הלכתי היום לרופא להגיד לה שיש לי כאבים בשרירים בתרגילים אז היא חשבה שאני מתאמן מתחיל אז הסברתי לה שאני לא מתחיל שירדתי 16.6 קילו ב4 חודשים.
שהיא שמעה 16 קילו ב4 חודשים היא עשת אותי אנורקס ואמרה שאני חייב ללכת לדיאטנית דחוף, שלא יהיו לי הפרעות אכילה.
אני הסברתי לה שאני לא מרעיב אותי שאני אוכל כל 3-4 שעות ארוחה אבל אני עושה אירובי והיא עדיין לא היית רגועה פוחדת שאני יהיה עם הפרעות אכילה.
נתנה לי הפנייה לדיאטנית ולבדיקות דם בגלל הכאבים ולדיאטנית.
אני לא יודע אם ללכת תדיאטנית, אם באמת כדאי.
גובה: 1.77
משקל: 73
אני עכשיו רוצה להתחיל לרדת לאט במשקל 2.5 קילו גג בחודש.
הרופא רשמה לדיאטנית שירדתי עצמאית 12 קילו יותר מידיי ב4 חודשים וירדתי 16 קילו ב4 חודשים אז לפי ההיגיון שלה צריך לרדת כל חודש רק קילו אחד וזה ממש קצת אני אני לא רוצה לבזבז תחיים שלי על לרדת רק קילו.
אני מתלבט אם ללכת לדיאטנית כי אני לא יודע אם היא באמת תעזור לי או לא.
שהיא שמעה 16 קילו ב4 חודשים היא עשת אותי אנורקס ואמרה שאני חייב ללכת לדיאטנית דחוף, שלא יהיו לי הפרעות אכילה.
אני הסברתי לה שאני לא מרעיב אותי שאני אוכל כל 3-4 שעות ארוחה אבל אני עושה אירובי והיא עדיין לא היית רגועה פוחדת שאני יהיה עם הפרעות אכילה.
נתנה לי הפנייה לדיאטנית ולבדיקות דם בגלל הכאבים ולדיאטנית.
אני לא יודע אם ללכת תדיאטנית, אם באמת כדאי.
גובה: 1.77
משקל: 73
אני עכשיו רוצה להתחיל לרדת לאט במשקל 2.5 קילו גג בחודש.
הרופא רשמה לדיאטנית שירדתי עצמאית 12 קילו יותר מידיי ב4 חודשים וירדתי 16 קילו ב4 חודשים אז לפי ההיגיון שלה צריך לרדת כל חודש רק קילו אחד וזה ממש קצת אני אני לא רוצה לבזבז תחיים שלי על לרדת רק קילו.
אני מתלבט אם ללכת לדיאטנית כי אני לא יודע אם היא באמת תעזור לי או לא.