ייעוץ כאב בגב תחתון בזמן דדליפט

12cohenGilad

משתמש פעיל
307
34
נק' מוניטין:
43
307
34
היי, היום היה לי אימון , ובהתחלה עשיתי כמה סטים חימום ובהדרגה העלתי את המשקל, כשניסיתי לעלות עוד במשקל הרגשתי כאב בגב התחתון, ובגלל זה לא העלתי ביותר מידי משקל. עכשיו אין כאב או משהו אבל אני מפחד שגרמתי לפציעה, יש רק קצת לחץ באזור שם.
יש מצב שגרמתי לפציעה שם ? אני חושב שהטכניקה הייתה סבבה זאת אומרת לא רעה אבל סביר לגמרי..
עזרה בבקשה? זה ממש דחוף לי..יש מצב נתפס השריר אבל לא יודע

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
@White Walker
@NonCivilized
@Matty
@Tank

החלטתי שלא לעלות במשקל כל כך , כי אני עדיין חושב שקצת קשה לי והטכניקה לא טובה(לא הספקתי להתאמן השבוע כל כך.. )

בדדליפט אני מתקשה להבין את הטכניקה דרך הסרטונים שנתתם.. ובסקוואט הרבה יותר קל לי לעשות כמו מקודם. לחזק חזק את הגב בהתחלה ולהשאיר ככה מאשר לחזק את הגב ככל שאני יורד למטה וגם אני שם לב שהברכיים שלי גולשות..

בדדליפט המוט לא נמצא מעל כף הרגל. וזה קל לך מאוד אז קצת קשה לתת ביקורת כשאתה לא מתאמץ ואתה מרגיש איזשהיא התנגדות.

בסקוואט הברכיים שלך הולכות קדימה יתר על המידה. וזה LB נכון?

• פותח/ת השרשור
בדדליפט המוט לא נמצא מעל כף הרגל. וזה קל לך מאוד אז קצת קשה לתת ביקורת כשאתה לא מתאמץ ואתה מרגיש איזשהיא התנגדות.

בסקוואט הברכיים שלך הולכות קדימה יתר על המידה. וזה LB נכון?
כן , זה LB.
זה לא הרגיש לי כל כך קל, אבל לא כל כך קשה אבל רגע אני צריך להבין משהו, כשאני עושה תסטים. אני אמור להרגיש שזה דיי קשה לי ?
ואיך לסדר את הקטע עם הברכיים ? ניסיתי לעשות את מה שNonCivilized אמר ולא כל כך הולך לי

תרים את הידים עוד שהיה כיווץ גדול יותר בכתף אחורית ואז המוט יהיה יותר יציב.
להרגיש שזה דיי קשה לי ?
אתה אמור להרגיש שאתה מושך משהו כבד מהרצפה. לא את המשקל המגוחך הזה.
מה שNonCivilized אמר ולא כל כך הולך לי
מה הוא אמר?

• פותח/ת השרשור
תרים את הידים עוד שהיה כיווץ גדול יותר בכתף אחורית ואז המוט יהיה יותר יציב.

אתה אמור להרגיש שאתה מושך משהו כבד מהרצפה. לא את המשקל המגוחך הזה.

מה הוא אמר?
באעע טוב, אז אני אעלה הפעם במשקל עוד.
אממ להעלות עוד את המרפקים ? בטוח ? יכול להיות שזה המפגרים שלא יודעים לצלם בחדר כושר אבל הן דיי גבוהות.
הנה מה שהוא אמר :
שים לב @Tank שהוא גם מתחיל בהייפר אקסטנשן בגב.

אחי, בסקוואט כשאתה מתחיל, את תכווץ את הגב כל כך חזק ותקער אותו ככה,
שמור על גב ישר ונייטרלי, כווץ את הבטן והגב יחד לכיווץ סטטי ושמור על הגב ככך, אין צורך להעיף את האגן אחורה, זה לא יגרום לך בהכרח להתיישב אחורה.

אממ להעלות עוד את המרפקים ? בטוח ? יכול להיות שזה המפגרים שלא יודעים לצלם בחדר כושר אבל הן דיי גבוהות
תעלה אותם עוד ואם תרגיש שהכתף אחורית מכווצת יותר וזה עוזר ליציבות של המוט, תעשה את זה.

ולא הבנתי מה הכוונה של NonCivilized.

• פותח/ת השרשור
תעלה אותם עוד ואם תרגיש שהכתף אחורית מכווצת יותר וזה עוזר ליציבות של המוט, תעשה את זה.

ולא הבנתי מה הכוונה של NonCivilized.
סבבה.
נראלי שהוא אומר שאני מחזק יותר מידי את הגב וזה לא טוב, אני צריך לשמור רק על גב ישר כמה שאפשר , למרות שקודם הרגשתי שזה יותר עוזר לי.

סבבה.
נראלי שהוא אומר שאני מחזק יותר מידי את הגב וזה לא טוב, אני צריך לשמור רק על גב ישר כמה שאפשר , למרות שקודם הרגשתי שזה יותר עוזר לי.
תעלה סרטון חדש כמו שאמרתי ונראה משם לאן אפשר להתקדם.

אני התכוונתי לגב התחתון
Lumbar flexion
Lumber extension
תבדוק בגוגל.

אבל אתה צריך לעבוד על להתיישב אחורה יותר מהכל

שם משהו לפני הברכיים שלך כך שתשים לב שלא יתקדמו ויגלשו.
ומשהוא מאחוריך שתצתרך לגעת בו עם התחת, ותשים מספיק אחורה ותואלץ להתיישב אחורה כדי לגעת בו.

• פותח/ת השרשור
@NonCivilized
@Tank @Matty @White Walker

אני מקווה שיש שיפור.
ניסיתי לשבת הכי אחורה שאני יכול.. אני פשוט לא מצליח(ניסיתי גם בבית לא הכי מצליח ). וגם לשבור מקביל לא כל כך הצלחתי.

לגבי הדדליפט, העלתי ב5 קילו, הרגשתי שדיי קשה לי אבל לעלות עוד ?
ועוד משהו אחרי הדדליפט הרגשתי "פאמפ" קל כזה בשריר האמה רק ביד ימין(בערך ל15 דקות ככה ) זה נורמלי ?
וגם בבנץ פרס אנלא מרגיש תחזה כלכך, ניסיתי אחיזה רחבה יותר אבל עדיין לא ואני מוריד אל הפטמות והכול סבבה. גם זה נורמלי ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית