הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התקדמות לאחר פציעה

• פותח/ת השרשור Niv719
  • פורסם בתאריך

Niv719

משתמש מתחיל
243
4
נק' מוניטין:
11
243
4
שלום לכולם, אני מתאמן בתוכנית SS , הרמתי במשקל בסקוואט את המשקל הכי מרבי שלי(לפי ההתקדמות), וכן היה לי קשה לעשות אותו, הרגשתי קצת שהטכניקה לא הייתה בשמיים כי באמת שהיה כבד לי וזה פגע בטכניקה, אבל בכללי לא הרגשתי שנפצעתי או משהו. אחרי 20 דקות בערך מסיום התרגיל התחלתי להרגיש קצת כאבים באיזור הגב תחתון(מיקום יותר מדוייק, בין עצם הזנב לשניצלים), ולאט לאט זה יותר החמיר, אני לא יכול לשבת בלי להרגיש כאבים, שאני שוכב אני לא מרגיש אבל שאני מנסה לשכב, כאבים ממש..
השאלה שלי מה אני עושה עכשיו? אני רוצה להתקדם בתוכנית הSS ולא לעצור עכשיו ולרדת במשקלים, אימון הבא אם וקצת יירגעו הכאבים, להמשיך להתאמן או לנוח קצת מהאימונים ? והאם אני יכול לעשות תרגילים שלא עובדים ישירות על איזור הפציעה? (מילטרי פרס, בנץ')

תודה!

מיקום יותר מדוייק, בין עצם הזנב לשניצלים
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
השאלה שלי מה אני עושה עכשיו?
הולך לרופא
אני רוצה להתקדם בתוכנית הSS ולא לעצור עכשיו ולרדת במשקלים
עדיף להיות בריא מהאשר להתקדם במשקלים
להמשיך להתאמן או לנוח קצת מהאימונים ?
תנוח שבוע, אם אתה רואה הבדל מבחינת הרגשת הפציעה, תחזור לאט לאט לאימונים, בכל מקרה תרשם לאורטופד ליתר בטחון זה לא עולה כסף.
והאם אני יכול לעשות תרגילים שלא עובדים ישירות על איזור הפציעה? (מילטרי פרס, בנץ')
מיליטרי פרס ובנץ' פרס בלחיצה טובה ושימוש בלג דרייב כן עובדים ישירות על אזור הפציעה. אלה אם אתה לא מרגיש אותה. בכל מקרה תתאמן לפי הרגשה וממליץ בחום להעלות סרטוני ביקורת טכניקה

• פותח/ת השרשור
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

הולך לרופא

תנוח שבוע, אם אתה רואה הבדל מבחינת הרגשת הפציעה, תחזור לאט לאט לאימונים, בכל מקרה תרשם לאורטופד ליתר בטחון זה לא עולה כסף.

מיליטרי פרס ובנץ' פרס בלחיצה טובה ושימוש בלג דרייב כן עובדים ישירות על אזור הפציעה. אלה אם אתה לא מרגיש אותה. בכל מקרה תתאמן לפי הרגשה וממליץ בחום להעלות סרטוני ביקורת טכניקה
תודה על התגובה, אורטופד ורופא עד שיגיע התור שלהם אני יספיק לסיים SS ולהתחיל מחדש. בתכלס אני לא מרגיש שאני צריך רופא, יש מצבים שאני לא מרגיש כלום, רק יש מצבים ספציפים כמו שבא לשבת או לקום ואני מרגיש את זה, אבל מאמין שלאט לאט זה יעבור.
לגבי הלנוח שבוע, אני יודע שזה יכול לעזור אבל זה מבאס אותי טילים ושבוע יוריד אותי במשקלים הרבה אני מכיר את עצמי.. אולי פשוט אני יוריד משקל בסקוואט ובדדלפיט ?

תודה על התגובה, אורטופד ורופא עד שיגיע התור שלהם אני יספיק לסיים SS ולהתחיל מחדש. בתכלס אני לא מרגיש שאני צריך רופא, יש מצבים שאני לא מרגיש כלום, רק יש מצבים ספציפים כמו שבא לשבת או לקום ואני מרגיש את זה, אבל מאמין שלאט לאט זה יעבור.
לגבי הלנוח שבוע, אני יודע שזה יכול לעזור אבל זה מבאס אותי טילים ושבוע יוריד אותי במשקלים הרבה אני מכיר את עצמי.. אולי פשוט אני יוריד משקל בסקוואט ובדדלפיט ?
כמו שרשמו לך - יותר חשוב להיות בריא. אם פצעת משהו שם, גם משקלים נמוכים יחמירו את הפציעה.

• פותח/ת השרשור
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

הולך לרופא

כמו שרשמו לך - יותר חשוב להיות בריא. אם פצעת משהו שם, גם משקלים נמוכים יחמירו את הפציעה.

אוקי אני יעשה את זה, שאלה אחרת, אם אני ייקח שבוע חופש מהאימונים, כמה זה משפיע עליי מבחינת ההתקדמות והמשקלים? כאילו אם נגיד המשקל שלי בסקוואט הוא 90, אחרי שבוע בלי אימונים לרדת ל80?

אוקי אני יעשה את זה, שאלה אחרת, אם אני ייקח שבוע חופש מהאימונים, כמה זה משפיע עליי מבחינת ההתקדמות והמשקלים? כאילו אם נגיד המשקל שלי בסקוואט הוא 90, אחרי שבוע בלי אימונים לרדת ל80?
שבוע לא אמור להוריד אותך, כשאתה בריא.
ושוב אתה מתמקד במשקלים במקום בהחלמה. זה מבטיח שתיקח חופש קצר מדי, ושתזיק לעצמך ברמה כזו שאחר כך תיאלץ לקחת הפסקה ארוכה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית