עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה שאני חושב שונה ממך לא עושה אותי לדביל .
אתה הדביל שלא מוכן לקבל דעה של אדם אחר והולך אחרי כולם כמו עדר.
וכן 3 תרגילים של SS זה נראה מצחיק בלקרוא לזה "אימון" ועוד לתקופה של 6 חודש...אז מי הדביל פה? חה חה חה
כן, בפורום ה"רשע" שלו הוא גם שלח לו מכתב ושלח את ריפ לעזאזל על זה שהוא ביטל את הראיון.
אני מנסה להבין למה הוא חושב שריפ מפחד מהאמת אם הוא הביא הוכחה שלייל טועה בכל מובן אפשרי.
לינק?
כולם דבילים פה אהה? לייל אני...כולםםםם רק מה שמאכילים אותכם אתם בולעים ללא שום מחשבה עצמית.
מר לטיסימוס חדר כושר בשבילי זה לפתח גוף, להסתכל על ישבנים של גברים ולרוץ הביתה לשפשף.
ולעשות שלוש תרגילים (כן זה שלוש בתכונית A של SS) וללכת הביתה ולהגיד "יוו אני בקרוב אהיה גבר גבר" נראה לי מגוחך אלה אם אתה עושה ת'תרגילים בבית וזה בחינם ולא במסגרת של חדר כושר שעולה הרבה מאוד כסף בטוטאל קוסט כול חודש.
מה היו נתוני ההתחלה של זאק הזה (משקלי עבודה ומשקל גוף)?
http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=98307&postcount=42
הסקוואט שלו היה 145lb.
לייל יצא ממש טיפש מכל הדיונים האלו שם (בפורום שלו- באשכול שהוא נעל ובפורום של ריפ).
אם יש משהו שיצאתי בו דפוק, זה שעוד לא עשיתי ss.מי אמר המכון זה בית מלון מה אתה דפוק?
אבל סקוואט זה לא כול החיים שם...יש עוד תרגילים שאפשר לעשות לחיזוק רגליים מלבד התרגיל הזה.
נראה לי אתה גם מהסהרורים שעושים SS בלבד ולא FBW כמו שצריך