הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אופטימום גולד - טופי קרמל פאדג'

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
ק

קפטן קקי

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
הבאתי לעצמי דלי כזה, ריח בנזונה.
הרגע אני אוכל דייסה עם ש"ש וחצי סקופ והטעם גן עדן, היום אני גם אשתה אחרי אימון סקופ עם 2 סקופים של סוכר ענבים ומים, אעדכן איך הטעם ובלילה סקופ עם חלב ✌️

משה תודה על ההמלצה !

חחח קשה אה?

הכוונה שלי זה לא כמה חלבון יש במנת הגשה, אלא כמה זה מנת הגשה. באופטימום כל מנת הגשה מכילה 24 גרם חלבון, אבל הכמות של המנת הגשה משתנה, לכן זה מן קומבינה שהם עשו כדי להוזיל עלויות, הרי יותר זול להם להשתמש בשמן חמניות מאשר עוד חלבון. טעם יותר טוב על חשבון כמות חלבון לקופסא.

זה בא על חשבון החלבון, מבחינת אופטימום, יותר זול להם להוסיף את השמן חמניות ועוד כל מידי דברים מאשר החלבון עצמו, זה מחשבה עסקית נטו.
שימו לב שכל הטעמים החדשים שלם, אפילו תות-בננה יש בהם עוד תוספות. זה אולי נראה פחות, אבל בקופסא של 5 ליברות, החצי גרם שומן הזה וה1 גרם פחמימה מוריד 6-7 מנות של חלבון, וזה משמעותי.

זה בא על חשבון החלבון, מבחינת אופטימום, יותר זול להם להוסיף את השמן חמניות ועוד כל מידי דברים מאשר החלבון עצמו, זה מחשבה עסקית נטו.
שימו לב שכל הטעמים החדשים שלם, אפילו תות-בננה יש בהם עוד תוספות. זה אולי נראה פחות, אבל בקופסא של 5 ליברות, החצי גרם שומן הזה וה1 גרם פחמימה מוריד 6-7 מנות של חלבון, וזה משמעותי.
אחי יש לי אחלה רופא , צור קשר בפרטי:Banane36:

• פותח/ת השרשור
טוב ולציונים:

ערבוב: כמו כל האופטימום, בלי שייקר או בלנדר הם מתערבבים לי פחות טוב מצ'מפיון בבקבוק איזוסטר ליטר שיש לי, משאיר גושים בתחתית ודורש ניעור מאסיבי כדי להגיע למרקם טוב. 7.

ריח: ריח חזק מאוד של ... לא יודע אם טופי אבל מאוד חזק. אפילו קצת מחליא. 8

טעם: טעם בן זונה, באמת מתחרה ראוי לכל אבקה שנשחשבת למצויינת בשוק, ממש טעים היה לי עם 2 סקופים של סוכר ענבים. 10

ציון סופי: 8.5

לאידע מה איתך אבל שטעמתי את הפאג הוא היה לי מתוק מדי ומגעיל כזה, לאיודע..
אין על השוקולד של BSN או קרם עוגיות של אופטימום לדעתי..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית