הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שני סוגי סקוואט מה עדיף לרגליים ?

לא יודע מה איתך, אבל בנאדם שטוען ארגומנטים וגם שלילות של אותם ארגומנטים, הוא בנאדם שעונה להגדרה המילונית של דביל. ולא חסרות לי דוגמאות כאלה. או טענות הזויות בפני עצמן, גם בלי השלילה שלהן, כמו 4000 קלוריות מאזן קלורי לחיטוב. וכו' וכו'.
🤣 איך הגעת שוב לריפטו?

A bodyfat level over about 20% means that you’re headed in"

the direction of carrying around more than is required for an anabolic environment and more than is

efficient for moving either the bar or an opponent"
תקרא את זה שוב. הוא כותב בשורה הזאת ש20% שומן זה יותר מדי למטרות שהצבנו לעצמו (MORE THAN IS REQUIRED) וMORE THAN IS EFFICIENT. איפה הוא אמר פה שטויות? הוא צודק לגמרי, אין טעם לעבור את ה20% שומן.
At the same time, daily caloric "

intake should drop to about 4000/day, accomplished by cleaning up the carb intake and focusing on

dietary quality instead of quantity like you did at first. This will allow your bodyfat levels to drop back

to where they need to be, in the range of 15-17%, normal for athletic males in our demographic"..
אם קראת את הכל אתה צריך להבין שהמספרים פה הם דוגמא...
וזה גם הגיוני לגמרי, כי בנאדם שצרך 6000 קלוריות בתקופת המסה אכן יאבד בהתחלה משקל כאשר יעבור לצרוך 4000 קלוריות. הוא לא רשם פה שזה קבוע, ההנחה הייתה לגבי דוגמא של מתאמן שעלה ל18 אחוז שומן על תפריט של 6000 קלוריות, שיעבור ל4000 על מנת לרדת ל15-17% שומן, שזה דווקא אפשרי, למרות שלרוב האוכלוסיה המספרים גבוהים מדי ואכן לא כל כך ריאליים.

תקרא את זה שוב. הוא כותב בשורה הזאת ש20% שומן זה יותר מדי למטרות שהצבנו לעצמו (MORE THAN IS REQUIRED) וMORE THAN IS EFFICIENT. איפה הוא אמר פה שטויות? הוא צודק לגמרי, אין טעם לעבור את ה20% שומן.

אם קראת את הכל אתה צריך להבין שהמספרים פה הם דוגמא...
וזה גם הגיוני לגמרי, כי בנאדם שצרך 6000 קלוריות בתקופת המסה אכן יאבד בהתחלה משקל כאשר יעבור לצרוך 4000 קלוריות. הוא לא רשם פה שזה קבוע, ההנחה הייתה לגבי דוגמא של מתאמן שעלה ל18 אחוז שומן על תפריט של 6000 קלוריות, שיעבור ל4000 על מנת לרדת ל15-17% שומן, שזה דווקא אפשרי, למרות שלרוב האוכלוסיה המספרים גבוהים מדי ואכן לא כל כך ריאליים.

לא אמרתי שהוא טועה לגבי זה שאין טעם לעבור 20% (למרות שגם פה הוא סתר את עצמו במאמר אחר לפיו בכלל אין הבדל בין שריר לשומן).
אמרתי שהטענה של 4000 קלוריות מאזן לחיטוב היא הזויה. ו-6000 קלוריות מאזן למסה זה לא הזוי, תגיד לי? גם אנשים ששוקלים 100 ק"ג גדלים ומשמינים בכיף ממאזן קלורי של 4000, אז זה מאזן שצריך לרדת אליו בחיטוב???

אמרתי שהטענה של 4000 קלוריות מאזן לחיטוב היא הזויה. ו-6000 קלוריות מאזן למסה זה לא הזוי, תגיד לי?
מה שאני רואה זה זריקה של מספרים לאוויר ולא המלצה "תצרוך 6000 קלוריות". חוץ מזה, זה נכון ש6000 קלוריות זה אולי יותר מדי קלוריות לבנאדם הממוצע, אבל שוב, הוא לא טעה לגבי החיטוב ב4000 קלוריות כי לאחר תקופה של כמה חודשים בצריכה של 6000 המטבוליזם יהיה כל כך מהיר שתזונה ב4000 באמת תגרום להרזיה. אתה מוזמן לדבר עם @הקרנף הלבן הוא אמר שהוא התחטב מעולה על כ2700 קלוריות אם זכור לי נכון, אבל תזכור גם את הגיל שלו, וכשמדובר על בחור בגיל צעיר יותר (לדוגמא באזור ה20-30) מדובר על מטבוליזם הרבה יותר מהיר.
גם אנשים ששוקלים 100 ק"ג גדלים ומשמינים בכיף ממאזן קלורי של 4000, אז זה מאזן שצריך לרדת אליו בחיטוב???
כמו שאמרתי למעלה, אתה לוקח את ההודעות של ריפטו OUT OF CONTEXT. הוא נתן דוגמאות למתאמנים שצורכים X קלוריות. לא ראיתי אותו נותן פה עצות תזונתיות מעבר ללאכול הרבה. זה נכון שאפשר לעלות במסה גם מ4000 קלוריות, אבל זה לא הרעיון מאחורי הכתבה הספציפית שהבאת.

שקט ילדים. דיי לריב על ריפטו. גם ככה או לא שם על שניכם באותה מידה. לכו לישון.

מה שאני רואה זה זריקה של מספרים לאוויר ולא המלצה "תצרוך 6000 קלוריות". חוץ מזה, זה נכון ש6000 קלוריות זה אולי יותר מדי קלוריות לבנאדם הממוצע, אבל שוב, הוא לא טעה לגבי החיטוב ב4000 קלוריות כי לאחר תקופה של כמה חודשים בצריכה של 6000 המטבוליזם יהיה כל כך מהיר שתזונה ב4000 באמת תגרום להרזיה. אתה מוזמן לדבר עם @קרנף לבן הוא אמר שהוא התחטב מעולה על כ2700 קלוריות אם זכור לי נכון, אבל תזכור גם את הגיל שלו, וכשמדובר על בחור בגיל צעיר יותר (לדוגמא באזור ה20-30) מדובר על מטבוליזם הרבה יותר מהיר.

כמו שאמרתי למעלה, אתה לוקח את ההודעות של ריפטו OUT OF CONTEXT. הוא נתן דוגמאות למתאמנים שצורכים X קלוריות. לא ראיתי אותו נותן פה עצות תזונתיות מעבר ללאכול הרבה. זה נכון שאפשר לעלות במסה גם מ4000 קלוריות, אבל זה לא הרעיון מאחורי הכתבה הספציפית שהבאת.

טוב, אני מצטער. המעברים הלוגיים שלך נהיים הזויים לגמרי. אני נותן לך כתבה עם 4000 קלוריות מאזן לחיטוב ואתה שולח אותי למישהו שהתחטב עם 2700? בהנחה שאנחנו לא מדברים על לוחמי סומו, 4000 קלוריות לא יחטב אף אחד. וה-6000 זו המלצה הזויה בפני עצמה.

באן על זה שאני מפסיק ריב שלא יצא ממנו כלום? אני רוצה לראות את זה.
איפה אתה רואה ריב??? זה ויכוח
המעברים הלוגיים שלך נהיים הזויים לגמרי.
זאת לא הייתה דוגמא לקלוריות שבנאדם צורך בחיטוב אלה לדוגמא שאם צרכת כמות יותר גבוהה במסה אתה תוכל להתחטב תקופה מסוימת גם מכמות קלוריות "גבוהה" כל עוד היא נמוכה משמעותית מהכמות שצרכת במסה
4000 קלוריות לא יחטב אף אחד
לא נכון, ואם אתה רוצה רפרנסים לזה אני יכול בכיף להפנות אותך. בנאדם שעשה מסה על 5000-6000 קלוריות יראה תקופה מסוימת התחטבות על 4000. למה? בגלל התגובה של ההורמונים האחראים על המטבוליזם (אינסולין, לפטין, גרלין, פפטיד YY ועוד הרבה). הורדה קלורית רצינית (מבחינת אחוזים לפחות) תגרום לסטרס שיגרום לגוף לשנות את הצורה שבה הוא משתמש בקלוריות למטרות השונות ותשנה גם את צורת העבודה של המנגנונים האחראים על הDNL והגליקוגינזיס.
וה-6000 זה נטו מספר שאתה זרקת
Eating correctly may mean 6000 calories/day with a gallon of whole milk, or it may mean 3500 calories/day on a paleo-type lower carb no-dairy diet, depending on your initial body composition.

אם קראת את הכתבה אתה אמור להבין שריפטו השתמש בה בתור דוגמא ב2 אתלטים (דוגמאות היפוטטיות), אחד שמן ואחד רזה והדוגמא של המעבר ל4000 קלוריות מתייחסת למתאמן שהתחיל מ6000, לפי מה שהוא הגדיר בהתחלה.
המלצה הזויה בפני עצמה
אמרתי קודם, הוא לא נתן את זה כהמלצה, אפילו רשום MAY MEAN. אין לו פה שום המלצות תזונתיות חוץ מלאכול הרבה ולנוע בין 20 אחוז שומן ל10. הוא לא רשם בשום מקום שאתה צריך להפוך לשמן והוא לא המליץ לאכול 6000 קלוריות לאף אחד. אתה מכניס לו מילים לפה ואז טוען שהוא מדבר שטויות.

איפה אתה רואה ריב??? זה ויכוח

זאת לא הייתה דוגמא לקלוריות שבנאדם צורך בחיטוב אלה לדוגמא שאם צרכת כמות יותר גבוהה במסה אתה תוכל להתחטב תקופה מסוימת גם מכמות קלוריות "גבוהה" כל עוד היא נמוכה משמעותית מהכמות שצרכת במסה

לא נכון, ואם אתה רוצה רפרנסים לזה אני יכול בכיף להפנות אותך. בנאדם שעשה מסה על 5000-6000 קלוריות יראה תקופה מסוימת התחטבות על 4000. למה? בגלל התגובה של ההורמונים האחראים על המטבוליזם (אינסולין, לפטין, גרלין, פפטיד YY ועוד הרבה). הורדה קלורית רצינית (מבחינת אחוזים לפחות) תגרום לסטרס שיגרום לגוף לשנות את הצורה שבה הוא משתמש בקלוריות למטרות השונות ותשנה גם את צורת העבודה של המנגנונים האחראים על הDNL והגליקוגינזיס.

Eating correctly may mean 6000 calories/day with a gallon of whole milk, or it may mean 3500 calories/day on a paleo-type lower carb no-dairy diet, depending on your initial body composition.

אם קראת את הכתבה אתה אמור להבין שריפטו השתמש בה בתור דוגמא ב2 אתלטים (דוגמאות היפוטטיות), אחד שמן ואחד רזה והדוגמא של המעבר ל4000 קלוריות מתייחסת למתאמן שהתחיל מ6000, לפי מה שהוא הגדיר בהתחלה.

אמרתי קודם, הוא לא נתן את זה כהמלצה, אפילו רשום MAY MEAN. אין לו פה שום המלצות תזונתיות חוץ מלאכול הרבה ולנוע בין 20 אחוז שומן ל10. הוא לא רשם בשום מקום שאתה צריך להפוך לשמן והוא לא המליץ לאכול 6000 קלוריות לאף אחד. אתה מכניס לו מילים לפה ואז טוען שהוא מדבר שטויות.

שוב- מעברים לוגיים הזויים. אני מודה שלא זכרתי את כל המאמר, ואפילו לא זכרתי שהוא זרק את המספר 6000. אבל קח את כל הפסקה:
After the first three or four months, a change will be necessary for most guys that started off skinny. If you have done the program correctly, you will have gained quite a bit of weight, about 60% of it being lean body mass – muscle, tendon, and bone. This means that your bodyfat may have also gone from ~10% to 18-19%. This is fine; it was necessary to produce the LBM increase. But now it’s time to modify the diet to reflect your body’s approach to its limit of fast LBM growth. It obviously can’t go on forever, but it must occur at first to get our goal accomplished. Now, we need to drop the milk down to a half gallon a day for a while, and then perhaps less than that. At the same time, daily caloric intake should drop to about 4000/day, accomplished by cleaning up the carb intake and focusing on dietary quality instead of quantity like you did at first. This will allow your bodyfat levels to drop back to where they need to be, in the range of 15-17%, normal for athletic males in our demographic. The fat guys should be approaching this by now as well, since their diet has been about the same since the beginning; but their bodyweight should have started back up by now as bodyfat loss has slowed and LBM increases have begun to exceed the loss. In this way the two extremes converge at about the same dietary intake levels, with the guys that were skinny maintaining a slightly higher caloric intake that reflects their natural tendency toward being skinny.

איפה כתוב כאן ש-4000 קלוריות זה המאזן לחיטוב רק עבור מי שמלכתחילה אכל 6000? (ועדיין צריך לקחת בחשבון שהאוכלוסייה שהוא מתעסק איתה היא novices, ובהנחה שנערים מתחילים בארה"ב הם לא לוחמי סומו - מי צריך 6000 קלוריות כדי לעשות מסה ולהתקדם? )
ולמה לעצור ב-6000 וגלון אחד של חלב ליום? מה רע ב-12000 קלוריות ושני גלונים של חלב ליום? לזרוק מספרים הזויים וחסרי כיסוי גם אני יכול.
מאחר ואתה מתחיל להיות דומה למנהל שאתה כ"כ מעריץ, גם לך אני מכוון את המשפט - ריפטו תמיד צודק, ולי יש שקט.

איפה כתוב כאן ש-4000 קלוריות זה המאזן לחיטוב רק עבור מי שמלכתחילה אכל 6000?
הנה:
Now, we need to drop the milk down to a half gallon a day for a while
Eating correctly may mean 6000 calories/day with a gallon of whole milk
לפי זה הבנתי שהכוונה שלו הייתה לדוגמא הראשונה, כלומר, לבחור שהתחיל לצרוך 6000 קלוריות וגלון חלב ביום ומתחיל לרדת ל4000 ולצרוך חצי גלון חלב. זה אמור להיות מובן מאליו אם אתה קורא את כל הכתבה ברצף ולא חלקים ממנה.
ועדיין צריך לקחת בחשבון שהאוכלוסייה שהוא מתעסק איתה היא novices, ובהנחה שנערים מתחילים בארה"ב הם לא לוחמי סומו - מי צריך 6000 קלוריות כדי לעשות מסה ולהתקדם?
אתה מסנן דברים שאני אומר. אני אצטט את עצמי שוב
אז כמו שאמרתי, ריפטו לא אמר לאף אחד לאכול 6000 קלוריות

ולמה לעצור ב-6000 וגלון אחד של חלב ליום? מה רע ב-12000 קלוריות ושני גלונים של חלב ליום? לזרוק מספרים הזויים וחסרי כיסוי גם אני יכול.

שמת לב שאתה התחלת להיות דומה למנהל שאני כל כך מעריץ? אתה חוזר על אותה נקודה שאני הגבתי עליה, אתה ממשיך להיות סגור על הטענה שריפטו אומר לך לאכול 6000 קלוריות ביום במסה ו4000 בחיטוב כשמדובר על דוגמאות היפוטטיות למטרת כתיבת הכתבה!
אני מנסה להסביר לך את הנקודה הזאת כבר 3 הודעות רצוף ואתה ממשיך לסנן ולחזור על אותם משפטים. באמת שאני לא רואה טעם להמשיך להתווכח איתך, המטרה שלך פה היא פשוט לגרום לריפטו להראות רע ואני מרגיש כאילו שאני מסביר את עצמי לקיר.

הנה:

לפי זה הבנתי שהכוונה שלו הייתה לדוגמא הראשונה, כלומר, לבחור שהתחיל לצרוך 6000 קלוריות וגלון חלב ביום ומתחיל לרדת ל4000 ולצרוך חצי גלון חלב. זה אמור להיות מובן מאליו אם אתה קורא את כל הכתבה ברצף ולא חלקים ממנה.

אתה מסנן דברים שאני אומר. אני אצטט את עצמי שוב

אז כמו שאמרתי, ריפטו לא אמר לאף אחד לאכול 6000 קלוריות

שמת לב שאתה התחלת להיות דומה למנהל שאני כל כך מעריץ? אתה חוזר על אותה נקודה שאני הגבתי עליה, אתה ממשיך להיות סגור על הטענה שריפטו אומר לך לאכול 6000 קלוריות ביום במסה ו4000 בחיטוב כשמדובר על דוגמאות היפוטטיות למטרת כתיבת הכתבה!
אני מנסה להסביר לך את הנקודה הזאת כבר 3 הודעות רצוף ואתה ממשיך לסנן ולחזור על אותם משפטים. באמת שאני לא רואה טעם להמשיך להתווכח איתך, המטרה שלך פה היא פשוט לגרום לריפטו להראות רע ואני מרגיש כאילו שאני מסביר את עצמי לקיר.

אז למיטב הבנתך אפשר להבין מה שבא לך, ואין שום השפעה למספרים שנזרקים. אתה, ריפטו, ביסט ואלכס תמיד צודקים, ולי יש שקט.

אני רוצה לראות את זה.
watch-out-we-got-a-bad-ass-over-here.jpg

אתה מוזמן לדבר עם @הקרנף הלבן הוא אמר שהוא התחטב מעולה על כ2700 קלוריות אם זכור לי נכון
לא זכור לך נכון, הוא אמר 4500-4700
ובכלל, כן ריפטו לא ריפטו, בואו נסכים שלגבי איזה סקוואט לעשות עדיף להקשיב לריפטו ולא לבחור בסרטונים כאן.

ובכלל, כן ריפטו לא ריפטו, בואו נסכים שלגבי איזה סקוואט לעשות עדיף להקשיב לריפטו ולא לבחור בסרטונים כאן.
הבחור הזה לא אמר לעשות בסמית במקום חופשי, כל הדיון הוא מה לעשות כשאין ראק.
ואתה סתם מקנא כי ריפטו בלי חולצה ייראה קצת פחות טוב מהבחור הזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית