הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתלבט אם ללכת לדיאטנית

Yakov_98

משתמש מתחיל
273
6
נק' מוניטין:
6
273
6
הלכתי היום לרופא להגיד לה שיש לי כאבים בשרירים בתרגילים אז היא חשבה שאני מתאמן מתחיל אז הסברתי לה שאני לא מתחיל שירדתי 16.6 קילו ב4 חודשים.
שהיא שמעה 16 קילו ב4 חודשים היא עשת אותי אנורקס ואמרה שאני חייב ללכת לדיאטנית דחוף, שלא יהיו לי הפרעות אכילה.
אני הסברתי לה שאני לא מרעיב אותי שאני אוכל כל 3-4 שעות ארוחה אבל אני עושה אירובי והיא עדיין לא היית רגועה פוחדת שאני יהיה עם הפרעות אכילה.
נתנה לי הפנייה לדיאטנית ולבדיקות דם בגלל הכאבים ולדיאטנית.
אני לא יודע אם ללכת תדיאטנית, אם באמת כדאי.
גובה: 1.77
משקל: 73
אני עכשיו רוצה להתחיל לרדת לאט במשקל 2.5 קילו גג בחודש.
הרופא רשמה לדיאטנית שירדתי עצמאית 12 קילו יותר מידיי ב4 חודשים וירדתי 16 קילו ב4 חודשים אז לפי ההיגיון שלה צריך לרדת כל חודש רק קילו אחד וזה ממש קצת אני אני לא רוצה לבזבז תחיים שלי על לרדת רק קילו.
אני מתלבט אם ללכת לדיאטנית כי אני לא יודע אם היא באמת תעזור לי או לא.

היא צודקת, יש לך הפרעות אכילה. אבל אני לא יודע אם דיאטנית זה הפתרון.
בכל מקרה ירידה של 4 קילו בחודש זה בהחלט מוגזם, ולרדת מתחת ל-70 קילו בגובה שלך זה גם מוגזם.

• פותח/ת השרשור
היא צודקת, יש לך הפרעות אכילה. אבל אני לא יודע אם דיאטנית זה הפתרון.
בכל מקרה ירידה של 4 קילו בחודש זה בהחלט מוגזם, ולרדת מתחת ל-70 קילו בגובה שלך זה גם מוגזם.

היא לא הדיאטנית היא הרופא שמפנה אותי לדיאטנית
קשה לדעת גם אם הדיאטנית נורמלית לא יודע מי זאת תיהיה.
היית לי דיאטנית שרצת שאני אוכל רק 900 קלוריות וחשבה שחזה עוף אחד של 200 גם זה מספיק בחלבון וזה היה ששקלתי 91.5(עודף שומן)

אתה חייב לכתוב יותר מסודר כדי שיוכלו להבין אותך.
ב. אין צורך בהיסטריה,נסה ללמוד את ההוכחה שמה שאתה עושה זה בסדר ותנסה להסביר את זה להורים שלך,במידה והם יבינו אותך יהיה לך יותר קל לעתיד וגם לרופא לא יהיה שום צד בזה

• פותח/ת השרשור
אתה חייב לכתוב יותר מסודר כדי שיוכלו להבין אותך.
ב. אין צורך בהיסטריה,נסה ללמוד את ההוכחה שמה שאתה עושה זה בסדר ותנסה להסביר את זה להורים שלך,במידה והם יבינו אותך יהיה לך יותר קל לעתיד וגם לרופא לא יהיה שום צד בזה
החלטתי שאני רוצה ללכת לדיאטנית כי אני לא יודע אם להמשיך לרדת או לא כי יש שומן קצת אבל לא רוצה להגיע למצב שהבגדים שלי רופפים ואני יהיה שחיף.

תלך לדיאטנית ותעדכן אותנו מה אמרה לך לעשות,
אני מניח שאני והרבה פה נוכל לנרמל לך את המלצות הדיאטנית ולעזור לך להתכוון.
אבל אני לא חושב שיש לך מה להפסיד בללכת לאיש מקצוע ולקבל דעה.

• פותח/ת השרשור
תלך לדיאטנית ותעדכן אותנו מה אמרה לך לעשות,
אני מניח שאני והרבה פה נוכל לנרמל לך את המלצות הדיאטנית ולעזור לך להתכוון.
אבל אני לא חושב שיש לך מה להפסיד בללכת לאיש מקצוע ולקבל דעה.
למה ככה מזלזלים במאמנים ותזונאים?
הרבה מתאמנים מזלזלים במקצועות האלה.

• פותח/ת השרשור
אחרי שהדיאטנית הקודמת שלך נתנה לך דיאטה של פחות מאלף קלוריות ביום אתה באמת צריך לשאול?
חחחחח היא באמת סתומה.
אבל לפי הדיאטנים מומלץ לרדת קילו בחודש ואני ירדת 4 קילו בחודש אז זה מפחיד אותם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית