נק' מוניטין:
19,498
- 3,608
- 3,679
- Iron Core
כיוונתי ל30 שניות, בגלל ניסיון כושל שקדם לוידאו נגמר הכוח, שבוע הבא ננסה שוב (הסתפקתי ב20 שניות)
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יכולות אתלטיות הן overrated. מה שיביא מלא בחורות שוות זה סקוואט 200 וזין גדול. סקוואט 200 עדיין אין לי, אבל אני עובד על זה.ואז אתה שמן חסר יכולות אתלטיות ומספר לעצמך שסקווט 200 יביא לך את מלא בחורות שוות? 😃
לא חוכמה על שלוש רגלייםיכולות אתלטיות הן overrated. מה שיביא מלא בחורות שוות זה סקוואט 200 וזין גדול. סקוואט 200 עדיין אין לי, אבל אני עובד על זה.
לא חוכמה על שלוש רגליים
רק SSניקים וגברים חלשים קופצים עלייך חחחאבל השמועה אומרת שברגע שהסקוואט מגיע ל200 כל הבחורות השוות אוטומטית קופצות עליך. אתה אומר לי שזה לא נכון? 😲
רק SSניקים וגברים חלשים קופצים עלייך חחח
מניסיון חחחחחח אה ובילדרים חלשים
ככה שתפרשו לפני שתתבאסו
אהבתי את החתימה שלך, פתחת בפני עולם חדש עכשיו. איך לעזאזל לא ידעתי שזה קיים עד היום 😲או כאלה שיש להן fetish לשמנים - וברוב המקרים זה בגלל התסביכים שלהן לגבי עצמן. 😉
אהבתי את החתימה שלך, פתחת בפני עולם חדש עכשיו. איך לעזאזל לא ידעתי שזה קיים עד היום 😲
אולי כשהם יקראו 3 ספרים הם יגיעו סוף סוף לרמה שלך 😃איך תדע אם כל החשיפה שלך לתחום היה מאנשים שקראו שני ספרים וחושבים שהם יודעים הכל מהכל על אימונים? 😉
אבל אחי... עכשיו אתה לא יכול לשתות גלון חלב ולאכול 6000 קלוריות ביום. זה באמת שווה את זה? 😲אני חזרתי בשאלה מריפטואיזם אחרי שחזרתי בתשובה.
its all about the absאולי כשהם יקראו 3 ספרים הם יגיעו סוף סוף לרמה שלך 😃
אבל אחי... עכשיו אתה לא יכול לשתות גלון חלב ולאכול 6000 קלוריות ביום. זה באמת שווה את זה? 😲
היו תקופות מאסה חיטוב, משקל שיא היה 93, הנמוך ביותר היה 80 (חיטוב ומיד אחרי מחלה)אגב אם כבר הספמנו למייק את האשכול יש לי שאלה אליו
@MikeRozner
האם אתה שומר על אותו משקל גוף קבוע או שאתה גם מבצע תקופות מסה/חיטוב?
ואם כן, באיזה אחוזי שומן אתה נע בתהליכים האלה?
תודה 😃היו תקופות מאסה חיטוב, משקל שיא היה 93, הנמוך ביותר היה 80 (חיטוב ומיד אחרי מחלה)
בשנתיים האחרונות את עיקר ההתקדמות שלי אני עושה בלי תנודות דרסטיות במשקל, נע בין 83 ל86 על אחוז שומן של 8-12 קבוע.
עכשיו למשל אני 84-85 על בערך 10%, נמדד פעמיים ע"י התזונאי ליאור שנהב עם קליפר אלקטרוני (לא, אני לא חי על תפריט).
מסכים לגמרי, המטרה שלי היא להיות כמוך, חזק, א"ש נמוך ובריא. אולי יום אחד אגיע לזה 😃למה לא להנות מכל העולמות? כוח, ויכולות בלי להיות שמן ולספר סיפורים שזה כדי להיות חזק...
~מרגיש בראיון~תודה 😃
אתה חושב שיש לך עוד הרבה פוטנציאל התקדמות בצורה הזאת? מהתוצאות המטורפות שלך אני נוטה להאמין שניצלת כבר את רוב הפוטנציאל הטבעי שלך ושללא תוספת משמעותית של מסת שריר אתה לא תוכל לשבור עוד הרבה את השיאים שלך. מה אתה חושב לגבי זה? והאם יש לך עוד מטרות שלא השגת?
מה קרה? ראית לינק מלגלג אחד ועכשיו אתה כבר לא ריפטואיסט?אבל אחי... עכשיו אתה לא יכול לשתות גלון חלב ולאכול 6000 קלוריות ביום. זה באמת שווה את זה? 😲
מה קרה התחלת להתייחס למה שאני אומר ברצינות?מה קרה? ראית לינק מלגלג אחד ועכשיו אתה כבר לא ריפטואיסט?
הבנתי, אז תאכלס אין לך ברירה כי אם אתה רוצה להיות טוב בהכל אתה לא יכול להרשות לעצמך לגדול במסת השריר, אחרת הביצועים שלך בתרגילי משקל גוף ידרדרו. תודה על התשובה נתת לי נקודה למחשבה 😃~מרגיש בראיון~
בסקווט ובדדליפט כנראה שאין לי עוד הרבה על המשקל גוף הנוכחי וללא חומרים
בפרס אני די בטוח שיש עוד לאן לדחוף
מבחינת תרגילי משקל גוף אני ממשיך להשתפר, דווקא שם אפשר לומר שרגליים כבדות הן חיסרון משמעותי אבל אין ברירה, מסתדרים.
הרעיון הוא להיות Well Rounded מבחינת יכולות, ללא ספק דבר אחד מפריע לדבר אחר.
אם אעלה ל90 ק"ג כנראה שיהיה לי 280 דד, אם יהיה לי פלאנצ'? לא בטוח.
אני תמיד מתייחס אליך ברצינות. אתה אומר שאני לא צריך?מה קרה התחלת להתייחס למה שאני אומר ברצינות?
נראה לי שפתחתי פה תיבת פנדורה שלא הייתי צריך 😕אני תמיד מתייחס אליך ברצינות. אתה אומר שאני לא צריך?
עידו פורטל גרם לי לחשוב על הנקודה הזאת, שמח שהעברתי את זה הלאה 😃מה קרה התחלת להתייחס למה שאני אומר ברצינות?
הבנתי, אז תאכלס אין לך ברירה כי אם אתה רוצה להיות טוב בהכל אתה לא יכול להרשות לעצמך לגדול במסת השריר, אחרת הביצועים שלך בתרגילי משקל גוף ידרדרו. תודה על התשובה נתת לי נקודה למחשבה 😃
אם אתה חושב שמה שאני עושה פה זה להגן על ריפ - אתה טועה.ריפטו מלך 😄