הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

השיטה של LBS עובדת !!!

מצב
השרשור נעול
1.11.09

שבוע 3 אימון A

Low bar back squat

5X5 -140

Bench press

1X5 - 60
1X5 - 80
1X5 - 95
1X5 - 105
1X5 - 115

T- bar rows

1X5 -50
1X5 - 65
1X5 - 75
1X5 - 80
1X5 - 85

squat - איבופן עזר בצורה מדהימה, כמעט ולא הרגשתי שום כאב. הדבר המדהים ביותר בתוכנית הזאת, מתרגלים לעומס, לא הרגשתי כזה מת. כל הסטים הלכו חלק וקליל.

Bench press - מה קשה להבין ב "רק תוציא ולך" ?! הספוטר שם ידיים על המוט וצעק לי "אני איתך אחי סע עוד אחד" באמצע הסט מצאתי את עצמי מנהל דו שיח, אמרתי לו שלא יגע במוט שיעיף את הידיים, ומה עונה לי הטמבל " אני לא נוגע זה פסיכולוגי" קיצר הרס את הסט הנעל.
אפילו לא טרחתי לעשות לו מצפון גם ככה אהבל.

אני ממש מופתע, אני לא מרגיש "מת", התרגלתי לנפח וזה מרגיש לי מצוין, שבוע הבא אני אולי אציב יותר ממה שתיכננתי. מה שכן, נעלם לי הרעב, מאוד קשה לי לאכול. נהיתי ממש שמן, נשאר רק עוד חור אחד בחגורה :🙁 את הסבב השני ככל הנראה אני אעשה על נטרלי, אחרת בעונה הבאה של לרדת בגדול אני אגיש מועמדות.

אחד הדברים המעצבנים
חחחח זה פסיכולוגי

מישל שיטה טובה זה להגיד להם להוציא ולקחת 3 צעדים אחורה ולבוא לעזור רק אם המוט נתקע לי על החזה או שאני קורא להם.

מישל שיטה טובה זה להגיד להם להוציא ולקחת 3 צעדים אחורה ולבוא לעזור רק אם המוט נתקע לי על החזה או שאני קורא להם.
אבל אז הספוטר לא יוכל לקבל פאמפ:🙁

תשמור עליו פעם הבאה ותתקע לו את המוט על החזה
לפני זה תדרבן אותו להעמיס המון פלטות על המוט

3.11.09

שבוע 3 אימון B

Low bar back squat

5X5 - 110

Strict press

5X5 - 80

Dead-lift

5X5 - 130

5.11.09

שבוע 3 אימון C

Low bar back squat

1X5 - 60
1X5 - 90
1X5 - 110
1X5 - 125
1X5 - 140
1X5 - 155

Bench press

5X5 - 107.5

T- bar rows

5X5 - 80

הסקוואט נהרס קצת, שוב עמדתי מול דילמה לא פשוטה, מצד אחד אני חייב לצאת עם התחת, מצד שני, אם אני אצא עם התחת, הספוטר יקבל שיפשוף באיבר מין, תקראו לזה לאפ דאנס או שיפשוף נעים. בכל מקרה, בחרתי לא לשפשף איברים שהם לא שלי, עליתי לא הכי טוב, כמה שאני מקנא באנשים שמתאמנים עם כלוב 🤫

חחחחחחחחחחחחחחח מישל הרסת אותי מצחוק
יאללה תעקוף את הרוסי השמן

מה הצבת לRM5 בסקווט ?
ואיך הולך מבחינת הפציעה בגב תחתון ?

מה הצבת לRM5 בסקווט ?
ואיך הולך מבחינת הפציעה בגב תחתון ?

שמתי 155 למרות שעשיתי הרבה יותר.
מצב הגב על הפנים, האיבפון הרס לי את הקיבה, אני כל היום מסתובב עם צרבות 😵
סוף התוכנית אני מנסה 180 ל 3 ✌️

שמתי 155 למרות שעשיתי הרבה יותר.
מצב הגב על הפנים, האיבפון הרס לי את הקיבה, אני כל היום מסתובב עם צרבות 😵
סוף התוכנית אני מנסה 180 ל 3 ✌️

סבבה, זכרתי שהוא הרבה יותר גבוה

זה הכרחי האיבופרופן ? אחרת אתה מת מכאבים ?
ניסית לחזק גב תחתון עם גוד מורנינג ? איך הלך (אני מאמין שניסית)

זה הכרחי האיבופרופן ? אחרת אתה מת מכאבים ?

היום היו כאבים, הרגשה שכאילו אני לא יכול לעמוד וחייב לשבת ולכופף את הגב. שמתי לב שזה מופיע בעיקר אחרי הדד ליפט, אחרי סקוואט אקרוס היה הכל תקין, ושוב אחרי אימון דד ליפט החלו כאבים.

ניסית לחזק גב תחתון עם גוד מורנינג ? איך הלך (אני מאמין שניסית)

האמת שלא, אני ממש עצלן, היתי היום ממש קרוב לוותר גם על טי באר, בעבר כבר היו אימונים שהיתי עושה רק סקוואט כל השבוע מעצלנות נטו. התחלתי את התוכנית עם עבודה על הבטן, והשבוע הזה שוב התעצלתי.
אימון הבא יש לי אקרוס עם 150, אני אנסה לארגן מצלמה ולעלות לאתר וגם לפורם של ריפ, אולי משהו בטכניקה אצלי דפוק שגורם לכאבים. אני אנסה לתזמן עם חברים אימון, לי אין מצלמה יותר :/

בהצלחה
אולי אחרי הסבב של גלן פנדלי, תנסה להכניס גוד מורנינג וקצת לעבוד יותר על הגב התחתון

מישל, בענין הטי באר -
איך לטעמך התרגיל הזה בהשוואה ל BOR (יתרונות, חסרונות)?
תודה

8.11.09

שבוע 4 אימון A

Low bar back squat

5X5 -150

Bench press

1X5 - 60
1X5 - 80
1X5 - 95
1X5 - 110
1X5 - 117.5

T- bar rows

1X5 -55
1X5 - 65
1X5 - 75
1X5 - 85
1X5 - 90 - PR

4 Sets of Weighted Situps

squat - אחרי הסט השלישי התחילו בחילות וסחרחורות, מה שמדהים הוא שהסט ה-4 ו ה-5 היו קלים לאומת שלושת הראשונים. היה באונס טוב בכל הסטים, מאוד מרוצה מהביצוע של היום לאומת שבוע שעבר.

Bench - אחרי 4 חזרות בסט האחרון, קרה לי הדבר הכי מרגיז שיש, אני מוריד את המוט ואז התכווצות לא נורמלית בישבן, היתי בטוח שאני הולך לרסק לי את הצלעות. שוב פעם סט לא מוצלח.

גם לי היו הכאבים האלה לפני כמה חודשים , זה לא נתן לי לישון אפילו אחרי שהפסקתי עם הדדליפט הכאבים הפסיקו.
אתה מתכוון לשבור שיאים בתוכנית או לא?(בגלל הגב)

אני מבין אותך לגבי הבנץ', פעם התכווץ לי ההמסטרינג באמצע RM5 שהלך לא רע והייתי צריך את הספוטר ברביעית כי פשוט לא הצלחתי אפילו להזיז את המוט מהחזה מרוב כאבים

איך לטעמך התרגיל הזה בהשוואה ל BOR (יתרונות, חסרונות)?

מבחינתי אותו תרגיל, כמובן שיש שינוי בדומננטיות של הסינרגיסטים ועוד כל מני בולשיט שאפשר לומר. אבל למי אכפת, העיקרון הוא אותו עיקרון, מזה משנה ?! בשני התרגילים המטרה היא אותה מטרה, נתקלתי כבר במאמרים שתומכים בבנט אובר בדיוק באותה האחיזה כמו בבנץ, בטענה שזה משפר את הבנץ. לא יודע עד כמה באמת תנועה אנטגוניסטית / במישור הנגדי משפרת, גם לא נתקלתי במקורות שתומכים בטענה הזאת.
אם קצת לגלוש מהשאלה שלך, באמת אחת השאלות המענינות היא, האם עבודה על חתירה תורמת איכשהו לשיפור שאר תרגילי הבסיס בעיקר לבנץ. בעבר כשרציתי להתחיל עם הפאור קלין חששתי להפסיק לחתור מחשש שיפגע בבנץ.
בסופו של דבר כנראה מבורות לא וויתרתי בדיוק על חתירה אלא פשוט החלפתי אותה במתח, זה לא גרע מתוצאות אך לא יודע גם אם שיפר. אני אשמח אם מישהו ישפוך קצת אור על הנושא, שיקו, אלכס, עידן וכל שאר הפורמהולוקים.

על כל פנים, לא אוהב את שני התרגילים. בתוכנית היתי אמור לעשות פאור קלין, מכיון שהגב שלי עוצר אותי המון זמן בסקוואט, החלטתי לוותר ולהתמקד בסקוואט. חתירה לא משנה איזו, בסופו של דבר לא תהיה נקייה, לא משנה כמה מנסים לשמור על טכניקה היא בכל זאת מדרדרת, נכון שאפשר לומר הרבה דברים על זה, אבל מנסיון המאוד דל שלי זהו תרגיל שלא משנה מה בסוף מלכלכים.
העדיפות תמיד היא על מתח, ונכון שאפשר "ללכלך" גם בו, אבל זו ידרוש יותר יצירתיות ומאמץ ויעשה הרבה יותר במודע. אם היתי מצליח להתקדם במתח יותר, אז כמובן שלא היתי עושה את הטי באר.

בסופו שך דבר, CHIN-UPS בנט אובר, טי באר SAME SHIT תמיד אפשר להתעסק בקקה ולומר שיש תרומה ושינוי בדומננטיות של סינרגיסט כזה או אחר אבל העיקרון הוא אותו עיקרון. מבחינתי פשוט בחר לך משהו שאתה הכי אוהב לבצע ותשתפר בו, זה לא שבנט אובר יביא יותר תוצאות בטי באר.

אתה מתכוון לשבור שיאים בתוכנית או לא?(בגלל הגב)

ישנם תכנונים כאלו, שנגיע לגשר נחשוב איך חוצים אותו.
בבנץ בעוד כמה שבועות אני מקווה שהיה שיא, בכל השאר הכל תלוי באיך אני ארגיש.

אני מבין אותך לגבי הבנץ', פעם התכווץ לי ההמסטרינג באמצע RM5 שהלך לא רע והייתי צריך את הספוטר ברביעית כי פשוט לא הצלחתי אפילו להזיז את המוט מהחזה מרוב כאבים

אצלי זה היה יותר משעשע, הרמתי את הרגל והתחלתי להתפרפר כמו גוק שרוסס בK 700, החזרה האחרונה היתה ממש מעוותת, אין לי מושג איך הצלחתי להשלים אותה.

מישל תודה על הניסיון לתת קצת רקע נוסף לדברים...
אני אישית לא עושה בנצ' כך שמהאלמנט הזה בדילמה אני פטור 😃

לפאוארקלין יש יתרונות שברורים לכולם לדעתי על חתירה באופן שהוא משפר דדליפט וכוח מתפרץ, ובכלליות תנועה הרבה יותר פונקציונלית להרבה תחומי ספורט ומטרות. לגבי השאלה שלך מה חתירה משפרת יש לי כמה כיוונים אבל ניתן לדיון להתפתח ע"י אנשים שיש להם יותר מושג

עודד, השאלה לא קשורה לפאור קלין, אין לי מושג למה ברחת מכל מה שצינתי להתיחס דווקא לזה.
אם לא הבנת, אני אחדד. האם אפשר להמשיך להתחזק בתנוע כל שהי מבלי לחזק את המישור הנגדי, השאלה יותר מופנת לתנועת הקירוב האופקי ולענינו הבנץ פרס. ובכלל, בכל תנוע שאתה מחזק האם עלייך לדאג לחזק את התנועה הנגדית.
באם לא, אז למה לעזאזל אנו מבזבזים זמן על תנועות הלא נחוצות שלא יתרמו לנו בשיפור בתרגילים שאנו רוצים לשפר ?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית