עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אף פעם לא להיות קיצוני, זה תלוי גם בכמות הפחמימות שלך ןבקלוריות בכללי
תוריד חלבון חבל על הכסףשומן 100 (30% מהקלוריות אני כנראה יוריד את זה ל25% מהתפריט)
פחמימה 330
חלבון 199 מתוכם 165 מלא (חלבון מלא פי 2.2 ממשקל גוף)
3000 קלוריות לא מחשב ירקות
אני שוקל 75
תוריד חלבון חבל על הכסף
200 גרם חלבון רק שתשקול 100
אין צורך, חלבון זה חלבון.אני מחשיב רק את המלא אז זה 165 גרם חלבון
עזוב את המלא לא מלא אנ אומר לדעתי תוריד ל 150 אתה לא צריך יותר מזה ..אני מחשיב רק את המלא אז זה 165 גרם חלבון
אם אתה אוכל 80% רווים אתה ממעיט בשאר,אבל האם כדי שהוא יהיה נגיד 80% מהשומן בתפריט?
נגיד 50% רווי ו50% לא זה סבבה?אם אתה אוכל 80% רווים אתה ממעיט בשאר,
צריך שיהיה איזון בשומנים, חלק רווים, חלק חד בלתי רווים וחלק רב בלתי רווים וגם בהם צריך שיהיה איזון בין אומגה 3, 6 ו-9
אל תקצין שום דבר לפי דעתי, כל השומנים חשובים.
אתה הסתכלת פעם על ערכים תזונתיים של מזונות? כי מעניין אותי לדעת איך אתה מתכנן להגיע לזה, גם בבשר יש שומן בלתי רווי, גם בגבינות שמנות יש שומן בלתי רווי בערך שליש מהשומן שיש בהם הוא בלתי רווי, בביצה רוב השומן הוא בלתי רווי, אפילו בשוקולד רק חצי מהשומן שם הוא רווי, איך אתה מתכנן להגיע ל-50 50? לא לאכול שום דבר חוץ מבשר ושמן קוקוס?נגיד 50% רווי ו50% לא זה סבבה?
אני גם מתסף אומגה 3
לא ידעתי טוב אם ככה אז מצבי טובאתה הסתכלת פעם על ערכים תזונתיים של מזונות? כי מעניין אותי לדעת איך אתה מתכנן להגיע לזה, גם בבשר יש שומן בלתי רווי, גם בגבינות שמנות יש שומן בלתי רווי בערך שליש מהשומן שיש בהם הוא בלתי רווי, בביצה רוב השומן הוא בלתי רווי, אפילו בשוקולד רק חצי מהשומן שם הוא רווי, איך אתה מתכנן להגיע ל-50 50? לא לאכול שום דבר חוץ מבשר ושמן קוקוס?
לשאלתך, באופן עקרוני 50 50 נשמע יחס סביר אבל אני לא איש מקצוע כדי לענות על זה.
לפי דעתי האישית, אל תתייחס לרווי והלא רווי, פשוט תקפיד על מספיק שומן באופן כללי (מינימום 1 גרם לכל ק"ג מ"ג, לדעתי אפילו רצוי יותר), כמובן שאומגה 3 תמיד רצוי להוסיף
אבקת חלבון נועדה להשלים חוסרים, אם אין חוסר למה לקחת??האם כדי לצרוך אבקת חלבון ולמרות שאני יכול להגיע לכמות חלבון שאני צריך בלי?
בחלב וגבינות יש כ-20% מי גבינה, זהו חלבון עם ערך ביולוגי גבוה, אתה יכול לתסך כמובן במידה ויש חוסר בחלבון, או שאתה סתם אוהב 😃שמעתי פעם שלחלבון מי גבינה יש הרבה יתרונות בשילוב שלו בתפריט ואין אותו הרבה במוצרי חלב
כמאמן אני שומע את המשפט הזה כמה פעמים במשמרת בעבודה, אם כל הכבוד שיש לי לדני קגנוביץ, שהוא תותח בתחומו, לפעמים בסרטונים שלו הוא אומר הרבה שטויות, הוא לא פיזיולוג הוא בודיבילדרשמעתי גם את דני אומר
וזה משנה נגיד בתפריט אם חסר לי 30 גרם חלבוןאבקת חלבון נועדה להשלים חוסרים, אם אין חוסר למה לקחת??
בחלב וגבינות יש כ-20% מי גבינה, זהו חלבון עם ערך ביולוגי גבוה, אתה יכול לתסך כמובן במידה ויש חוסר בחלבון, או שאתה סתם אוהב 😃
כמאמן אני שומע את המשפט הזה כמה פעמים במשמרת בעבודה, אם כל הכבוד שיש לי לדני קגנוביץ, שהוא תותח בתחומו, לפעמים בסרטונים שלו הוא אומר הרבה שטויות, הוא לא פיזיולוג הוא בודיבילדר
זה אכן משנה, אך לא בהבדלים משמעותיים, אבקת חלבון היא בעלת ערך ביולוגי גבוה יותר מחזה עוף - משמע שתרכובת חומצות האמינו בה יותר חיונית.וזה משנה נגיד בתפריט אם חסר לי 30 גרם חלבון
זה משנה אם אני משלים אותם מאבקת חלבון או מוסיף חזה עוף? יש לחזה עוף או לאבקה איזה יתרון אחד על השני?
במידה ואני רוצה לקחת את זה ברמה הכי גבוהה שישזה אכן משנה, אך לא בהבדלים משמעותיים, אבקת חלבון היא בעלת ערך ביולוגי גבוה יותר מחזה עוף - משמע שתרכובת חומצות האמינו בה יותר חיונית.
אבל שוב, ההבדלים לא משמעותיים, אני אישית יעדיף אוכל מוצק מאשר לשתות אותו, מאמין שגם הרבה אחרים
לא משנה, רצוי כמובן שהחלבון בכללי יהיה בעל ערך ביולוגי גבוה, למשל כמו ביצים, בשר, דגים ואבקות חלבון.במידה ואני רוצה לקחת את זה ברמה הכי גבוהה שיש
כמה חלבון אתה ממליץ להגיע מהאבקת חלבון
כאילו נגיד אני עכשיו אוכל 150 גרם חלבון ש30 מתוכם זה מאבקת חלבון זה 20% מכמות החלבון שלי זה מאבקה. האם זה בסדר? עדיף יותר פחות?
לא משנה, רצוי כמובן שהחלבון בכללי יהיה בעל ערך ביולוגי גבוה, למשל כמו ביצים, בשר, דגים ואבקות חלבון.
כןלהחשיב שילוב של דגן וקטנייה?
חחחחnחחחחnחחחחnחחחחשמעתי גם את דני
תודה 😃
למה לא? יש לו לפעמיים קטעים שאני לא מקשיב לו כי הוא לוקח את זה ברמה תחרותית אבל סך הכל הוא סבבהחחחחnחחחחnחחחחnחחחח
דני זה הבידור שלי. אתה באמת מקשיב למה שהוא אומר?