הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאב בגב תחתון בזמן דדליפט

12cohenGilad

משתמש פעיל
307
34
נק' מוניטין:
43
307
34
היי, היום היה לי אימון , ובהתחלה עשיתי כמה סטים חימום ובהדרגה העלתי את המשקל, כשניסיתי לעלות עוד במשקל הרגשתי כאב בגב התחתון, ובגלל זה לא העלתי ביותר מידי משקל. עכשיו אין כאב או משהו אבל אני מפחד שגרמתי לפציעה, יש רק קצת לחץ באזור שם.
יש מצב שגרמתי לפציעה שם ? אני חושב שהטכניקה הייתה סבבה זאת אומרת לא רעה אבל סביר לגמרי..
עזרה בבקשה? זה ממש דחוף לי..יש מצב נתפס השריר אבל לא יודע

לא מצליח למצוא טעויות בסקוואט ובדד ליפט חוץ מזה שנראה לי שאתה לא מסתכל מספיק למטה בדד ליפט ולא מטה את הראש בצורה שבה תשמור על עמוד שדרה נייטראלי..אני חושב גם שחסר קצת עומק בסקוואט ושאתה עוצר את עצמך בכוח במקום להגיע לעומק מקסימאלי.

• פותח/ת השרשור
לא מצליח למצוא טעויות בסקוואט ובדד ליפט חוץ מזה שנראה לי שאתה לא מסתכל מספיק למטה בדד ליפט ולא מטה את הראש בצורה שבה תשמור על עמוד שדרה נייטראלי..אני חושב גם שחסר קצת עומק בסקוואט ושאתה עוצר את עצמך בכוח במקום להגיע לעומק מקסימאלי.
אני לא עוצר את עצמי בכוח, זה קורה גם בבית, הרגל שלי נמתחת עד הסוף ואני פשוט לא מצליח יותר מזה..
ומה לגבי השאלות הנוספות שלי?

לגבי הדדליפט, העלתי ב5 קילו, הרגשתי שדיי קשה לי אבל לעלות עוד ?
זה אמור לבוא לפי הרגשה. אני לא יכול לדעת איך אתה מרגיש עם המשקל. החוק הוא כזה, היית צריך לעשות חמישיה והצלחת? תוסיף משקל. חושב שלא תצליח אם תוסיף 5 קילו? אז תוסיף 2.5.
ועוד משהו אחרי הדדליפט הרגשתי "פאמפ" קל כזה בשריר האמה רק ביד ימין(בערך ל15 דקות ככה ) זה נורמלי ?
לא. אתה הולך למות.
ורציני אין מה לשאול שאלות כאלה פאמפ זה נורמאלי תשאל אם מדובר על כאב שכואב כמה ימים לפחות.
וגם בבנץ פרס אנלא מרגיש תחזה כלכך, ניסיתי אחיזה רחבה יותר אבל עדיין לא ואני מוריד אל הפטמות והכול סבבה. גם זה נורמלי ?
כן זה נורמאלי.

• פותח/ת השרשור
זה אמור לבוא לפי הרגשה. אני לא יכול לדעת איך אתה מרגיש עם המשקל. החוק הוא כזה, היית צריך לעשות חמישיה והצלחת? תוסיף משקל. חושב שלא תצליח אם תוסיף 5 קילו? אז תוסיף 2.5.

לא. אתה הולך למות.
ורציני אין מה לשאול שאלות כאלה פאמפ זה נורמאלי תשאל אם מדובר על כאב שכואב כמה ימים לפחות.

כן זה נורמאלי.
סבבה תודה רבה, עכשיו לגבי העומק בסקוואט, איך אני מסדר את זה? אני מרגיש שהרגל פשוט נמתחת יותר מידי ואני לא מצליח לרדת עוד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית