עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
*unlike*זוית צילום מחורבנת. לא בטוח ששובר מהזוית הזאת, ואני מקבל את ההרגשה שאתה צונח לבור.
תוציא ברכיים למקום שלהן קצת יותר מהר, ואז תשב לאחור בצורה יותר נשלטת.
פרט לזה נראה בסדר גמור.
מתי - תוריד את הלייק, לפני שהוא שובר לך את כל העצמות ☠️
לצערי אין אפשרות לזווית צילום יותר טובה בגלל הלג פרס המחורבן שעומד ליד...זוית צילום מחורבנת.
מהשיחות שלי עם דודי הגעתי למסקנה שאולי לשבור מקביל בשבילי כרגע זה לא אידיאלי. המטרה שלי כרגע היא להמנע בכל מחיר מבאט ווינק. אם אצליח להגיע למשקלים נורמאליים בלי באט ווינק אתחיל לעבוד יותר על עומק. אל תשכח גם שאני עדיין קצת פצוע. תודה אבל על ההערה 😃לא בטוח ששובר מהזוית הזאת
אני אבדוק את העניין, למרות שלי זה לא נראה כאילו אני צונח ואני חושב שהירידה שלי דווקא דיי מבוקרתואני מקבל את ההרגשה שאתה צונח לבור.
תודה, אנסה!תוציא ברכיים למקום שלהן קצת יותר מהר
תודה 😍פרט לזה נראה בסדר גמור.
דווקא בעניין הירידה הוא לא נראה לי צנחןואני מקבל את ההרגשה שאתה צונח לבור.
תצלם מהסמיט.לצערי אין אפשרות לזווית צילום יותר טובה בגלל הלג פרס המחורבן שעומד ליד...
רעיון טוב. חמישי הבא אני כבר אהיה עם משקל של 115 ואז אעלה סרטון עם תצלום מהסמית' 😃תצלם מהסמיט.
שמתי לב לזה ודווקא התחלתי לעשות ככה בכוונה. המטרה שלי הייתה להפתר מהאקסטנשן בירידה והפלקשן בתחתית ולשמור על אותה צורת גב במהלך כל העליה וזה הCUE שעשה את העבודה. כשאני מנסה לקחת את התחת אחורה ולגרום למתיחה חזקה יותר להאמסטרינג יש לי התעגלות בתחתית, שזאת כנראה הסיבה שבגללה נפצעתי בסקוואט לפני כמה חודשים.אתה נופל לבור עם הברכיים במקום לבצע פשיטה מקסימלית של האמסטרינג
מההתחלה ביצעת פשיטה מקסימלית של האמסטרינג או שביצעת כל מיני שילובים?שמתי לב לזה ודווקא התחלתי לעשות ככה בכוונה. המטרה שלי הייתה להפתר מהאקסטנשן בירידה והפלקשן בתחתית ולשמור על אותה צורת גב במהלך כל העליה וזה הCUE שעשה את העבודה. כשאני מנסה לקחת את התחת אחורה ולגרום למתיחה חזקה יותר להאמסטרינג יש לי התעגלות בתחתית, שזאת כנראה הסיבה שבגללה נפצעתי בסקוואט לפני כמה חודשים.
רק לפרוטוקול, אני אצלם ביום ראשון סט אחד בצורה שאתה מציע ואעלה לפה.
הייתי מבצע פשיטה של ההאמסטרינג מההתחלה ומתחיל את התנועה מההיפ דרייבמההתחלה ביצעת פשיטה מקסימלית של האמסטרינג או שביצעת כל מיני שילובים?
לא נראה לי שיש טעם לעשות צילום כלשהו עם 40 קילו. אצלם לך מה שאתה מתכוון אליו עם 105 קילו ביום ראשון וזה אמור להיות מספיק טוב לדעתי.הייתי מציע לך להוריד משקלים (אפילו להתחיל מ40 ק"ג אם צריך) ולבצע פשיטה בעמידה רחבה ולצלם
זה לא המשקל שמשפיע על התעגלות.כל סט שסיימת בלי התעגלות אתה מוסיף משקל
זה לא מעניין אותי עד שהטכניקה שלי לא תראה פיקס.זה נראה שאתה לא שובר
כשבנאדם חושב על לא לשבור מקביל בשביל שלא יהיה לו באט ווינק, אז עדיף שימקם את המוט גבוה יותר על הגב,מיקום המוט נראה לי בסדר.
אתה צריך לשבת יותר אחורה כעיקרון וזהו. אתה בטוח לא רוצה לשבור מקביל? (למה?)