זונה זה מחייב ממין נקבי?יש הפרדה של מינים על מה אתה מדבר.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זונה זה מחייב ממין נקבי?יש הפרדה של מינים על מה אתה מדבר.
יבגני התכווון לזונות נקבות.זונה זה מחייב ממין נקבי?
🤩האמת היא שלפי התחזיות זה הכיוון אליו העולם הולך..
קיצוניות לפה ולשם.
מין ביזארי / א מיניות
משערת שזה יקרה בעיקר בסביבה לא מונוטאיסטית
בדת מתרבים.. כחלק מהפולחן הדתי
ומי החליט שזאת התנוחה המקובלת/נורמלית/רישמית ?חבוב כל דבר שהוא לא התנוחה המיסיונרית זה מין ביזארי...
והפטריאכיה!כמובן שהדת והמדינה..
http://wikisex.co.il/w/index.php?title=התנוחה_המיסיונרית#.D7.94.D7.99.D7.A1.D7.98.D7.95.D7.A8.D7.99.D7.94
תקרא את החלק על ההיסטוריה...
לא אכפת לי מהדת ולא אכפת לי מהמדינה (מה"החלטות" שלהן בנושא).כמובן שהדת והמדינה..
http://wikisex.co.il/w/index.php?title=התנוחה_המיסיונרית#.D7.94.D7.99.D7.A1.D7.98.D7.95.D7.A8.D7.99.D7.94
תקרא את החלק על ההיסטוריה...
היא הכי קלה לביצוע.לא אכפת לי מהדת ולא אכפת לי מהמדינה (מה"החלטות" שלהן בנושא).
יש לך משהו יותר מדעי שאומר שזאת התנוחה הראשונה או הכי יעילה להבאת ילדים לעולם?
למה אתה חושב שהיא הכי קלה לביצוע?היא הכי קלה לביצוע.
מספיק טוב בישבילך?
BECAUSE I'VE TRIED STUFF.למה אתה חושב שהיא הכי קלה לביצוע?
אני מניח שאתה נהנה מיחסי מין, כמו כל בנאדם נורמטיבי, נכון?
עכשיו, בוא נכניס אותך לכלא ללא אפשרות לצאת בחיים, זהו. אתה פשוט תקוע שם לכל החיים, אתה חושב שאין סיכוי Never Ever שתקיים יחסים עם אחד מהאסירים? 🤣. קצת קשה באמת להגיד מה הייתה עושה כי המצב הזה רחוק מאיתנו, אבל בכל זאת...
אתם כנראה שוכחים שזה היה ככה בשנות ה60... שהסקס היה מאוד חופשי והייתה הרבה ליברליות ופתיחות..
אני לא מופתע לגלות שזה חוזר..
בדיוק מה אתה חושב קורה במסגרות צבאיות.. בישיבות אצל חרדים... בבתי כלא..
טוב האמת שאם להסתכל על זה ככה אז אפשר איכשהו לנסות להבין. למרות שאני אישית הייתי מעדיף לשלם לזונה בשביל יחסי מין מאשר זה.
דיברתי על מה שהיה בכתבה, לא על כלא.
אז מה שאמרתי שהייתי מעדיף לשלם כסף לזונה מאשר יזיז.
יותר קל לי דוגי.BECAUSE I'VE TRIED STUFF.
יש בעיה של גובה בדוגי.יותר קל לי דוגי.
גם אגן, גם ידיים וגם לה יש טווח תנועה
הם היו מטומטמים .איך תסביר את זה שבעבר פסיכאטרים התייחסו לזה כאל מחלה? והומוסקואליות הופיעה תחת הגדרה של מחלת נפש בDSM?
אתה שוב נכנס לעניין של כלא, דוגמה קיצונית של מצב שאין ברירות. בכתבה לא מדובר על מצב כזה.עכשיו תחשבו על זה שהמקום 21 ימים אתם יושבים בכלא 21 שנה, ובמקום בחורות יש איזה קוקסינל.
גוד לאק
גם אצלי זה ככה.. אפשר לסדר את זה (מניסיון)יש בעיה של גובה בדוגי.
לדוגמא אני יחסית גבוה ביחס לחברה שלי.
נו יופי אז אתה רואה שזה לא התנוחה הכי פשוטה ואתה צריך לסדר משהו כדי לגרום לזה להיות נוח.גם אצלי זה ככה.. אפשר לסדר את זה (מניסיון)
זה לא כזה סידור.נו יופי אז אתה רואה שזה לא התנוחה הכי פשוטה ואתה צריך לסדר משהו כדי לגרום לזה להיות נוח.
זה אינדיוידואלי לחלוטין.עדיין פחות מאמץ ממסיונרית