עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תהייה מופתע כמה אנשים אוהבים את זה במכון שלנו ועומדים להסתכל אפילו
למה שלא תתאמנו יחד, תוכלו לפתוח שם ספארי. אנשים ישלמו כסף טוב כדי לראות אותכם דרך מכוניות משוריינות.זזים,אבל עדיין מסתכלים עליי
תנסה כל 60 שניותראיתי את זה באבודים, אתה צריך לשחרר קללה כל 108 דקות, לא?
איזה דברים רעים למשל? מסקרן...יש לי יותר מדי רייג עם אני לא ישחרר כל דקה דברים רעים יכולים לקרות
ממך לא ציפיתי..למה שלא תתאמנו יחד, תוכלו לפתוח שם ספארי. אנשים ישלמו כסף טוב כדי לראות אותכם דרך מכוניות משוריינות.
אני בסך הכל מדגים לחדש פה שאנחנו לא פראיירים בהטרלות והספמות, שלא יכרכר עלינו 😛ממך לא ציפיתי..
הוא מקצוען,פשוט רק עכשיו נרשם לפה..אני בסך הכל מדגים לחדש פה שאנחנו לא פראיירים בהטרלות והספמות, שלא יכרכר עלינו 😛
למה שלא תתאמנו יחד, תוכלו לפתוח שם ספארי. אנשים ישלמו כסף טוב כדי לראות אותכם דרך מכוניות משוריינות.
למה שלא תתאמנו יחד, תוכלו לפתוח שם ספארי. אנשים ישלמו כסף טוב כדי לראות אותכם דרך מכוניות משוריינות.
אני בסך הכל מדגים לחדש פה שאנחנו לא פראיירים בהטרלות והספמות, שלא יכרכר עלינו 😛
צריך לנסותאלה שצועקים לי 'שמאלני' ו'מרצ',ממשיכים גם לאירובי.. 😭
קורה לי שאני סתם צועק באמצע הסט בגלל כל האנדרנליןשומרים את זה להרמה הבאה.
בשביל מה לשחרר רייג'? 😁
איזה דברים רעים למשל? מסקרן...
הוא טרול לא קטן.. עוד תראהאני בסך הכל מדגים לחדש פה שאנחנו לא פראיירים בהטרלות והספמות, שלא יכרכר עלינו 😛
הם עומדים ומסתכלים כי זה מראה מבדח, לא כי זה מראה מרהיב והם "אוהבים" את זה.תהייה מופתע כמה אנשים אוהבים את זה במכון שלנו ועומדים להסתכל אפילו
הם עומדים ומסתכלים כי זה מראה מבדח, לא כי זה מראה מרהיב והם "אוהבים" את זה.
רייג' זה דבר אינדיבידואלי (וואי,התחטבתי עד שכתבתי את זה),כל אחד ואיך שזה עובד ומתאים לו..הרייג' שלי לא מטומטם ומושך צומי. ניגן קצת מזכיר לי את את הערס של הכיתה בכיתה ב' שהיה עושה בלאגן רק כדי לקבל צומי מהמורים.
לייק רק על ההתחטבתי, חוץ מזה - אני ממש לא מסכים. זה אפילו לא רייג' אלא רק "תסתכלו עליי" ו"תתייחסו אליי".רייג' זה דבר אינדיבידואלי (וואי,התחטבתי עד שכתבתי את זה),כל אחד ואיך שזה עובד ומתאים לו..