הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון הפסקת חיטוב למטרת הכנה למבחן. מה דעתכם?

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך

Tank

משתמש על
11,357
7,609
נק' מוניטין:
19,644
11,357
7,609
אהלן, הדיון רלוונטי יותר לסטודנטים ולתלמידים שבפורום
נגיד וקרה מצב שבו אתם נמצאים בחיטוב ארוך, קשה ומייגע ומגיעה תקופת המבחנים, ואז יש לכם 2 אופציות. אופציה ראשונה היא להמשיך בחיטוב, כאשר תזונה בגרעון קלורי עלולה להשפיע לרעה מבחינת התאוששות ויכולת ריכוז ולמידה, או הפסקה מהחיטוב לתקופת המבחנים על מנת להעלות את סיכויי ההצלחה שלכם.
האם הייתם לוקחים את הסיכון ולא עוצרים את החיטוב בתקווה שהכל יסתדר בכל מקרה? או שהייתם הולכים על בטוח, מעכבים את החיטוב בכמה שבועות ודואגים שהסיכויים להצליח במבחן יהיו הגבוהים ביותר?
אשמח לשמוע את דעתכם בנושא!

Personally I think one should stop the the cut/bulk (wtv is difficult for them), it's a matter of priorities, what's HONESTLY more important, ur education or ur gains?... If u cut u probably don't feel ur best and then add ontop of that and exam period (I mean actual exams and not something like bagruts...) and u r bound to feel like total shit. The exam period alone is total shit, don't make it worse than it has to be. I usually lose weight during my exam periods cuz I forget to eat and don't have time to waste on it.
Don't risk ur exam grades cuz u r vain, u can move a cut to another time, u can't move ur exams.

איזה כיף לילמוד כתיבה,החשש היחיד שלי באוכל זה איזה חטיף יהפוך את הידיים שלי לדביקות מידיי למיקלדת.
🤡

א) לך ללמוד במקום לכתוב בפורומים .
ב) יש כזה דבר סדר עדיפיות בחיים , ללמוד ולחטב לא בדיוק נמצאים אחד ליד השני .
ג) יש לך טונות של אפשרויות חיטוב ,אתה לא חייב לעשות דווקא דל פחמימה . אני עושה עכשיו 8 שעות אוכל 16 שעות צום ומרגיש מעולה .כולה הרגשת רעב .
ד) קח רילטין לך ללמוד וגם לא תהיה רעב .
קצת משמעת עצמית בנאדם .

except for this, prescribing basically meth to someone without being a phsychiatrist is sort of a bad idea, tho I assume it was partially a joke

(would give monitin, but forum won't let me..)

כן תכלס אני מסכים איתך . לא עצה הכי טובה .
בכל מקרה ,העצה החלופית שלי : אני יכול לשלוח לך תוכנה (או שאתה כול לקנות תוכנה נחמדה שנקראת freedom) שסוגרת לך את כל האינטרנט וכל מה שנשאר לך זה לשבת ללמוד ,ולא לגלוש בפורומים 😃 .

והציונים היו בהתאם?
האמת שהבגרויות שלי סבירות. בפיזיקה מתמטיקה ומחשבים לא למדתי בכלל בבית והציונים גבוהים, בשאר למדתי איזה שעה שעתיים לפני כל בגרות והציונים סבבה. אבל על הזין שלי זה מספיק לי כדי לללמוד באוניברסיטה את מה שאני רוצה

מנגד, את הפסיכו לקחתי ברצינות ובמבחן לא כל כך תפקדתי טוב. עדין קיבלתי ציון טוב אבל הייתי יכול יותר.

אני מאמין שאם לוקחים משהו באיזי אפשר יותר להפציץ בזמן המבחן האמיתי (מה שקרה לי בבבגרויות), ואם לוקחים משהו יותר מדי ברצינות כבר קל להתרגש מדי וליפול במבחן האמיתי.

לדעתי זה מאוד תלוי בבן אדם עצמו איך הוא מסתדר עם חיטוב ועם היכולת להשאר מרוכז שהוא רעב וזה גם תלוי באורך ובקושי החיטוב, אני אישית הייתי עובר לנייטרלי או מעלה את המינוס למינימום כי אני לא יכול להשאר רעב לשנייה

בתקופת מבחנים מעדיף לצאת לנייטרלי / מסה קלה זה מה שאני עשיתי במבחנים בתקופת חיטוב

לא קראתי את התגובות,אבל דווקא בתקופות שלא הייתי צריך להתעסק בלאכול כל שעתיים הייתי הרבה יותר חדור למידה למבחנים,.
אבל שוב,אין פה נכון לא נכון,לטווח הארוך התוצאות לימודים חשובות יותר לכן הייתי עושה מה שהייתי מרגיש לנכון
אני פשוט נורא סומך על שיקול הדעת שלך מההיכרות איתך שכשמידה ותעבור לנייטרלי זה לא יהיה הגיוני והצעד הנכון

אני נאלצתי להפסיק חיטוב בגלל מבחן כי לא הצלחתי ללמוד ביעילות. בכלל לשלב לימודים וחיטוב נראה לי רעיון לא חכם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית