הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון ביקורת טכניקה סקוואט 100 קילו

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
זוית צילום מחורבנת. לא בטוח ששובר מהזוית הזאת, ואני מקבל את ההרגשה שאתה צונח לבור.
תוציא ברכיים למקום שלהן קצת יותר מהר, ואז תשב לאחור בצורה יותר נשלטת.
פרט לזה נראה בסדר גמור.

מתי - תוריד את הלייק, לפני שהוא שובר לך את כל העצמות ☠️

זוית צילום מחורבנת. לא בטוח ששובר מהזוית הזאת, ואני מקבל את ההרגשה שאתה צונח לבור.
תוציא ברכיים למקום שלהן קצת יותר מהר, ואז תשב לאחור בצורה יותר נשלטת.
פרט לזה נראה בסדר גמור.

מתי - תוריד את הלייק, לפני שהוא שובר לך את כל העצמות ☠️
*unlike*

• פותח/ת השרשור
זוית צילום מחורבנת.
לצערי אין אפשרות לזווית צילום יותר טובה בגלל הלג פרס המחורבן שעומד ליד...
לא בטוח ששובר מהזוית הזאת
מהשיחות שלי עם דודי הגעתי למסקנה שאולי לשבור מקביל בשבילי כרגע זה לא אידיאלי. המטרה שלי כרגע היא להמנע בכל מחיר מבאט ווינק. אם אצליח להגיע למשקלים נורמאליים בלי באט ווינק אתחיל לעבוד יותר על עומק. אל תשכח גם שאני עדיין קצת פצוע. תודה אבל על ההערה 😃
ואני מקבל את ההרגשה שאתה צונח לבור.
אני אבדוק את העניין, למרות שלי זה לא נראה כאילו אני צונח ואני חושב שהירידה שלי דווקא דיי מבוקרת
תוציא ברכיים למקום שלהן קצת יותר מהר
תודה, אנסה!
פרט לזה נראה בסדר גמור.
תודה 😍

• פותח/ת השרשור
@Tank, כמו שאמרתי, יש מצב שזה הכל הזוית.
בבור המנח שלך נראה מצוין.
תודה רבה! זה מה שעבדתי כל כך קשה לשפר ואם אתה אומר שאני נראה טוב בתחתית הבור מצידי הגעתי למטרה שלי (לפחות עם המשקל הילדותי הזה).

• פותח/ת השרשור
אתה נופל לבור עם הברכיים במקום לבצע פשיטה מקסימלית של האמסטרינג
שמתי לב לזה ודווקא התחלתי לעשות ככה בכוונה. המטרה שלי הייתה להפתר מהאקסטנשן בירידה והפלקשן בתחתית ולשמור על אותה צורת גב במהלך כל העליה וזה הCUE שעשה את העבודה. כשאני מנסה לקחת את התחת אחורה ולגרום למתיחה חזקה יותר להאמסטרינג יש לי התעגלות בתחתית, שזאת כנראה הסיבה שבגללה נפצעתי בסקוואט לפני כמה חודשים.
רק לפרוטוקול, אני אצלם ביום ראשון סט אחד בצורה שאתה מציע ואעלה לפה.

שמתי לב לזה ודווקא התחלתי לעשות ככה בכוונה. המטרה שלי הייתה להפתר מהאקסטנשן בירידה והפלקשן בתחתית ולשמור על אותה צורת גב במהלך כל העליה וזה הCUE שעשה את העבודה. כשאני מנסה לקחת את התחת אחורה ולגרום למתיחה חזקה יותר להאמסטרינג יש לי התעגלות בתחתית, שזאת כנראה הסיבה שבגללה נפצעתי בסקוואט לפני כמה חודשים.
רק לפרוטוקול, אני אצלם ביום ראשון סט אחד בצורה שאתה מציע ואעלה לפה.
מההתחלה ביצעת פשיטה מקסימלית של האמסטרינג או שביצעת כל מיני שילובים?
הייתי מציע לך להוריד משקלים (אפילו להתחיל מ40 ק"ג אם צריך) ולבצע פשיטה בעמידה רחבה ולצלם
כל סט שסיימת בלי התעגלות אתה מוסיף משקל

• פותח/ת השרשור
מההתחלה ביצעת פשיטה מקסימלית של האמסטרינג או שביצעת כל מיני שילובים?
הייתי מבצע פשיטה של ההאמסטרינג מההתחלה ומתחיל את התנועה מההיפ דרייב
הייתי מציע לך להוריד משקלים (אפילו להתחיל מ40 ק"ג אם צריך) ולבצע פשיטה בעמידה רחבה ולצלם
לא נראה לי שיש טעם לעשות צילום כלשהו עם 40 קילו. אצלם לך מה שאתה מתכוון אליו עם 105 קילו ביום ראשון וזה אמור להיות מספיק טוב לדעתי.
כל סט שסיימת בלי התעגלות אתה מוסיף משקל
זה לא המשקל שמשפיע על התעגלות.

• פותח/ת השרשור

@DudiTheKing ניסיתי להשתמש יותר בהיפ דרייב, זאת התוצאה. לדעתי נראה בסדר וגם העומק סביר אבל אני לא אוהב את מה שקורה לגב התחתון שלי בחלק מהחזרות

מיקום המוט נראה לי בסדר.
אתה צריך לשבת יותר אחורה כעיקרון וזהו. אתה בטוח לא רוצה לשבור מקביל? (למה?)

מיקום המוט נראה לי בסדר.
אתה צריך לשבת יותר אחורה כעיקרון וזהו. אתה בטוח לא רוצה לשבור מקביל? (למה?)
כשבנאדם חושב על לא לשבור מקביל בשביל שלא יהיה לו באט ווינק, אז עדיף שימקם את המוט גבוה יותר על הגב,
בכלל אולי אפילו היי באר, הנטיה קדימה יוצרת באט ווינק.
גם ההסתכלות למטה לרצפה ולא למטה קדימה עלולה למנוע זקיפות.

בנוגע למתיחות שעוזרות לבאט ווינק, מצאתי על עצמי שאלה עזרו לי באופן מדהים.
שתי הראשונות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית