הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שילוב חלבון לא מלא

נאור1994

משתמש מתחיל
40
2
נק' מוניטין:
2
40
2
אני צריך על פי בחישוב של 2 גרם לקילו,170 גרם חלבון
בניתי תפריט בעזרת מחשבון וקודם כל חישבתי את החלבון,השומן ואז הפחמימה בהתאם
העניין הוא שלאחר חישוב השומן והפחמימהכת החלבון עלתה מ170 לכמעט 200
האם אין עם זה בעיה או צריך לקצץ 30 גרם?

אני צריך על פי בחישוב של 2 גרם לקילו,170 גרם חלבון
בניתי תפריט בעזרת מחשבון וקודם כל חישבתי את החלבון,השומן ואז הפחמימה בהתאם
העניין הוא שלאחר חישוב השומן והפחמימהכת החלבון עלתה מ170 לכמעט 200
האם אין עם זה בעיה או צריך לקצץ 30 גרם?
אין בעיה. מה שחשוב זה להגיע למינימום מה שמעבר זה מבורך.

• פותח/ת השרשור
אין בעיה. מה שחשוב זה להגיע למינימום מה שמעבר זה מבורך.
אוקיי תודה אחי , כי תמיד אני קורא שעודף חלבון זה גם לא דבר חיובי והכמות הזאת של כמעט ארוחה (30 גרם) נראתה לי כמו סיבה לדאגה או לשינוי

שעודף חלבון זה גם לא דבר חיובי
הקטע הוא שההגדרה "עודף חלבון" מתייחסת לכמויות הרבה יותר גבוהות. לא חסר פה בפורום אנשים שאוכלים 3 ואפילו 4 גרם חלבון על כל קילו משקל גוף והם בריאים לחלוטין

• פותח/ת השרשור
נכון,אני גם באופן אישי מכיר הרבה כאלה אבל מהתייעצויות עם כמה רופאים הבנתי שזה לא דבר מומלץ לאורך זמן כן אני מעדיף לא להפריז ,למרות שהרבה יגידו פה שאין בעיה עם פי 3 זה נראה לי טירוף במיוחד שמדובר בתפריט ללא חומרים וכו'
אממ ואם כבר שאלתי,האם זה אותו דבר גם לגבי חישוב השומן? כי בהתחלתי צריך 85 גרם בערך,ובסיום התפריט יוצא לי 108?

לא נכנסתי לצלחת של כל אחד פה אז אני לא יודע בוודאות, אבל אני בטוח שהליפטרים הכבדים פה (וגם הבילדרים) לא אוכלים 180 גרם חלבון ביום. אני יוצא מנקודת הנחה שהרבה אמרו פה שהם טוחנים 5-6 אלף קלוריות ביום ואני לא חושב שזה כולל 200 גרם חלבון ו1000 גרם פחמימה.

לא נכנסתי לצלחת של כל אחד פה אז אני לא יודע בוודאות, אבל אני בטוח שהליפטרים הכבדים פה (וגם הבילדרים) לא אוכלים 180 גרם חלבון ביום. אני יוצא מנקודת הנחה שהרבה אמרו פה שהם טוחנים 5-6 אלף קלוריות ביום ואני לא חושב שזה כולל 200 גרם חלבון ו1000 גרם פחמימה.

אותם ליפטרים כבדים גם שוקלים מעבר ל100 קילו (ולפעמים אף הרבה יותר), אז 180/200 אלה לא המספרים שיתנו לך x4

• פותח/ת השרשור
אותם ליפטרים כבדים גם שוקלים מעבר ל100 קילו (ולפעמים אף הרבה יותר), אז 180/200 אלה לא המספרים שיתנו לך x4
שאתה מכניס למשוואה שימוש בחומרים אנאבוליים בכל מקרה אתה לא מחשב את התפריט כמו מתאמן רגיל אז גם פי 4 בערכים אתה תוכל למצוא

שאתה מכניס למשוואה שימוש בחומרים אנאבוליים בכל מקרה אתה לא מחשב את התפריט כמו מתאמן רגיל אז גם פי 4 בערכים אתה תוכל למצוא

אחלה, אז בוא נמצא. רק שזה גם יענה על ההגדרה "לא חסר פה בפורום".

• פותח/ת השרשור
נכון,אני גם באופן אישי מכיר הרבה כאלה אבל מהתייעצויות עם כמה רופאים הבנתי שזה לא דבר מומלץ לאורך זמן כן אני מעדיף לא להפריז ,למרות שהרבה יגידו פה שאין בעיה עם פי 3 זה נראה לי טירוף במיוחד שמדובר בתפריט ללא חומרים וכו'
אממ ואם כבר שאלתי,האם זה אותו דבר גם לגבי חישוב השומן? כי בהתחלתי צריך 85 גרם בערך,ובסיום התפריט יוצא לי 108?
קצת נבלעה לי השאלה בתוך הדיון:cray:

בקיצור דניאל הטענה שלך ש3 ו4 גרם חלבון על כל קילו משקל גוף זה יותר מדי ולא בריא?

לא טענתי שום דבר בשום מקום. רק הסתקרנתי מי הם אותם אנשים שדיברת עליהם, כי לאכול x4 חלבון כשאתה שוקל מעל 70 קילו זה לא פשוט בכלל. אם היית מציין מי אלה, הייתי שואל אותם למה הם עושים את זה ומקווה לשמוע תשובה יותר עניינית מ"ככה ההוא אמר לי" או "אני הולך על בטוח", ושואל גם איך הם עושים את זה פרקטית וכמה זה עולה להם.

לא טענתי שום דבר בשום מקום. רק הסתקרנתי מי הם אותם אנשים שדיברת עליהם, כי לאכול x4 חלבון כשאתה שוקל מעל 70 קילו זה לא פשוט בכלל. אם היית מציין מי אלה, הייתי שואל אותם למה הם עושים את זה ומקווה לשמוע תשובה יותר עניינית מ"ככה ההוא אמר לי" או "אני הולך על בטוח", ושואל גם איך הם עושים את זה פרקטית וכמה זה עולה להם.
בעקרון אושר סופטי ממליץ למתאמנים שלו להכניס 3 גרם חלבון על כל קילו משקל גוף. שאלתי אותו למה והוא לא ענה לי. זה גם למה @x7haim אוכל ככה. הטענה הייתה לפי מה שהבנתי היא "כל הליפטרים הגדולים עושים ככה אז צריך להקשיב לנסיון"

הקטע הוא שההגדרה "עודף חלבון" מתייחסת לכמויות הרבה יותר גבוהות. לא חסר פה בפורום אנשים שאוכלים 3 ואפילו 4 גרם חלבון על כל קילו משקל גוף והם בריאים לחלוטין
יש פה שתי בעיות.
1. זה שבנאדם אוכל פי 4 גרם חלבון למשקל גוף והוא בריא, לא אומר בהכרח שמישהו אחר שיאכל פי 4 גם יהיה בריא. אנחנו לא זהים, מה לעשות.
2. מה ההגדרה ל"בריא" ? שהוא ממשיך ללכת להתאמן ולהרים כבד? אתה יודע להגיד בוודאות שאותם אנשים עושים בדיקות דם מדי תקופה? איך הם יודעים שלא התחילה להם בעיית תפקוד כליות קלה? שאולי תחמיר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית