הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מישהו פה מכיר....?

• פותח/ת השרשור ueran2
  • פורסם בתאריך

ueran2

משתמש מתחיל
36
0
נק' מוניטין:
0
36
0
מישהו פה מכיר חדר כושר נורמלי באיזור קריות נהריה והסביבה. כי אני נמצא בחדר אשפה ולא חדר כושר. זהו מכון בעל שם גדול וארצי שמשום מה החליטו בהנהלה שם לא להשקיע על מכשירים ובטח ובטח לא על הדרכה נאותה. אקיצר אם לסכם את המקום אז זה חנות כושר ולא חדר או מכון כושר.
מישהו פה יכול לעזור במקרה הזה?
תודה לכל עוזר ושיהיה לכולם יום טוב.

למה? כי לא אמרתי ACT? הוא ביקש קריות ונהריה.
והסביבה
מה רע בפאוור האוס? 😃
אם היית גר בקריות, לא היית מגיע אלינו?🙄
לא, אולי מדי פעם.
לפי מידע מודיעיני פנימי המכון יקר מדי בשבילי.

גם בACT יש את יוסי שהוא אחד האנשים הגדולים בתחום הפאוורליפטינג בארץ וזה יותר מתאים למטרות שלי.

פספסתי את המילה הזאת...
גם בACT יש את יוסי שהוא אחד האנשים הגדולים בתחום הפאוורליפטינג בארץ וזה יותר מתאים למטרות שלי.
האמת שאם הייתי משלם מחיר מלא בטכניון ולא רק 200 שקל בשנה אז כנראה הייתי עובר מזמן ל ACT.
בכל מקרה אני לא ממש מבין מה פותח האשכול מחפש במכון.
זה הבן זוג שאתה מחפש ולא מצאת זיווג טוב אצל מורן? 🙄
תחשוב שהמאמן שם במקום לזיין תמוח למה אתה לא שם סוגרים או מגבת יכול אשכרה ללמד אותך דברים על תרגילי בסיס, תכנון נכון של אימונים וכו'

תקנו אותי אם אני טועה, פאוורהאוס הוא מכון קרוספיט (כן, מגיעים אליו ליפטרים אבל הייעוד האמיתי שלו הוא קרוספיט). עכשיו לא משנה עד כמה בעל המכון נחמד ורוצה שכל אחד יגיע למטרות שלו (ואני באמת מאמין שהוא כזה), המכון פחות מתאים לפאוורליפטינג (במידה ולא שמתם לב - פותח הפוסט פתח את הפוסט בפורום PL ולא קרוספיט). המכון אומנם טוב, אין ספק, יותר טוב מכל מכון סטנדרטי רגיל אבל בגלל מחסור בציוד מסויים: פלטות נורמליות (למרות שהבנתי שבעל המכון רוצה להביא, נראה מתי זה יקרה), מוטות קשיחים (מוטות AF פשוט גמישים מדי לסקוואט כבד), כלובים ואפילו מכונות, המכון הופך פחות טוב לפאוורליפטינג (שאני מניח שזה מה שפותח הפוסט מחפש בגלל הפורום שבו פתח אותו) וגם אם לא, ACT עדיין מכון מעולה גם למי שלא מחפש מקום לפאוורליפטינג. בניגוד לפאוןרהאוס שאליו מגיעה אוכלוסיית מתאמנים ספציפית יותר בגלל מחסור בציוד מסויים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית