דיון הפסקת חיטוב למטרת הכנה למבחן. מה דעתכם?

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך

Tank

משתמש על
11,357
7,609
נק' מוניטין:
19,644
11,357
7,609
אהלן, הדיון רלוונטי יותר לסטודנטים ולתלמידים שבפורום
נגיד וקרה מצב שבו אתם נמצאים בחיטוב ארוך, קשה ומייגע ומגיעה תקופת המבחנים, ואז יש לכם 2 אופציות. אופציה ראשונה היא להמשיך בחיטוב, כאשר תזונה בגרעון קלורי עלולה להשפיע לרעה מבחינת התאוששות ויכולת ריכוז ולמידה, או הפסקה מהחיטוב לתקופת המבחנים על מנת להעלות את סיכויי ההצלחה שלכם.
האם הייתם לוקחים את הסיכון ולא עוצרים את החיטוב בתקווה שהכל יסתדר בכל מקרה? או שהייתם הולכים על בטוח, מעכבים את החיטוב בכמה שבועות ודואגים שהסיכויים להצליח במבחן יהיו הגבוהים ביותר?
אשמח לשמוע את דעתכם בנושא!

אישית שרדתי בגרויות בחיטוב יפה מאוד...
אבל אני יודע מידי פעם שמרגישים כמו חרא אז עדיף לצאת להפסקה. הכל תלוי בהרגשה שלך בחיטוב.

אם החיטוב מבחינתך ארוך, קשה ומייגע. תצא לנייטראלי במהלך הבחינות.

• פותח/ת השרשור
אם החיטוב מבחינתך ארוך, קשה ומייגע. תצא לנייטראלי במהלך הבחינות.
אני לא מחפש עצה. אני פתחתי דיון לגבי מה אתם הייתם עושים במצב הזה. אני סומך על האינטואיציה שלי במצב הזה 😃

אחי אתה סתם גורם לעצמך לסבול בחיטוב, תהפוך אותו ללא דל פחמימה ותעשה אותו גמיש.

• פותח/ת השרשור
אחי אתה סתם גורם לעצמך לסבול בחיטוב, תהפוך אותו ללא דל פחמימה ותעשה אותו גמיש.
אני אסבול הרבה יותר מחיטוב שהוא לא דל פחמימה. בחיטוב דל פחמימה אני מכניס הרבה שומן וחלבון מה שמפיע בצורה טובה מאוד על התיאבון שלי, מה שאומר שעכשיו אני מכניס כמות נמוכה של קלוריות ביום ואני עדיין לא רעב, מה שלא היה קורה לי בחיים בחיטוב רגיל והיה משפיע עליי בצורה עוד יותר גרועה על תקופת המבחנים. תחשוב שאתה יושב ולומד ואתה מת מרעב.

אני אסבול הרבה יותר מחיטוב שהוא לא דל פחמימה. בחיטוב דל פחמימה אני מכניס הרבה שומן וחלבון מה שמפיע בצורה טובה מאוד על התיאבון שלי, מה שאומר שעכשיו אני מכניס כמות נמוכה של קלוריות ביום ואני עדיין לא רעב, מה שלא היה קורה לי בחיים בחיטוב רגיל והיה משפיע עליי בצורה עוד יותר גרועה על תקופת המבחנים. תחשוב שאתה יושב ולומד ואתה מת מרעב.
אני לא הרגשתי הבדלים כמו שכולם אמרו,
הייתי רעב בשניהם כי אני חזיר.
לפחות לא הייתי בקיטוזיס והתחרפנתי

• פותח/ת השרשור
אני לא הרגשתי הבדלים כמו שכולם אמרו,
הייתי רעב בשניהם כי אני חזיר.
לפחות לא הייתי בקיטוזיס והתחרפנתי
אני לא מתחרפן. אני מרגיש בסדר גמור. פשוט לפעמים יש את ההרגשה שאם הייתי גומר עכשיו חבילת שוקולד ו3 אקסלים הייתי מצליח ללמוד יותר טוב

בבגרויות, שעליהן שמתי זין ובקושי למדתי היו תקופות שהייתי בחיטוב וזה לא הפריע לי.

לעומת זה בפסיכומטרי לקחתי את המבחן בשיא הרצינות והפסקתי את החיטוב, ולצערי עליתי איזה 4 קילו בחודשיים.
בקיצור אם המבחן חשוב לך לדעתי תפסיק את החיטוב אבל תנסה לא לאכול ג'אנק וכו', אחרת תצטער על זה.

אצלי זה בדיוק ההיפך, בחיטוב אני מרגיש יותר קל וחד, לא יודע להסביר בדיוק למה.. אבל כשהרמת פחמימות גבוהה אני מרגיש כבד ועייף
וזה משפיע על הלימודים בצורה מסוימת.

הצלחתי ללמוד דווקא דיי טוב(פסיכומטרי, מכינה וכו') כשהייתי בגרעון שלילי ודל פחמימה..

אני לא מחפש עצה. אני פתחתי דיון לגבי מה אתם הייתם עושים במצב הזה. אני סומך על האינטואיציה שלי במצב הזה 😃
אז למה לא אוף טופיק?

ולנושא, הייתי יוצא לנייטרלי.
בפועל המשכתי חיטוב

• פותח/ת השרשור
אז למה לא אוף טופיק?
דיי בטוח שהמטרה של הפורום היא לא רק לשאול שאלות אלה גם להעביר דיונים. פורום אוף טופיק אמור להיות קשור לכל מה שלא קשור בשום צורה לתזונה ולאימונים
SUGER FREE ושוקולד 85%?
ככה אני מקבל את כל הערכים שצריך ללימודים 😃

• פותח/ת השרשור
כי הגוף שלך צועק ''סוכר יא בן זונה סוכר!!
זדיין אתה וההיפרטרופיה שלך!!
והאחוז שומן שלי צועק לו בחזרה "יא בן זונה אתה לא תראה היפרטרופיה גם ככה עד פאקינג 2017"

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית