הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון ביקשת קיבלת TOM

• פותח/ת השרשור Negan
  • פורסם בתאריך
ללא שם.png

למה שלא תתאמנו יחד, תוכלו לפתוח שם ספארי. אנשים ישלמו כסף טוב כדי לראות אותכם דרך מכוניות משוריינות.
ממך לא ציפיתי..
סתאם,מי שרוצה שיבוא,אני מעדיף כמה שפחות

• פותח/ת השרשור
למה שלא תתאמנו יחד, תוכלו לפתוח שם ספארי. אנשים ישלמו כסף טוב כדי לראות אותכם דרך מכוניות משוריינות.
אני בסך הכל מדגים לחדש פה שאנחנו לא פראיירים בהטרלות והספמות, שלא יכרכר עלינו 😛

קבצים מצורפים

• 4949d9d984c630de22ba0ce1e5b5c0b6_vice_670.jpg
    4949d9d984c630de22ba0ce1e5b5c0b6_vice_670.jpg
    KB 23.9 · צפיות: 154

@nlr666 ?
מה מבדח בזה? ולפי מה שאני זוכר גם אתה נכנס לרייג' בסטים של העבודה שלך (WEAKID)

הרייג' שלי לא מטומטם ומושך צומי. ניגן קצת מזכיר לי את את הערס של הכיתה בכיתה ב' שהיה עושה בלאגן רק כדי לקבל צומי מהמורים.

הרייג' שלי לא מטומטם ומושך צומי. ניגן קצת מזכיר לי את את הערס של הכיתה בכיתה ב' שהיה עושה בלאגן רק כדי לקבל צומי מהמורים.
רייג' זה דבר אינדיבידואלי (וואי,התחטבתי עד שכתבתי את זה),כל אחד ואיך שזה עובד ומתאים לו..

רייג' זה דבר אינדיבידואלי (וואי,התחטבתי עד שכתבתי את זה),כל אחד ואיך שזה עובד ומתאים לו..
לייק רק על ההתחטבתי, חוץ מזה - אני ממש לא מסכים. זה אפילו לא רייג' אלא רק "תסתכלו עליי" ו"תתייחסו אליי".

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית