הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

bro job

שורה תחתונה כולנו קצת גייז:
חלק היו מוכנים לשכב עם גבר
חלק היו מוכנים לרדת לגבר
חלק היו מוכנים להביא ביד לגבר
חלק מוכנים לאונן על גבר (גייז פורנאו)
חלק מוכנים להסתכל על גבר
חלק היו מוכנים להתחבק עם גבר
חלק היו מוכנים לגעת לגבר בכתף
חלק היו מוכנים להתקל בגבר בטעות

כל אחד ורמת הגייז שבו
חלק היו מוכנים להסתכל לגבר על התחת כשהוא מדדלפט בטענה ש"אני בודק אם הטכניקה שלו טובה"

איך אתה יודע אם זה בכפייה או שהאבטיח גם רוצה את זה?
זאת הייתה בדיחה.
וזה ידוע שאבטיחים הם בקטע.
האמת היא שהמשפט עצמו הוא נכון בגלל שאנחנו מגדירים נורמות בחברה..

בכל חברה יש נורמות מקובלות וכל מי שחורג מהן - זו סטייה. וכל עוד אנחנו לא רובוטים מאותו פס ייצור, תהיה סטייה בחברה.

היחס לגבי הומוסקסואליות הוא דינאמי.
אם למשל תבחן את התנ"ך של הפסיכאטרים , הDSM , הומוסקסואליות בעבר - במהדורות קודמות שלה, הייתה נחשבת מחלת נפש.
במהדורה העדכנית לא.
אתה מתייחסת רק לחלק של הסטיות .
אני מתייחס לחלק של החולים. אף אחד לא חולה בשום דבר אם הוא נמשך לגברים. כמו ש @Dark Soul Omega אמר זה היה קיים בטבע מאז ומתמיד וזו לא מחלה שהתפתחה אצל בני האדם.

זאת הייתה בדיחה.
YOU_DONT_SAY.png

וזה ידוע שאבטיחים הם בקטע.
בגלל זה לא הבנתי על מה אתה מדבר "בכפייה"

אתה מתייחסת רק לחלק של הסטיות .
אני מתייחס לחלק של החולים. אף אחד לא חולה בשום דבר אם הוא נמשך לגברים. כמו ש @Dark Soul Omega אמר זה היה קיים בטבע מאז ומתמיד וזו לא מחלה שהתפתחה אצל בני האדם.
איך תסביר את זה שבעבר פסיכאטרים התייחסו לזה כאל מחלה? והומוסקואליות הופיעה תחת הגדרה של מחלת נפש בDSM?

לפי דעתי זה נובע מכך שהdsm מושפע ישירות מנורמות בחברה. וזו אחת הטענות כנגד הספר הזה.

יופי עכשיו תדע שאם יצא לך לדפוק אבטיח אתה לא תרגיש רגשות אשמה. 😃

@Savo
נכון תמיד הרגשת מוזר בבית הספר ואמא ואבא אמרו לך שאתה מיוחד למרות שאף פעם לא באמת הבנת מה הכוונה?

נכון תמיד הרגשת מוזר בבית הספר ואמא ואבא אמרו לך שאתה מיוחד למרות שאף פעם לא באמת הבנת מה הכוונה?
THIS!!!
איך תסביר את זה שבעבר פסיכאטרים התייחסו לזה כאל מחלה? והומוסקואליות הופיעה תחת הגדרה של מחלת נפש בDSM?

לפי דעתי זה נובע מכך שהdsm מושפע ישירות מנורמות בחברה. וזו אחת הטענות כנגד הספר הזה.
את שואלת ועונה לעצמך?
לא הבנתי 🙄
I KNEW IT!!!!!

כמו כל דבר כאשר המדע מתפתח , כבר אין מקום לדת ולשמרנות.. לפעמים זה הופך להיות מביך עד כמה שזה נכון.

לא ראיתי את הסרט, אבל מכירה את הסיפור על אלן טיורינג.. אני אכן מרחמת עליו במובן הזה. למרות שהוא היה גאון ומצליחן, לא הייתי רוצה להיות במקומו.
🫤
זה היה אחד הסרטים העצובים שראיתי. 🙁
וגם היום זה קיים....
נשבע צריך להוציא את זה מהחוק.

זה קורה לצערי כי הטיפשות היא המחלה הכי קשה... והדרך לשמור על אנשים במצב שכזה זה לדאוג שהם יתמכו בדת.. וילמדו דת...
זה כבר עובד מאות שנים... לצערי

את סבא שלי הכריחו לכתוב ביד ימין למרות שהיה שמאלי... האנושות מפגרת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית