנחלשתי אבל לפחות הפציעה כמעט עברה. פרס ובנץ מוריד 5% אני די בטוח שנחלשתי.

אימון של יום ראשון 18.10.09

Low bar back squat

5X5 - 110

Bench press

1X5 - 60
1X5 - 65
1X5 - 70
1X5 - 85
1X5 - 95

T- bar rows

1X5 -40
1X5 - 50
1X5 - 55
1X5 - 60
1X5 - 70

4 Sets of Weighted Situps

הכל הרגיש כבד, טוב נו אחרי מלא אלכהול ותזונה לקויה ביותר.

אימון של שלישי 20.10.09

Low bar back squat

5X5 - 90

Strict press

5X5 - 65

Dead-lift

5X5 - 105

Chin ups

5X5 - BW

אימון קליל ביותר, סימתי הכל בשעה ועשר דקות. מאוד נדיר אצלי לסיים כל כך מהר אימון, בד"כ אני מוצא את עצמי רוב האימון מקשקש. כמובן שאני לא כותב חימום, נראה לי די מיותר.
התרשמות עד עכשיו - זה הולך להיות סיוט AND I LIKE IT.

סרטונים אני אעלה רק שהיה PR כל שהו.

התוכנית הזאת אתגר גדול מאוד בשבילי, שבוע 3 ו 4 הולכים להיות גהנום, המקרר מפוצץ חלב, בימי שישי ושבת במיטבול הוזמן מקום, גבינות שמנות רותחות בטוסתר, נקווה לטוב 😛

בהצלחה
אחת התוכניות, ממש נהנתי ממנה עד שחליתי ועברתי למדקאו
למה סיימת חיטוב ? הגעת ליעדים שלו ? (הבנתי שנמאס לך לחטב)

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית