הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גמישות בקרסול

• פותח/ת השרשור ZzZeus
  • פורסם בתאריך

ZzZeus

משתמש קבוע
1,293
138
נק' מוניטין:
319
1,293
138
גרוע
אני כמעט די בטוח שהגמישות שלי נמוכה,
מאמנת אמרה שיש לי אכילס קצר אבל אני לא יודע אם היא צודקת כי אני ממש לא מבין בזה.
יש מתיחות לקרסול או שאין מה לעשות?
תודה 😃

אתה עושה סקוואט?
אם אתה עושה והטכניקה טובה, סביר שאין לך בעיה גמישות בקרסול.
ונגיד ויש בעיית גמישות קלה, מה זה מפריע לך? מה זה שונה מבעית גמישות של המקרבים נניח או ההאמסטרינג

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה עושה סקוואט?
אם אתה עושה והטכניקה טובה, סביר שאין לך בעיה גמישות בקרסול.
ונגיד ויש בעיית גמישות קלה, מה זה מפריע לך? מה זה שונה מבעית גמישות של המקרבים נניח או ההאמסטרינג
כן אני עושה סקוואט
ונגיד בבנץ זה מפריע לי שאני צריך לשים יחסית את הרגליים מקדימה כדי שכל הכף רגל תהיה על הריצפה
ועוד שאלה,שאני עושה בנץ ואני מנסה למתוח כמה שיותר את הכף רגל לריצפה אני מרגיש את השוק הקדמית,זה אמור להיות ככה?

ועוד שאלה,שאני עושה בנץ ואני מנסה למתוח כמה שיותר את הכף רגל לריצפה אני מרגיש את השוק הקדמית,זה אמור להיות ככה?
כן כי אתה משתמש בשרירי השוק הקדמי כדי לדחוף את העקב לרצפה, אלו בעצם השרירים המנוגדים לסוליאוס והתאומים,
מאמנת אמרה שיש לי אכילס קצר
על סמך מה היא אמרה את זה? או על סמך מה אתה קבעת את זה? חוץ מהבנץ?

• פותח/ת השרשור
על סמך מה היא אמרה את זה? או על סמך מה אתה קבעת את זה? חוץ מהבנץ?
אמרתי לה שקשה לי להגיע לריצפה כשאני לוקח יחסית את הכף רגל אחורה בבנץ והיא אמרה לי שיכול להיות שיש לי אכילס קצר,זה יכול להיות חוסר גמישות?
וחוץ מהבנץ זה לא מפריע לעוד משהו

אכילס קצר זה משהו שמשפיע על צורת ההליכה, בגלל זה שמים לב לזה בד"כ בגיל צעיר יותר, לכן אני לא בטוח שהמאמנת שלך צודקת...
יש לי מדרסים,זה יכול להיות קשור לזה?
ולא אין לי פלטפוס
ואתה יודע איזה מתיחות יש לקרסול?

ואתה יודע איזה מתיחות יש לקרסול?
ankle-mobility.jpg

ankle-glides.jpg

בתמונה התחתונה אתה צריך לשמור על רגל אחורית על הקרקע, בלי להרים עקב (ולעמוד קרוב יותר אל הקיר).
תעשה את זה כחימום לפני כל אימון, תראה שיפור גדול ומהיר (בתנאי שבאמת אין לך גמישות שם, ושזאת הבעיה).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית