עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שאלה קצת מוזרה.אני מתכוון לHB
באונס של atg,ירך נוגעת בשוקבאונס של ירך נוגעת בשוק או באונס מהמתיחה של המקרבים?
אממ אתה פשוט מגיע לתחתית ופשוט מנצל את המומנטום שנוצר לתנוע הקוצנטרית.באונס של atg,ירך נוגעת בשוק
ומבחינת מהירות ירידה?אממ אתה פשוט מגיע לתחתית ופשוט מנצל את המומנטום שנוצר לתנוע הקוצנטרית.
צריך גם טווח תנןעה טוב בקרסול בשביל כך
אין צורך לרדת לatg?מהירות סבירה בתחתית של התחתית להכנס לזה.
אני חושב אבל שאין צורך וגם לרדת למקביל עושה עבודה נהדרת בhb
לשפר את הכוח באופן כללי,אולי קצת בילדינג בהמשך וגם אני בא מרקע של כדורסל אז אם אני אפשר את האתלטיות על הדרך זה יהיה מצוין.מה המטרות שלך?
אז אין צורך בatg בשלב הזה של האימונים.לשפר את הכוח באופן כללי,אולי קצת בילדינג בהמשך וגם אני בא מרקע של כדורסל אז אם אני אפשר את האתלטיות על הדרך זה יהיה מצוין.
אני לא יודע למה אבל מבחינת טכניקה אני מרגיש יותר נוח לבצע ATGאז אין צורך בatg בשלב הזה של האימונים.
עדיף לך להנעל על טכניקה טובה ושלא תפצע אותך ולהתרדם איתה.
אז אין צורך בatg בשלב הזה של האימונים.
זאת דעתי ואם אתה רוצה לדבר על זה אתה מוזמן ולא ישר לתקוף 😃מה שמעניין אותי למה שאלת?התשובה שלך לא השתנתה לפי תשובתו.
הוא מועמד מושלם לHB ATG ואתה עדיין כותב את השטות של לא צריך?
אז אין צורך בatg בשלב הזה של האימונים.
זאת דעתי ואם אתה רוצה לדבר על זה אתה מוזמן ולא ישר לתקוף 😃
אני חושב שאת בסיס ההתחזקות יש לעשות בסקוואט למקביל, וגם בלאו באר,אין פה מי יודע מה עניין של דעה,הבחור יפיק כל כך הרבה יותר תועלת מATG מאשר סתם HB.
הוא לא מתעניין במשקל על המוט אז למה שיקצץ בטווח תנועה שיועיל לו בטווח הארוך?
אנשים יכולים להיפצע גם מרק להגיע למקביל,בהנחה ואתה יודע מה אתה עושה אתה לא תפצע בכזאת קלות מלרדת טיפה עמוק(גם אם אתה לא יודע).
פה לא מדובר אם הבנאדם יודע או לא איך לעשות HB ATG,לכן בשאלה של HB ATG כן או HB רק לשבור מקביל כשלא מתעניינים במשקל על המוט אלא הפקת התחזקות מירבית-ATG מנצח בכל פעם.
למה זה מערב יותר שרירים?אני חושב שאת בסיס ההתחזקות יש לעשות בסקוואט למקביל, וגם בלאו באר,
זה מערב יותר שרירים וגורם לך להתקדם יותר מהר,
.
לא נתקלת בזה עד כה?למה זה מערב יותר שרירים?
אני חושב שאת בסיס ההתחזקות יש לעשות בסקוואט למקביל, וגם בלאו באר,
זה מערב יותר שרירים וגורם לך להתקדם יותר מהר,
כשאתה לומד להתמודד עם עומסים אתה יכול לשנות את מיקום המוט להוריד משקל, ואחרי שלמדת את הבסיס ועבדת על מוביליטי, תדע להשאר
מקווץ לאורך כל התנועה.
במקרה שלו ATG נראה שונה ובאמת מתאים לו (אחרי מבט חוזר בדיון האחרון שהוא העלה)
אבל גם למטרת עבודה לאתלטיות, לעשות SS עם לאו באר זה fast fowrd וכשאתה מגיע בערך ל2 פלטות אתה כבר יודע
דבר או שניים על להפעיל את כל הגוף בצורה נכונה ולהיות מקווץ והמערכת עצבים שלך רגילה לזה.
בATG זה יקח יותר זמן.
דעתי, הדבר מבוסס על ניסיון אישי, אנשים שיעצתי להם במכון.