עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לפי המשקלים שתסיים את SS תחשוב על התוכנית הבאה, אני לא חושב ששווה לתכנן את התוכנית הבאה לפני שאתה יודע על איזה משקלים סיימת בנוכחית.
בכל מקרה ההמלצה של להמשיך ל5\3\1 עם מטקונים לטעמי היא יחסית נכונה, אני עשיתי את זה לפני שנה וחצי בערך וזה עבד לי לא רע.
אתה עושה עכשיו 5/3/1?
לא. רשמתי שלפני שנה וחצי בערך עשיתי.
איזה תוכנית אתה עושה עכשיו? ואחרי הSS איזה תוכניות עשית?
פשוט מאוד אני רוצה להיות חזק מספיק לפני שאני מתחיל קרוספיט בגלל זה אני מתייעץ ושואל מה אתה עברתאתה שואל את זה כדי להעתיק ממני או בשביל ידע כללי? כי אם אתה רוצה לעשות מה שעשיתי , אל. שעשיתי תוכניות כוח לא עשיתי קרוספיט (שיחקתי פוטבול)
פשוט מאוד אני רוצה להיות חזק מספיק לפני שאני מתחיל קרוספיט בגלל זה אני מתייעץ ושואל מה אתה עברת
א. זאת גישה טובה.
ב. אתה כרגע מתאמן מתחיל וזה אחלה שלב כי אפשר להתחזק מהר יחסית ולהתקדם הרבה. לדעתי תעשה SS ואח"כ עוד תוכנית כוח. שתסיים איתם תתחיל לחשוב על מטקונים ושיפור סקילים שנחוצים לקרוספיט
זה בדוייק הדרך שחשבתי לעשות. תכוון אותי איזה תוכנית אני אעשה אחרי הss? ככה אתה עשית?
אין עוד הרבה לתוכנית והלינארית נותנת דגש על החזה שזה שריר שפחות מעורב באימונים קרוספיט אז אין טען שאתן עליו דגש אלא אם כן אפשר להחליף את המתכונת לדגש על הכתפיים. המשקלים שאני משער שהסיים איתם בתוכנית היולא , לא ככה אני עשיתי כי אני גיליתי את הקרוספיט שכבר הייתי יחסית חזק.
ולגביי איזו תוכנית? הדבר הטבעי זה פשוט לעשות טקסס אחרי SS אבל לא בטוח שתהיה חייב. תסיים את הSS נראה על איזה משקלים ואז נראה איזו תוכנית כוח יהיה כדאי לך לעשות. אולי תרצה לחטב? לך תדע...
אין עוד הרבה לתוכנית והלינארית נותנת דגש על החזה שזה שריר שפחות מעורב באימונים קרוספיט אז אין טען שאתן עליו דגש אלא אם כן אפשר להחליף את המתכונת לדגש על הכתפיים. המשקלים שאני משער שהסיים איתם בתוכנית היו
150 deadlift
115 back
Bench press 95
press 54