עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שהגוף שלא לא נפגע מעודף חלבוןמה ההגדרה ל"בריא" ?
לא, אבל נתונים מחקריים יבשים מראים שבכמויות האלה לא אמור לקרות שום דבר מיוחד לגוף שלך והיו המון דיונים על זה בפורום בעבר. אני רוצה לתת הדגשה ל"נתונים יבשים" כי מובן שאי אפשר להסתמך בצורה עיוורת על מחקרים, אבל תגיד לי אתה, הכרת מישהו שנוצרו אצלו בעיות מאכילת יתר של חלבון? ואם כן, איזו כמות הוא אכל?אתה יודע להגיד בוודאות שאותם אנשים עושים בדיקות דם מדי תקופה?
סבבה, אז נסכים על הדבר הבא, אם אתה לוקח על עצמך את הסיכון של לצרוך כמות חלבון גבוהה בהרבה מההמלצה הסטנדרטית כדאי לך לבצע בדיקות דם עקביות.איך הם יודעים שלא התחילה להם בעיית תפקוד כליות קלה? שאולי תחמיר?
בבקשה אל תפתח את זה שובבעקרון אושר סופטי ממליץ למתאמנים שלו להכניס 3 גרם חלבון על כל קילו משקל גוף. שאלתי אותו למה והוא לא ענה לי. זה גם למה @x7haim אוכל ככה. הטענה הייתה לפי מה שהבנתי היא "כל הליפטרים הגדולים עושים ככה אז צריך להקשיב לנסיון"
אני לא הולך לסגור את השיחה הזאת עד שאני לא אקבל תשובה ישירה. וכשאני אומר תשובה ישירה אני מתכוון שאני רוצה לשמוע הסבר מדעי או "אין לי מושג פשוט נראה לי שזה יותר טוב אז אני ממליץ את זה".בבקשה אל תפתח את זה שוב
וואלה? אתה עוקבי אחרי במקרה? איך אתה יודע מה אני אוכל וכמה?מקס רשם "לא חסר", "אפילו 4". ילד אחד ששותה אלפמאות סקופים של חלבון ביום ומגיע ל-x3 זה לא כזה מעניין...
חבלאני לא הולך לסגור את השיחה הזאת עד שאני לא אקבל תשובה ישירה. וכשאני אומר תשובה ישירה אני מתכוון שאני רוצה לשמוע הסבר מדעי או "אין לי מושג פשוט נראה לי שזה יותר טוב אז אני ממליץ את זה".
מקס. דיי.אני לא הולך לסגור את השיחה הזאת עד שאני לא אקבל תשובה ישירה. וכשאני אומר תשובה ישירה אני מתכוון שאני רוצה לשמוע הסבר מדעי או "אין לי מושג פשוט נראה לי שזה יותר טוב אז אני ממליץ את זה".
אני נותן לו הזדמנות להגן על הדעה שלו ולהסביר אותה. אולי אני אלמד מזה משהו שלא ידעתי. אם הוא לא רוצה החלטה שלו, פשוט במקרה הזה אני גם אתייחס לזה כאל BS (כשאני אומר BS זה BROSCIENCE ולא BULLSHIT שלא תבינו לא נכון)מקס. דיי.
אתה לא הולך לקבל תשובה כזאת מהסיבה הפשוטה שזה bs. בסדר? דיי. באמת.
זה לא יקרה.אני נותן לו הזדמנות להגן על הדעה שלו ולהסביר אותה. אולי אני אלמד מזה משהו שלא ידעתי. אם הוא לא רוצה החלטה שלו, פשוט במקרה הזה אני גם אתייחס לזה כאל BS (כשאני אומר BS זה BROSCIENCE ולא BULLSHIT שלא תבינו לא נכון)
זה בסדרחחחחח אני מאוד נרגש שפעם ראשונה שאלה שלי מעלה כזה דיון נוקב אך בין השורות אם מישהו יוכל לענות לי על השאלה האם זה בסדר שבסוף חישוב התפריט כמות השומן עולה על 1 גרם לקג אני אשמח חחח:sweatingbullets:
חחחח גרמת לי לגחךאני נותן לו הזדמנות להגן על הדעה שלו ולהסביר אותה. אולי אני אלמד מזה משהו שלא ידעתי. אם הוא לא רוצה החלטה שלו, פשוט במקרה הזה אני גם אתייחס לזה כאל BS (כשאני אומר BS זה BROSCIENCE ולא BULLSHIT שלא תבינו לא נכון)
אם היה לי כינוי אדום או כחול אולי זה היה קורה, אבל כרגע אני יותר מדי לא רלוונטי כדי שאנשים גדולים כמוהו יתייחסו אליי 😃זה לא יקרה.
🤦♂️ תעשה טובהאם היה לי כינוי אדום או כחול אולי זה היה קורה, אבל כרגע אני יותר מדי לא רלוונטי כדי שאנשים גדולים כמוהו יתייחסו אליי 😃
לא מכיר אישית אף אחד שאכל כמויות כאלה של חלבון, אבל בעיקר בגלל שזה פשוט מיותר ויקר. לדעתי אין שום סיבה לצרוך מעל 2 קילו לכל קג..אבל תגיד לי אתה, הכרת מישהו שנוצרו אצלו בעיות מאכילת יתר של חלבון? ואם כן, איזו כמות הוא אכל?
.
מה יש לך חיים זה נראה מהצד כאילו שאתה מרגיש רגשות אשמה בגלל שאני מעלה את הנקודה הזאת🤦♂️ תעשה טובה
עם זה אני מסכים.לא מכיר אישית אף אחד שאכל כמויות כאלה של חלבון, אבל בעיקר בגלל שזה פשוט מיותר ויקר. לדעתי אין שום סיבה לצרוך מעל 2 קילו לכל קג..
את האמת? כן. נמאס לי שאתם מדברים עליומה יש לך חיים זה נראה מהצד כאילו שאתה מרגיש רגשות אשמה בגלל שאני מעלה את הנקודה הזאת
אין קשר. כשאין לך תשובה מבוססת אתה מעדיף לא לענות.אם היה לי כינוי אדום או כחול אולי זה היה קורה, אבל כרגע אני יותר מדי לא רלוונטי כדי שאנשים גדולים כמוהו יתייחסו אליי 😃
צר לי נורא שנמאס לך שאנחנו מדברים עליו אבל זה פורום ציבורי וזכותנו להעביר עליו ביקורת אם לדעתנו הוא טועהאת האמת? כן. נמאס לי שאתם מדברים עליו
חלאס להחליט שלבנאדם אין תשובה מבוססת. אולי יש לו.אין קשר. כשאין לך תשובה מבוססת אתה מעדיף לא לענות.
1. נראה שהפחד של הרופאים מעודף חלבון מבוסס בעיקר על מחקר שנערך לגבי אנשים שהיו חולי כליות מלכתחילה. אצלם ריבוי חלבונים גרם להרעה במצב.הכרת מישהו שנוצרו אצלו בעיות מאכילת יתר של חלבון?
זה בסדר, תראה שהמספר קלוריות הכולל ביום מסתדר לך.חחחחח אני מאוד נרגש שפעם ראשונה שאלה שלי מעלה כזה דיון נוקב אך בין השורות אם מישהו יוכל לענות לי על השאלה האם זה בסדר שבסוף חישוב התפריט כמות השומן עולה על 1 גרם לקג אני אשמח חחח:sweatingbullets:
באמת בשביל מה זה טוב.?אחלה, אז בוא נמצא. רק שזה גם יענה על ההגדרה "לא חסר פה בפורום".