ייעוץ חלבון

• פותח/ת השרשור tomi
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

tomi

משתמש מתחיל
35
0
נק' מוניטין:
-6
35
0
שלום
המלצה בבקשה על תשלובת חלבונים אמינה עם אחוז ואני מדגיש אחוז חלבון גבוה(איכותית)

• פותח/ת השרשור
אני רוצה המלצה על אבקה שיש בה ערכים גבוהים של חלבון חומצות אמינו שתיהיה אפילו תשלובת ובלי כל
הסוכרים והשטויות

חלבון מורכב מחומצות אמינו.
ההבדל בין חלבון אחד לחלבון אחר קשור במבנה של חומצות האמינו המרכיבות אותו.
חלבון מי גבינה נחשב איכותי בגלל ההרכב שלו, אתה לא רוצה תוספת של חומצות אמינו באבקה שלך. זה מאפשר ליצרן לשים פחות חלבון יקר ויותר חומצות אמינו זולות שבפני עצמן לא שוות הרבה.
חלבון שהערכים שלו גבוהים לא בהכרח אומר שהוא טוב. יש חברות שזייפו ערכים של חלבון, יש חברות שמוסיפות חומצות אמינו ובכך מעלות את כמות ה'חלבון'.
חלבון טוב זה חלבון של חברה אמינה. BPI, Dymatize, Optimum, Muscletech הן דוגמאות לחלבונים אמינים.
גם לגבי אקסטרים הישראלית לא הייתי דואג.

• פותח/ת השרשור
יש אולי שם של אבקה ספציפית שאתה מכיר שעל פי ערכים היא מובילה?
ערכים-כוונה למעט פחמימה סוכר וכו׳ וכמות
חלבון גבוהה

יש אולי שם של אבקה ספציפית שאתה מכיר שעל פי ערכים היא מובילה?
ערכים-כוונה למעט פחמימה סוכר וכו׳ וכמות
חלבון גבוהה
עוד כמה חודשים אתה תבין שזה ממש לא משנה גרם לפה גרם לשם. במקום לשלם עוד 100 שקל אתה יכול פשוט לצרוך פחות כפית אורז ביום...

בכל מקרה, הערכים של ה-Iso100 של דימטייז מעולים ואמינים, Iso HD של BPI טובה...

מה הפחד מהפחמימות ? זה לא ציפס, תפסיקו לחיות בסרט, בעגבנייה ממוצעת יש פי 5 יותר פחמימה אז מה לא תוכלו עכשיו גם ירקות ?
אם יש אבקה שטעימה לי שהיה גם 15 גרם פחמימה גם ככה את רוב החלבון צריכים לצרוך מאוכל, כולה סקופ בוקר וסקופ אחרי האימון עשו מזה פיזיקה גרעינית. הדבר שיותר משעשע אותי זה לראות אנשים חופרים קונים איזלוייט ואז בשישי חוגגים עם וודקה רד בול (והרד בול אפילו לא דיאט).
פותח האשכול, המליצו לך על חברות מובילות, עכשיו תמצא לך מחיר משתלם וסגור סיפור תשקיע באימונים ובתזונה נכונה גרם פחמימה זה לא מה שישנה את התוצאה או בעצם זה לא ישנה דבר.

חלבון מורכב מחומצות אמינו.
ההבדל בין חלבון אחד לחלבון אחר קשור במבנה של חומצות האמינו המרכיבות אותו.
חלבון מי גבינה נחשב איכותי בגלל ההרכב שלו, אתה לא רוצה תוספת של חומצות אמינו באבקה שלך. זה מאפשר ליצרן לשים פחות חלבון יקר ויותר חומצות אמינו זולות שבפני עצמן לא שוות הרבה.
חלבון שהערכים שלו גבוהים לא בהכרח אומר שהוא טוב. יש חברות שזייפו ערכים של חלבון, יש חברות שמוסיפות חומצות אמינו ובכך מעלות את כמות ה'חלבון'.
חלבון טוב זה חלבון של חברה אמינה. BPI, Dymatize, Optimum, Muscletech הן דוגמאות לחלבונים אמינים.
גם לגבי אקסטרים הישראלית לא הייתי דואג.

את Muscletech הייתי מוריד מהרשימה של החברות הטובות ומוסיף אותה לחברות שמזייפות את הכמות חלבון שקיימת בתכלס.

אם איני טועה, Labdoor עשו להם בדיקות מעבדה ל-Nitro-Tech והם הגיעו לעשרים הראשונות באיכות והעלות של החלבון שלהם עד שיצאו עליהם וביקשו מהם לבדוק שוב, כי הם הוסיפו שם קריאטין וחומצות אמינו. ואז Labdoor עלו על זה והעיפו אותם למקום 50 בערך.

גם Musclepharm זבל לא פחות.
תבעו אותם על Amino Spiking על ה-Iron Mass.

הם שרופים בעיניי.
למזלי, אני מזמן הפסקתי להשתמש באבקות בגלל זה.

תבעו אותם על דוגמית אחת שמצאו בה ספייקינג בגיינר של הסדרה של ארנולד
ושם זה נגמר , לא זכו בתביעה ולא כלום, זה בדיוק היה על חבית אחת
במהלך התביעה הם לקחו עוד איזה 20 דוגמיות ממקומות שונים ובכולם הכל יצא כמו שצריך
כרגע MUSCLEPHARM בעצמם תובעים את מי שתבע אותם על הוצעת דיבה והולכים לנצח

מה שעוד יותר עצוב שאתם פה בארץ תקועים על מותגים עמו BSN DYMATIZE OPTIMUM כשכבר מזמן כולם עזבו אותם
אגב חמוד שתדע DYMATIZE גם נתפסו על SPIKING בזמנו...
לא זוכר אם זה זה, אבל זה מה שגוגל נתן בתור לינק ראשון
אני בטוח שאם תחפש כמה דקות תמצא עוד אחרים
Confirm alleged fraud ISO100 Elite Whey Dymatize
הנה עוד אחד
Supplements
ואגב למי שלא מעודכן
BPI גם נתפסו בSPIKING אבל למוצרי האמינו שלהם לא לחלבון
מצד שני, לכו תדעו מה באמת קורה לחלבון שלהם כי רק "חברה" אחת בודקת אותם
הם נתפסו שבBCAA שלהם יש רק 1.25G במקום 5G

בקישור שפירסמת כתוב שהיה מדובר בהונאה, הסיפור הזה ידוע, הכניסו פחים מזויפים לבדיקות והאנליזות האלו הופרכו.
New analyzes confirm alleged fraud in the proteins ISO 100 and Elite Whey of Dymatize

לא רואה שום טעם להיכנס לקונספירציות, זהו שוק תחרותי וברור שיש חברות שמתחרות אחת עם השניה ומלכלות בלי סוף. לא צריך בדיקות מעבדה בשביל לראות שיש מוצרים שעוברים אמינו ספייקינג. חברות כמו BPI או דימטייז שהשם שלהם חשוב להם לא יסתכנו בלעשות אמינו ספייקינג, לא מדובר בחברות קטנות. לא נכנס לנושא של בדיקות צד שלישי, כבר ראיתי את הפוסט בוא ניהלת דיון עם משה וזה היה אבוד מלכתחילה גם אם מציגים עובדות.
ולכן, הדבר הנכון הוא תמיד ללכת על החברות המוכרות ולבדוק ברשימת המרכיבים שאין תוספת של חומצות אמינו זולות.

מישהו יכול להגיד לי אם גם זה אמינוספייקינג ??

קבצים מצורפים

• IMG_5322.JPG.jpeg
    IMG_5322.JPG.jpeg
    KB 83.6 · צפיות: 109
ואי איזה אכזבה ומה לגבי האיזו פלקס גם שם רשום מעושר בחומצות אמינו ????

מה עם הלינק השני מישל?
ואל תשכח שbpi שולחים לבדיקה את מה שהם רוצים שיבדקו. לא מוצר רנדומלי
המוצא bcaa שלהם השבוע חטף כאפה ועדכנו שיש בו רק 1.25 גרם במקום 5 כלומר 10 מנות במקום 30
מישהו יכול להבטיח שהחלבון שלהם באמת תקין? לא. ואפשר לאמר את זה על כל חברה כמובן

Dman
שתבין שבכל חלבון יש bcaa
כמו שבכל שניצל או כוס חלב יש
הספיקינג זה כשיש רוב של אותן חומצות מול חלבון

התמונה הראשונה היא לא של
Optimum hydro?

כן זה של אופטימום. וכן אני יודע שיש אבל אמרו שיש בעיה כשיש תוספת של חומצות אמינו ובאיזו פלקס כתוב שמעושר בחומצות אמינו זה אותו דבר ?

אני בספק אם בתמונה הראשונה יש בעיה
וזה לא נכון לחפש bcaa במדבקה כי יש לכל חלבון שקיים

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית