עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אולי לא אמרת "בבקשה"...מה אפשר לעשות בשביל לקבל מרשם לטמוקסיפן
הרופא לא רצה לתת לי מרשם בשום אופן
מהסופר, מונח מאחורי המדפים של קורנפלקס קלוגס...חחחח נוו מה היית צריך להגיד לי את זה לפני שרבתי עם הרופא ובכל זאת אז איך אנשים בכל זאת משיגים את זה? יש איזה אייבי פירטי חחח?
עכשיו רציני, זה פורום ייעוץ ולא פורום "איך משיגים"...ועכשיו רציני ...
אתה צוחק אבל חברה שלי על הגלולות שלהם... אולי זה אנאבולי?היית מבקש כבר מרשם לטסט של בייאר אחי 🤪
זה לא בגלל שהרופא שלהם נחמד יותר משלך........אם זה עוזר לך 😉אז איך אנשים בכל זאת משיגים את זה? יש איזה אייבי פירטי חחח?
כן, יש איביי כזה. לא, אני לא אציין את השם. אם אתה שואל עליו אתה לא ראוי לקבל אליו גישה.חחחח נוו מה היית צריך להגיד לי את זה לפני שרבתי עם הרופא ובכל זאת אז איך אנשים בכל זאת משיגים את זה? יש איזה אייבי פירטי חחח?
כן, יש איביי כזה. לא, אני לא אציין את השם. אם אתה שואל עליו אתה לא ראוי לקבל אליו גישה.
בנאדם שלא יודע להשיג טמוקסיפו בעצמו לא צריך להתעסק בנושא מלכתחילה, אותו דבר עם רשתות כאלה או אחרות כמו ששאל כאן. זו הייתה הכוונה שלי.
תשבור לו ברך או משהו... בטוח יתן לך אחרי זה. (זה עובד בדרך כלל במצבים שונים בחיים)מה אפשר לעשות בשביל לקבל מרשם לטמוקסיפן
הרופא לא רצה לתת לי מרשם בשום אופן
לחברי מכבי זהב וכללית מושלם זה כולל ליווי רפואי צמוד ומזרקים חינםאוי העולם היה כזה ורוד אם הייתי יכול ללכת לרופא משפחה שלי עם הרשימה של הסייקל שלי והחומרים של הPCT... ולקבל הכול במחירי קופה..
ועוד לקנות את זה בבית מרקחת..
לחברי מכבי זהב וכללית מושלם זה כולל ליווי רפואי צמוד ומזרקים חינם