השיטה של LBS עובדת !!!

מצב
השרשור נעול
GALLON OF ANTIBIOTICS A DAY

1875.jpg

• פותח/ת השרשור
טרול אתה מדרדר, כדי שתשפר חוש הומור אחרת תקבל כותרת אישית חדשה ותאמין לי שאתה מעדיף להיות טרול.
אני מרגיש בעיקר נורא חלש ומבקר המון בשירותים, כנראה איזה וירוס, נראה איך אני ארגיש מחר כרגע המצב לא מזהיר במיוחד.

• פותח/ת השרשור
27.10.09

שבוע 2 אימון מס' 2

Low bar back squat

5X5 - 100

Strict press

5X5 - 75

Dead-lift

5X5 - 115

Chin ups

3X5 - BW

הגרון משגע אותי אבל סה"כ אימון קליל וטוב. בסקואט הרגשתי שסוף סוף אין לי את התעגלות בתחתית. 5 דקות לפני שהמכון נסגר הספקתי לעשות מתח, נראה לי אני אוריד את המתח מהתוכנית.
אני אפילו מפחד לדבר אבל נראה לי שהגב עבר או שמשקלים עדיין ממש נמוכים כדי להרגיש משהו.
אני ממש מפחד להעמיס בדד ליפט והיום כל הסטים הלכו חלק, לראשונה סימתי את הדד ליפט מבלי להתקפל.

5*5 דדליפט?
מישל אתה בעל נטיות אובדניות?

אגב, אתה על תרופות כרגע?

אז אתה לא לוקח שומדבר לגרון?

הפרס אצלך תמיד מרשים אותי.
איפושהו כאן קראתי קודם דיון ב 'היררכיית תרגילים'.
לטעמי, פרס הוא הכי כיף וזה שמשקל גבוה בו הכי מרשים בעיניי

• פותח/ת השרשור
אז אתה לא לוקח שומדבר לגרון?

לא.

עמרימרג - תודה על המחמאה. אני מסכים איתך לגמריי, זה הוא אחד התרגילים הכי אוהבים עליי, בדיעבד אני די מתחרט שלא התחלתי את התוכנית עם פרס פעמים בשבוע ובנץ פעם אחת. אם הסבב ילך טוב אני אתחיל סבב הבא עם פרס.

מרוב שהתלהבתי מהתרגיל הזה בזמנו, וכנראה שמההתלהבות לא שמתי לב ושילבתי הרבה
עם בנצ' - מצאתי את עצמי עם דלקת כזאת שאפילו שנה אחרי אני כבר לא מאמין שאוכל אי פעם ממש ללחוץ בלי שכל הזמן איזה קול בראש בסגנון "זהירות!" יציק לי ברקע...
זה מועד לפורענות לאללה

• פותח/ת השרשור
29.10.09

שבוע 2 אימון C

Low bar back squat

1X5 - 60
1X5 - 80
1X5 - 95
1X5 - 110
1X5 - 125
1X5 - 135

Bench press

5X5 - 100

T- bar rows

5X5 - 75

התחלתי את האימון ברגל שמאל, איך שאתחלתי את החימום התחילו כאבי תופת בגב. המשכתי לאט לאט והכל נעלם. המנוחות היו מאוד ארוכות מאוד חששתי לגב, לא נראה לי הגיוני לעשות בתוכנית הזאת PC, העומס על הגב די גבוהה.
בבנץ שמתי 5 ק"ג יותר, לא אוהב לראות את המוט שיש עליו כל מני פלאטות קטנות מרגיז בעניים.
הטי באר נעשה תוך כדי צפיה בפורנו 🤯

• פותח/ת השרשור
הפציע בגב ככל הנראה חזרה, היום כאב לי להחזיק גריקן של 4 ליטר :/
התחלתי לקחת איברופרן 2 בבוקר 2 צהורים 2 עכשיו ועוד 2 אני אקח לפני השינה.
אם לא יעזור אני אמשיך את התוכנית כרגיל רק אעלה חזרות בסקוואט.

זה לא ג'ריקן זה גלון.
החלמה מהירה

• פותח/ת השרשור
1.11.09

שבוע 3 אימון A

Low bar back squat

5X5 -140

Bench press

1X5 - 60
1X5 - 80
1X5 - 95
1X5 - 105
1X5 - 115

T- bar rows

1X5 -50
1X5 - 65
1X5 - 75
1X5 - 80
1X5 - 85

squat - איבופן עזר בצורה מדהימה, כמעט ולא הרגשתי שום כאב. הדבר המדהים ביותר בתוכנית הזאת, מתרגלים לעומס, לא הרגשתי כזה מת. כל הסטים הלכו חלק וקליל.

Bench press - מה קשה להבין ב "רק תוציא ולך" ?! הספוטר שם ידיים על המוט וצעק לי "אני איתך אחי סע עוד אחד" באמצע הסט מצאתי את עצמי מנהל דו שיח, אמרתי לו שלא יגע במוט שיעיף את הידיים, ומה עונה לי הטמבל " אני לא נוגע זה פסיכולוגי" קיצר הרס את הסט הנעל.
אפילו לא טרחתי לעשות לו מצפון גם ככה אהבל.

אני ממש מופתע, אני לא מרגיש "מת", התרגלתי לנפח וזה מרגיש לי מצוין, שבוע הבא אני אולי אציב יותר ממה שתיכננתי. מה שכן, נעלם לי הרעב, מאוד קשה לי לאכול. נהיתי ממש שמן, נשאר רק עוד חור אחד בחגורה :🙁 את הסבב השני ככל הנראה אני אעשה על נטרלי, אחרת בעונה הבאה של לרדת בגדול אני אגיש מועמדות.

1.11.09

מה שכן, נעלם לי הרעב, מאוד קשה לי לאכול. נהיתי ממש שמן, נשאר רק עוד חור אחד בחגורה :🙁 את הסבב השני ככל הנראה אני אעשה על נטרלי, אחרת בעונה הבאה של לרדת בגדול אני אגיש מועמדות.

מישל, הפורום לא מעודד אנורקסיות. :nono:

אחי למדתי היום בפיזיולוגיה שכדי לשרוף שומן עושים אירובי בעצימות נמוכה לאורך זמן

אני חוזר מהלימודים היום ב 8 בערב ורואה חצי מהיישוב שלי הולכים ברגל
חחחח
זה מה שיעזור להם "לשרוף שומן"

אני חוזר מהלימודים היום ב 8 בערב ורואה חצי מהיישוב שלי הולכים ברגל
חחחח
זה מה שיעזור להם "לשרוף שומן"
אתה לא רואה שכולם רזים עם קוביות?

1.11.09
אני ממש מופתע, אני לא מרגיש "מת", התרגלתי לנפח וזה מרגיש לי מצוין, שבוע הבא אני אולי יציב יותר ממה שתיכננתי. מה שכן, נעלם לי הרעב, מאוד קשה לי לאכול. נהיתי ממש שמן, נשאר רק עוד חור אחד בחגורה :🙁 את הסבב השני ככל הנראה אני אעשה על נטרלי, אחרת בעונה הבאה של לרדת בגדול אני אגיש מועמדות.
בחגורה שהבאתי לך ? אם כן ההיקף בטן 105 לפחות 😆
דרך אגב פירקתי שריר ירדתי ב 1.5 ביד (תוספת על מה שהיה בארץ), הידד השחיפיידה לפחות יפסיקו לשאול אותי אם אני מתאמן, זה חלום שמתגשם.

בחגורה שהבאתי לך ? אם כן ההיקף בטן 105 לפחות

🖕

דרך אגב פירקתי שריר ירדתי ב 1.5 ביד (תוספת על מה שהיה בארץ), הידד השחיפיידה לפחות יפסיקו לשאול אותי אם אני מתאמן, זה חלום שמתגשם.

לו רק היית לוקח HMB 😣

נרשמת למכון כבר ?

אני מבקש לדייק להבא, שורפים שומן לאחר 20 דקות של פעילות עד אז אתה פועל על חלב.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית