עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ניסיתי אתמול שני סטים עם חגורה,והיה לי יותר קל ונוח כזה,לא ממש מתקרב ל80 אחוז מהדדליפט,גם לא נראה לי שאיפעם יתקרב,אני עושה BOR אגב לא פנדליי..יש לך באמת סיבה?
בדכ זה באיזור ה80 אחוז מהדדליפט אם לא פחות, שלא נדבר אם תעשה פנדליי.
בנוסף זה דורש הרבה קורדינציה לעשות ולסבה בחתירה, מנסיון.
אה? חתירה מהרצפה עושים עם פחות משקל מאשר בגירסה השניה?תתחיל לעשות פנדליי
פחות משקל מBOR אבל הרבה יותר השפעה על השריר [מנסיון אישי]
ברוראה? חתירה מהרצפה עושים עם פחות משקל מאשר בגירסה השניה?
משהו בך מאד מוזר, כי אנשים עושים פנדליי עם משקלים שאי אפשר בכלל להחזיק ביד לאורך זמן.ברור
כמובן שאני מדבר על חזרות ולא סתם חתירה - הפסקה - חתירה
ועושים פחות משקל בשביל שיהיה יציב וגב ישר, וגם בשביל באמת לעבוד עם הגב ולא סתם להרים את המשקל למעלה ולמטה
פנדליי אני עובד עם 85 לעומת BOR עם 105 שניהם ל8 חזרות
טוב. אני אשמח לראות סרטון של חתירה במשקל כזה של 100+ כשאתה נעול לגמרי. אם תרצה להעלות תתייג אותי.כשאני עושה פנדלי אני ממש חותר עם הכנפיים ולא סתם מרים את המשקל למעלה ולמטה כמו שאני רואה 90% עושים שזה בעקרון היד עובדת להם יותר מהגב
ועם ה105 זה בשיפוע יחסית גבוה כמו בתמונה
![]()
פשוט חותר אותו, אני עכשיו בחיטוב אז המשקלים קצת קשים, הייתי ב120 בשיא המסה, וכמו רשמתי קודם החתירה רגילה לעומת פנדליי אני מרגיש פחות בגב אז החלפתי ואני עושה בעקרון 3 פנדלי + 1 רגיל או 2+2 או רק 3 פנדלי
יש לך באמת סיבה?
בדכ זה באיזור ה80 אחוז מהדדליפט אם לא פחות, שלא נדבר אם תעשה פנדליי.
בנוסף זה דורש הרבה קורדינציה לעשות ולסבה בחתירה, מנסיון.
אני לא חובב גדול של BOR ואני שונא מושבע של הוורסיה של פנדליי אבל אני עוד זוכר דבר או שניים ואו שיש לך ליקוי רציני בטכניקה של הBOR או שאתה מכוכב אחר כי אין שום סיכוי שהמשפט הזה נכון.תתחיל לעשות פנדליי
פחות משקל מBOR אבל הרבה יותר השפעה על השריר [מנסיון אישי]
איזה תרגילים אופקיים לגב אתה עושה?אני לא חובב גדול של BOR ואני שונא מושבע של הוורסיה של פנדליי אבל אני עוד זוכר דבר או שניים ואו שיש לך ליקוי רציני בטכניקה של הBOR או שאתה מכוכב אחר כי אין שום סיכוי שהמשפט הזה נכון.
אני לא חובב גדול של BOR ואני שונא מושבע של הוורסיה של פנדליי אבל אני עוד זוכר דבר או שניים ואו שיש לך ליקוי רציני בטכניקה של הBOR או שאתה מכוכב אחר כי אין שום סיכוי שהמשפט הזה נכון.