הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אכילה בלילה להשלמת קלוריות

ניר669

משתמש פעיל
303
38
נק' מוניטין:
49
303
38
טוב אז אני אוכל כל איזה שעתיים שלוש אני לא יודע אם זה משנה אבל כל עוד אני יכול אז אני עושה את זה אבל תמיד יוצא לי שבלילה חסר לי בערך 1200-1300 קלוריות, אז אני עושה שייק מסה ומגיע לזה אבל השאלה זה אם זה בסדר או שזה באמת כמו שאומרים יעלה בשומן ולא יעזור אז מה עדיף להשאר במינוס? לא נראלי..

תודה לעוזרים

אני אישית שמתי לב שכשאני אוכל לפני שינה ההתאוששות שלי משתפרת, אני לא יודע אם עשו מחקרים על זה, אבל ככה אני מרגיש, וחוץ מזה שבלי איזה סטייק וחמאת בוטנים לפני השינה אני לא ירדם. 😋🍴

אני אישית שמתי לב שכשאני אוכל לפני שינה ההתאוששות שלי משתפרת, אני לא יודע אם עשו מחקרים על זה, אבל ככה אני מרגיש, וחוץ מזה שבלי איזה סטייק וחמאת בוטנים לפני השינה אני לא ירדם. 😋🍴
מסכים1
וזה ארדם * אם אני לא טועה לוטם 😃

• פותח/ת השרשור
קראתי מחקר וראיתי סרטונים שהראו שצריכת קזאין עוזרת בתאוששות לפני שינה כי הוא נספג לאורך זמן לא יודע לגבי סתם לאכול אבל כנראה שיזיק זה לא אז תודה על התשובה

כן גם אני א
קראתי מחקר וראיתי סרטונים שהראו שצריכת קזאין עוזרת בתאוששות לפני שינה כי הוא נספג לאורך זמן לא יודע לגבי סתם לאכול אבל כנראה שיזיק זה לא אז תודה על התשובה
קראת מחקר או מאמר?
Link or didnt happend

• פותח/ת השרשור
כן גם אני א

קראת מחקר או מאמר?
Link or didnt happend
לדעתי זה היה מאמר אני לא כלכך זוכר אבל הנה כמה לינקים רק שתראה אם זה מעניין אותך אני אחפש לך אם אתה רוצה את המאמר
זה מאמרים והסברים למה כדאי לפני שינה לצרוך קזאין ויש עוד הרבה
והנה אחד מהמחקרים שראיתי ומצאתי עכשיו
What protein is best before bed - Nutrition Express Articles
זה מאמרים למה מומלץ לצרוך לפני שינה
5 Benefits of Casein Protein
The 5 Best Nighttime Supps
Sleep Tight
כן גם אני א

קראת מחקר או מאמר?
Link or didnt happend

המכאניזם והתאוריה ידועים, אבל כדי להוכיח את כמות היעילות יש לערוך מחקר.
יכול להיות שהתועלת כה מזערית שזה שולי.

אגב על זה מבוססים כל כך הרבה מוצרים מפגרים שמתבססים על מכאניזם ידוע או חלק ממחקר, גם אם יש תועלת, כמה היא משמעותית?

• פותח/ת השרשור

אגב על זה מבוססים כל כך הרבה מוצרים מפגרים שמתבססים על מכאניזם ידוע או חלק ממחקר, גם אם יש תועלת, כמה היא משמעותית?
בקישור הראשון לא ראית?

מסכים,
פרט לחמאת בוטנים, יש הוכחות חותכות בשטח שזה מגדיל את ההתאוששות ביותר מ-1000% וזה המשפר כוח הכי חזק שיש היום בשוק.
אתה מוזמן לשאול את @Tank מרכבה 4, הוא יגיד לך אותו דבר.

מסכים,
פרט לחמאת בוטנים, יש הוכחות חותכות בשטח שזה מגדיל את ההתאוששות ביותר מ-1000% וזה המשפר כוח הכי חזק שיש היום בשוק.
בהחלט חייב להסכים, זה הוכח מחקרית!

מסכים,
שייך לפורום תרופות וסטרואידים,
מנהלים אני מבקש להעביר...
בקישור הראשון לא ראית?
טוב הבטחתי שאתייחס, הרפרנס שהם נתנו זה לאתר, זה אפילו לא רפרנס ישיר,
נתחיל מזה שהמאמר שנתת לי לקוח מחנות תוספי תזונה, בהחלט יש להם אינטרס,
נמשיך בכך שהם באמת לא נתנו לינק אלא זרקו שם ולך תחפש, במקרה נראה לי שמצאתי את המחקר
Protein ingestion before sleep improves postexercise overnight recovery. - PubMed - NCBI

נמשיך בכך שהוא כידוע, בכלל נעשה כדי לבדוק את השפעת צריכת החלבון לפני השינה, לא הבדל בין קזאין למי גבינה,
המחקר בוצע כך שהם נתנו לקבוצה אחת חלבון ולקבוצה השני פלסיבו, לא מי גבינה, אין כאן שום השוואה, הם אפילו לא נתנו לקבוצת
הפלסיבו סוג של חלבון, כך שאין שום תועלת כללית לצריכת קזאין על פני סוגי חלבון אחרים לפני השינה, במחקר מוכח רק שצריכת חלבון
לפני השינה היא יעילה מאשר אי צריכה, ולא באמת צריך יותר מידי מחקרים כדי להגיע למסקנה הזאת...

אל תאמינו לכל מחקר, יש המון מחקרי בולשיט שמאמרים נסמכים על חלקים מהם, לאנשים עם עין לא מיומנת זה נשמע מדע טהור,
לי זה נשמע עבודה בעיניים.

יש מצב שזה אפילו כמה סטודנטים שהיו צריכים להגיש עבודת גמר במחקר והם היו צריכים למצוא נושא.

@NonCivilized חשוב להזכיר גם שבמחקר הזה הבדיקה נערכה על אנשים שהתאמנו מאוחר בערב קרוב לשינה, מה שעוד יותר מוריד את ה"כלליות" של המחקר.

@NonCivilized חשוב להזכיר גם שבמחקר הזה הבדיקה נערכה על אנשים שהתאמנו מאוחר בערב קרוב לשינה, מה שעוד יותר מוריד את ה"כלליות" של המחקר.
זה לא מחקר ספציפי לקזאין, סתם הם תפסו איזה משהו שהם מצאו בpubmed כדי לבלבל ללא מבינים את השכל.

עכשיו אני קורא את זה:
The Effects of Pre- and Post-Exercise Whey vs. Casein Protein Consumption on Body Composition and Performance Measures in Collegiate Female Athletes

נראה יותר רציני

עריכה: אם מישהו רוצה דוגמא למחקר שנעשה טוב ומקצועי באופן מקיף, זאת דוגמא מעולה.
תוצאה, כמעט זהה, אין יתרון משמעותי לכאן או לכאן 😃

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית