נק' מוניטין:
3
- 25
- 3
היי אני בן 15 מתאמן שנה 61 קג 171 סמ. אני רוצה אני כבר חודש בהעלאת מסה ולא בטוח שאני מתקדם אני צריך לשנות משהו בתזונה שלי בגלל שאני מתבגר?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ההמלצה שלי היא להתחזק לרמה בסיסית וטובה ולאחר מכן לעבור לתוכניות "בילדינג" שמכילות נפח גבוה יותר.קודם כל תודה רבה ואני עובד עם התפריט של ה65 קג של האתר יש לך המלצה לתוכנית של 3 פעמים בשבוע למסה?
קרא את המאמרים הבאים ואם יהיו עוד שאלות, אנחנו כאן 😃איך להתחזק זאת אומר איך לעבוד
מה שאני לא בדיוק מבין זה איך לעבוד ולהתחזק עד שאני אגיע לרמה כזאתההמלצה שלי היא להתחזק לרמה בסיסית וטובה ולאחר מכן לעבור לתוכניות "בילדינג" שמכילות נפח גבוה יותר.
התחזקות אפשר עם FBW קלאסית או SS.
בקשר ללחיצת כתפיים ולחיצת חזה את שני התרגילים כבר ביצעתי ואני ממשיך לבצע. אני די תקוע בלחיצת חזה (50 ק"ג) ומתקדם די לאט בלחיצת כתפיים שאני עושה בישיבה (16 ק"ג בכל יד משתמש במשקולות בודדות) אני לא מבין איך אני אצליח להתקדם מאימון לאימוןקרא את המאמרים הבאים ואם יהיו עוד שאלות, אנחנו כאן 😃
תוכנית אימונים - Starting Strength (SS) - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
Starting Strength - שאלות ותשובות - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
המדריך השלם להעלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
הפילוסופיות בהעלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
תעבור לאוברהד פרס ולא ללחיצה עם דאמבלים.בקשר ללחיצת כתפיים ולחיצת חזה את שני התרגילים כבר ביצעתי ואני ממשיך לבצע. אני די תקוע בלחיצת חזה (50 ק"ג) ומתקדם די לאט בלחיצת כתפיים שאני עושה בישיבה (16 ק"ג בכל יד משתמש במשקולות בודדות) אני לא מבין איך אני אצליח להתקדם מאימון לאימון
התשובה שלי לבחור בפוסט הזה תקפה גם לשאלה שלךבנוסף אני מפחד על הגב ועל הגדילה לכן עד עכשיו אף פעם לא ביצעתי דד ליפט או סקוואט ומתח גם עשיתי הרבה והגעתי למצב שאני עושה שלוש סטים שלשמונה חזרות עם תוספת משקל של 12.5 ק"ג
בדיוק.אז אם אני אעקוב אחריתוכנית קבועה מראש כמו ss אני יראה התקדמות קבועה לאורך זמן?
בהחלט ייתכן שכן, אם אתה בתקופה של גביהה מואצת. תראה את זה ע"י כך שאתה לא עולה במשקל גוף למרות שכביכול אתה במאזן קלורי חיובי.אני צריך לשנות משהו בתזונה שלי בגלל שאני מתבגר?
תודה רבהבהחלט ייתכן שכן, אם אתה בתקופה של גביהה מואצת. תראה את זה ע"י כך שאתה לא עולה במשקל גוף למרות שכביכול אתה במאזן קלורי חיובי.