הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג ss - כי עכשיו מתחילים להתאמן ברצינות !

לוג ss - כי עכשיו מתחילים להתאמן ברצינות !

• פותח/ת השרשור Ori135
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-19/10/15
מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
Ori135 עדכן/ה את הלוג ״לוג ss - כי עכשיו מתחילים להתאמן ברצינות !״:

עדכון לוג: 15/09/15

התאמנתי אתמול אימון עם ציוד ביתי, עשיתי עם משקלים שלא יהיו לי קשים.

עשיתי כמו אימון A סקוואט בנץ ובנוסף עשיתי חתירה עם משקולות יד בספה ו2 סטים של הרחקות משקלות לצדדים לכתפיים.

כמובן שאני לא מעלה משקלים בכלום. מחר אימון B שישי A ושבוע הבא אני שוב יעשה AxBxAxx לחזור מחדש על השבוע הזה ושלא יהיה פיגור בבנץ פרס.

משישי אני לא הייתי עם התפריט שלי, מחר חוזרים לשגרה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 16/09/15

הייתי עייף אבל בכל זאת הלכתי להתאמן

סקוואט 67.5 קילו - 5/5/5 : קצת היה לי קשה במשקל הזה להקפיד להוציא חזה ותחת.

פרס 35 קילו (המשקל שלי לפני הריסט) - 5/5/5 : היה הרבה יותר קל מלפני הריסט, אימון הבא מקווה לשבור אל השיא 👏

מתח 8/7/5 - סך הכל 20. אני מאוכזב מעצמי בתרגיל הזה 🫤

אימון הבא 2.5 קילו סקוואט יותר. לגבי הפרס כמה לעלות? אני לא יודע אני בן 15. עדיף לעשות קפיצות של 5 קילו או של 2.5?

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
למה נגיד פרס זה לפי ההרגשה ובנץ פרס זה 2.5?

עוד משהו ביצה קשה אחת וחביתה מביצה אחת זה אותו ערכים? או שהערכים של הביצה משתנים שעושים אותה חביתה?

למה נגיד פרס זה לפי ההרגשה ובנץ פרס זה 2.5?
אופס,חשבתי דיברת על הסקוואט. טעות שלי.
מה שאמרתי הוא שאתה יכול לעלות לפי הרגשה בסקוואט, ובלחיצות(בנץ' ופרס ) תעלה ב2.5 מכיוון שאלו תרגילים הנוטים להיתקע יותר מהר.
עוד משהו ביצה קשה אחת וחביתה מביצה אחת זה אותו ערכים? או שהערכים של הביצה משתנים שעושים אותה חביתה?
אותו הדבר,חוץ מהעובדה שאתה מטגן בשמן.

• פותח/ת השרשור
אופס,חשבתי דיברת על הסקוואט. טעות שלי.
מה שאמרתי הוא שאתה יכול לעלות לפי הרגשה בסקוואט, ובלחיצות(בנץ' ופרס ) תעלה ב2.5 מכיוון שאלו תרגילים הנוטים להיתקע יותר מהר.

אותו הדבר,חוץ מהעובדה שאתה מטגן בשמן.
אוקיי לפי מה שהבנתי אז בנץ פרס ופרס זה 2.5 קילו
וסקוואט זה לפי ההרגשה בין 2.5-5 ?
ודדליפט לפי ההרגשה בין 5-7.5?

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 18/09/15

אחלה אימון היה לי 😁

סקוואט 70 קילו 5/5/5
בנץ פרס 50 קילו 5/5/5- היה די קל! מרגיש שהבנת שלי השתפר מדילואד 🤩

דדליפט 90 5 חזרות - גם הדדליפט השתפר, עשיתי אחיזה רגילה והידיים שלי קצת נפתחו. לפני הדילואד מעל85 קילו באחיזה שהיא לא משולבת לא הייתי מצליח.

מתיחות להמסטרינג

עלייה במשקלים:
סקוואט 2.5 קילו - אימון הבא המשקל של לפני הדילואד
בנץ 2.5 קילו - גם אימון הבא משקל של לפני הדילואד
דדליפט 5 קילו - כנ״ל משקל של לפני הדילואד

כמה שאלות:

אני עושה מתיחות לגוף בקטנה כזה לפני האימון, יש...

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 19/09/15

שבוע הבא אני שוב עושה AxBxAxx כי פספסתי אימון A אחד בגלל ראש השנה ואני רוצה לסיים כבר את הדילואד בבנץ פרס. כנראה שאני יתאמן במקום ראשון שלישי חמישי, ב- שני חמישי שבת בשביל לא לפספס אימון בגלל יום כיפור. אני צם בכיפור מקווה שזה לא יפגע יותר מדי בתוכנית.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 21/09/15

אימון A : סקוואט, בנץ פרס ודדליפט 🤡

סקוואט 72.5 קילו 5/5/5- היה קשה ממש . סט אחרון פחדתי ליפול אז שמתי סוגרי ביטחון והם יחסית גבוהים אז אני לא בטוח ששברתי מקביל בסט אחרון. אני יותר לא ישים את הסוגרים האלה.

בנץ פרס 52.5 קילו 5/5/5 - די קשה. סט ראשון ושני הטכניקה לא הייתה טובה כאב לי במפרק כף היד ובכתף, סט שלישי שיפרתי.

דדליפט 95 קילו 5 חזרות - קשה אבל אני עדיין מנסה באחיזה רגילה ✌️

בכל התרגילים אלה היו הrm5 שלי לפני ss
סיימתי את הדילואד בשעה טובה 👏
בפרס כבר סיימתי...

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 24/09/15

ישנתי 5 שעות וצמתי אתמול אבל יצא סך הכל אימון סבבה.

סקוואט 75 קילו 5/5/5 - שיא חדש:161bd: בחלק והחזרות לא הוצאתי מספיק ישבן וחזה. סט אחרון חזרות איטריות מאוד 😅 מעלה 2.5 קילו היה קשה.

פרס 37.5 קילו 5/5/5 - גם פה שיא חדש 👏 וואלה אני מרוצה מעצמי מאוד, זה אומנם נחשב שמשקל נוצה אבל לא האמנתי שאימון קודם עשיתי 35 קילו והיום אני יצליח כבר 37.5 קילו. שעשיתי fbw לפני הss היה לוקח לי שבועיים לעלות במשקל בפרס, לא האמנתי שתוך אימון אחד אני יצליח! הכתפיים שלי גם גדלו מהדילואד...

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 26/09/15

סקוואט 77.5 קילו 5/5/5 - ממש היה קשה! חזרות אחרונות בקושי עלו והטכניקה די נדפקה! אני כבר לא מצליח להוציא ישבן במשקל הזה והרגליים התחילו לקרוס. ייעוץ - מאימון לאימון ss הטכניקה של בסקוואט מתחרבשת

בנץ פרס 55 קילו 5/5/5 - היה סבבה וואלה אני מרגיש שאני יכול לעלות יותר מ2.5 קילו אבל אני יעלה רק 2.5 קילו כדי לא להתקע מהר.

דדליפט 100 קילו 5 חזרות - הגב היה ישר בסט אפ אבל שהרמתי הוא ממש טיפה התעגל. לא משהו רציני. חזרה אחרונה היה קשה להעלות.

מתקדם...

קרא את שאר עדכון הלוג...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית