זה בסדר bro קראתי אתמול כתבה על השפעות אבקת חלבון על המוח מעת מאקו, זה טיבעי, תאכל רק 30 גרם חלבון בארוחה למשך שבוע ואז תיראה את זה .זה ממש לא נראה כמו פאנץ ליין .
טוב נו אולי זה רק אני. 🙁
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה בסדר bro קראתי אתמול כתבה על השפעות אבקת חלבון על המוח מעת מאקו, זה טיבעי, תאכל רק 30 גרם חלבון בארוחה למשך שבוע ואז תיראה את זה .זה ממש לא נראה כמו פאנץ ליין .
טוב נו אולי זה רק אני. 🙁
וואו נכון תודה על עצה דוקטור!! 🙃זה בסדר bro קראתי אתמול כתבה השפעות אבקת חלבון על המוח מעט מאקו, זה טיבעי, תאכל רק 30 גרם חלבון בארוחה למשך שבוע ואז תיראה את זה .
דוקטור שקר כול שהוא?🤣וואו נכון תודה על עצה דוקטור!! 🙃
נו אז בסוף נהיה פה BRO-JOB...🤣
🥷חחח גדול
בדיוק מה שחשבתי 😆אני מתחיל לחשוב שמשהו כבר לא בסדר איתי
מה רע באבטיחים ואפרסמונים?מבחינתי אנשים יכולים לדפוק גברים נשים אבטיחים ואפרסמונים. אבל אם זה קורה יותר מפעם אחת הם לא יכולים להכחיש את זה ולקחת את זה בתור סתם סקרנות.
שיט למה לא אמרת לי קודם?!!!יש גם אתרים שמוכרים בהם תחתונים משומשים לאנשים..
סטיות וחולים תמיד יהיו...תופעה מוכרת לגמרי.. קיימת גם בישראל!
אנחנו חיים בשנת 2016...
מיניות כבר מזמן זה לא רק שחור ולבן...
רק ש.. זה כבר לא יהיה מוגדר כסטייה/חולי אם הרוב יקבלו את התופעה כנורמה.סטיות וחולים תמיד יהיו...
כתום זה השחור החדש?לא חדש..
יש גם אתרים שמוכרים בהם תחתונים משומשים לאנשים..
תופתע כמה אנשים עושים מיזה כסף. 🤢
האתר לא עולה לי... אני אקח את זה ככח עליון שלא רוצה שאראה את הזוועהhttps://www.hommemystere.com/
חחח... אתם חייבים להיכנס.. זה מצחיק כמה שזה מביך.. כאילו החברה שלך אמורה להתחרמן מזה שאתה לובש אתה זה??
@Matty אז אנחנו עושים סטרטאפ עם הקטע של התחתונים המשומשים?? נמכור בEBAY? 😆
כתום זה השחור החדש!זה כבר קיים איזה סטרטאפ??
רק ש.. זה כבר לא יהיה מוגדר כסטייה/חולי אם הרוב יקבלו את התופעה כנורמה.
שמע על הדיבורים שלך והעובדה שאתה 30+תופעה מוכרת לגמרי.. קיימת גם בישראל!
אנחנו חיים בשנת 2016...
מיניות כבר מזמן זה לא רק שחור ולבן...
תדייק. יחסי מין זה משהו אחד ולרדת למישהו ולקבל מציצה זה "ברו-ג׳וב".שמע על הדיבורים שלך והעובדה שאתה 30+
התנסית עם גבר?
שמע על הדיבורים שלך והעובדה שאתה 30+
התנסית עם גבר?
סטיות וחולים תמיד יהיו...
ואם הוא ביי?\גיי\מה שבזין שלו?,זה ישנה משהו?,זה עדיין אותו בן אדם שעומד מאחורי המיניות הזאת,שהיא עצמה תכלס רק מה שבאה אחרי '':'' שבאה כתשובה לשאלה.שמע על הדיבורים שלך והעובדה שאתה 30+
התנסית עם גבר?
דווקא לא משם אני מכיר את זה אבל ראיתי כתום זה השחור החדש.כתום זה השחור החדש?
אנשים נורמליים . לא רואה את עצמי מתייחס אל מישהו אחרת אם היא היה מספר לי שהוא דופק אבטיחים. אלה אם כן זה בכפייה.אגב איך היית קורא לאנשים כאלה?
וזה ישנה כי?שמע על הדיבורים שלך והעובדה שאתה 30+
התנסית עם גבר?
עוד פעם תגובות מפגרות חסרות ביסוס?סטיות וחולים תמיד יהיו...
איך אתה יודע אם זה בכפייה או שהאבטיח גם רוצה את זה?אלה אם כן זה בכפייה.
האמת היא שהמשפט עצמו הוא נכון בגלל שאנחנו מגדירים נורמות בחברה..עוד פעם תגובות מפגרות חסרות ביסוס?