הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון כשלא הכל מסתכם בליפטינג -

ואז אתה שמן חסר יכולות אתלטיות ומספר לעצמך שסקווט 200 יביא לך את מלא בחורות שוות? 😃
יכולות אתלטיות הן overrated. מה שיביא מלא בחורות שוות זה סקוואט 200 וזין גדול. סקוואט 200 עדיין אין לי, אבל אני עובד על זה.

• פותח/ת השרשור
יכולות אתלטיות הן overrated. מה שיביא מלא בחורות שוות זה סקוואט 200 וזין גדול. סקוואט 200 עדיין אין לי, אבל אני עובד על זה.
לא חוכמה על שלוש רגליים

לא חוכמה על שלוש רגליים
man-with-3-legs01.jpg

אבל השמועה אומרת שברגע שהסקוואט מגיע ל200 כל הבחורות השוות אוטומטית קופצות עליך. אתה אומר לי שזה לא נכון? 😲
רק SSניקים וגברים חלשים קופצים עלייך חחח
מניסיון חחחחחח אה ובילדרים חלשים
ככה שתפרשו לפני שתתבאסו

רק SSניקים וגברים חלשים קופצים עלייך חחח
מניסיון חחחחחח אה ובילדרים חלשים
ככה שתפרשו לפני שתתבאסו

או כאלה שיש להן fetish לשמנים - וברוב המקרים זה בגלל התסביכים שלהן לגבי עצמן. 😉

אהבתי את החתימה שלך, פתחת בפני עולם חדש עכשיו. איך לעזאזל לא ידעתי שזה קיים עד היום 😲

איך תדע אם כל החשיפה שלך לתחום היה מאנשים שקראו שני ספרים וחושבים שהם יודעים הכל מהכל על אימונים? 😉

איך תדע אם כל החשיפה שלך לתחום היה מאנשים שקראו שני ספרים וחושבים שהם יודעים הכל מהכל על אימונים? 😉
אולי כשהם יקראו 3 ספרים הם יגיעו סוף סוף לרמה שלך 😃
אני חזרתי בשאלה מריפטואיזם אחרי שחזרתי בתשובה.
אבל אחי... עכשיו אתה לא יכול לשתות גלון חלב ולאכול 6000 קלוריות ביום. זה באמת שווה את זה? 😲

אולי כשהם יקראו 3 ספרים הם יגיעו סוף סוף לרמה שלך 😃

אבל אחי... עכשיו אתה לא יכול לשתות גלון חלב ולאכול 6000 קלוריות ביום. זה באמת שווה את זה? 😲
its all about the abs

אגב אם כבר הספמנו למייק את האשכול יש לי שאלה אליו
@MikeRozner
האם אתה שומר על אותו משקל גוף קבוע או שאתה גם מבצע תקופות מסה/חיטוב?
ואם כן, באיזה אחוזי שומן אתה נע בתהליכים האלה?

• פותח/ת השרשור
אגב אם כבר הספמנו למייק את האשכול יש לי שאלה אליו
@MikeRozner
האם אתה שומר על אותו משקל גוף קבוע או שאתה גם מבצע תקופות מסה/חיטוב?
ואם כן, באיזה אחוזי שומן אתה נע בתהליכים האלה?
היו תקופות מאסה חיטוב, משקל שיא היה 93, הנמוך ביותר היה 80 (חיטוב ומיד אחרי מחלה)
בשנתיים האחרונות את עיקר ההתקדמות שלי אני עושה בלי תנודות דרסטיות במשקל, נע בין 83 ל86 על אחוז שומן של 8-12 קבוע.
עכשיו למשל אני 84-85 על בערך 10%, נמדד פעמיים ע"י התזונאי ליאור שנהב עם קליפר אלקטרוני (לא, אני לא חי על תפריט).
למה לא להנות מכל העולמות? כוח, ויכולות בלי להיות שמן ולספר סיפורים שזה כדי להיות חזק...

היו תקופות מאסה חיטוב, משקל שיא היה 93, הנמוך ביותר היה 80 (חיטוב ומיד אחרי מחלה)
בשנתיים האחרונות את עיקר ההתקדמות שלי אני עושה בלי תנודות דרסטיות במשקל, נע בין 83 ל86 על אחוז שומן של 8-12 קבוע.
עכשיו למשל אני 84-85 על בערך 10%, נמדד פעמיים ע"י התזונאי ליאור שנהב עם קליפר אלקטרוני (לא, אני לא חי על תפריט).
תודה 😃
אתה חושב שיש לך עוד הרבה פוטנציאל התקדמות בצורה הזאת? מהתוצאות המטורפות שלך אני נוטה להאמין שניצלת כבר את רוב הפוטנציאל הטבעי שלך ושללא תוספת משמעותית של מסת שריר אתה לא תוכל לשבור עוד הרבה את השיאים שלך. מה אתה חושב לגבי זה? והאם יש לך עוד מטרות שלא השגת?
למה לא להנות מכל העולמות? כוח, ויכולות בלי להיות שמן ולספר סיפורים שזה כדי להיות חזק...
מסכים לגמרי, המטרה שלי היא להיות כמוך, חזק, א"ש נמוך ובריא. אולי יום אחד אגיע לזה 😃

• פותח/ת השרשור
תודה 😃
אתה חושב שיש לך עוד הרבה פוטנציאל התקדמות בצורה הזאת? מהתוצאות המטורפות שלך אני נוטה להאמין שניצלת כבר את רוב הפוטנציאל הטבעי שלך ושללא תוספת משמעותית של מסת שריר אתה לא תוכל לשבור עוד הרבה את השיאים שלך. מה אתה חושב לגבי זה? והאם יש לך עוד מטרות שלא השגת?
~מרגיש בראיון~
בסקווט ובדדליפט כנראה שאין לי עוד הרבה על המשקל גוף הנוכחי וללא חומרים
בפרס אני די בטוח שיש עוד לאן לדחוף
מבחינת תרגילי משקל גוף אני ממשיך להשתפר, דווקא שם אפשר לומר שרגליים כבדות הן חיסרון משמעותי אבל אין ברירה, מסתדרים.
הרעיון הוא להיות Well Rounded מבחינת יכולות, ללא ספק דבר אחד מפריע לדבר אחר.
אם אעלה ל90 ק"ג כנראה שיהיה לי 280 דד, אם יהיה לי פלאנצ'? לא בטוח.

מה קרה? ראית לינק מלגלג אחד ועכשיו אתה כבר לא ריפטואיסט?

מה קרה? ראית לינק מלגלג אחד ועכשיו אתה כבר לא ריפטואיסט?
מה קרה התחלת להתייחס למה שאני אומר ברצינות?
~מרגיש בראיון~
בסקווט ובדדליפט כנראה שאין לי עוד הרבה על המשקל גוף הנוכחי וללא חומרים
בפרס אני די בטוח שיש עוד לאן לדחוף
מבחינת תרגילי משקל גוף אני ממשיך להשתפר, דווקא שם אפשר לומר שרגליים כבדות הן חיסרון משמעותי אבל אין ברירה, מסתדרים.
הרעיון הוא להיות Well Rounded מבחינת יכולות, ללא ספק דבר אחד מפריע לדבר אחר.
אם אעלה ל90 ק"ג כנראה שיהיה לי 280 דד, אם יהיה לי פלאנצ'? לא בטוח.
הבנתי, אז תאכלס אין לך ברירה כי אם אתה רוצה להיות טוב בהכל אתה לא יכול להרשות לעצמך לגדול במסת השריר, אחרת הביצועים שלך בתרגילי משקל גוף ידרדרו. תודה על התשובה נתת לי נקודה למחשבה 😃

• פותח/ת השרשור
מה קרה התחלת להתייחס למה שאני אומר ברצינות?

הבנתי, אז תאכלס אין לך ברירה כי אם אתה רוצה להיות טוב בהכל אתה לא יכול להרשות לעצמך לגדול במסת השריר, אחרת הביצועים שלך בתרגילי משקל גוף ידרדרו. תודה על התשובה נתת לי נקודה למחשבה 😃
עידו פורטל גרם לי לחשוב על הנקודה הזאת, שמח שהעברתי את זה הלאה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית