הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רופא לא רוצה לתת מרשם לtamoxifen

• פותח/ת השרשור XedanX
  • פורסם בתאריך

XedanX

משתמש מתחיל
34
2
נק' מוניטין:
2
34
2
מה אפשר לעשות בשביל לקבל מרשם לטמוקסיפן
הרופא לא רצה לתת לי מרשם בשום אופן

• פותח/ת השרשור
חחחח נוו מה היית צריך להגיד לי את זה לפני שרבתי עם הרופא ובכל זאת אז איך אנשים בכל זאת משיגים את זה? יש איזה אייבי פירטי חחח?

חחחח נוו מה היית צריך להגיד לי את זה לפני שרבתי עם הרופא ובכל זאת אז איך אנשים בכל זאת משיגים את זה? יש איזה אייבי פירטי חחח?
מהסופר, מונח מאחורי המדפים של קורנפלקס קלוגס...

אז איך אנשים בכל זאת משיגים את זה? יש איזה אייבי פירטי חחח?
זה לא בגלל שהרופא שלהם נחמד יותר משלך........אם זה עוזר לך 😉
אני מניח שזה שסידר לך חומרים יוכל לסדר לך גם טמוקסי

כן, יש איביי כזה. לא, אני לא אציין את השם. אם אתה שואל עליו אתה לא ראוי לקבל אליו גישה.

מה אפשר לעשות בשביל לקבל מרשם לטמוקסיפן
הרופא לא רצה לתת לי מרשם בשום אופן
תשבור לו ברך או משהו... בטוח יתן לך אחרי זה. (זה עובד בדרך כלל במצבים שונים בחיים)
פשוט מאוד תסביר לו שהוא בעצמו יזדקק לרופא אם לא יתן לך. וחשוב לשמור על הבריאות.

אוי העולם היה כזה ורוד אם הייתי יכול ללכת לרופא משפחה שלי עם הרשימה של הסייקל שלי והחומרים של הPCT... ולקבל הכול במחירי קופה..
ועוד לקנות את זה בבית מרקחת..

WTF!!! למה צריך לסבך הכול??😣

אוי העולם היה כזה ורוד אם הייתי יכול ללכת לרופא משפחה שלי עם הרשימה של הסייקל שלי והחומרים של הPCT... ולקבל הכול במחירי קופה..
ועוד לקנות את זה בבית מרקחת..
לחברי מכבי זהב וכללית מושלם זה כולל ליווי רפואי צמוד ומזרקים חינם

לחברי מכבי זהב וכללית מושלם זה כולל ליווי רפואי צמוד ומזרקים חינם

אני בכללית מושלם פלטיניום... צריך לרדת לרופא בשביל לקבל בדיקת דם של אינדקס הורמונלי..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית