עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה מחפש נפח יותר גבוה מ GVT ?אני מחפש תוכנית עם נפח יותר גבוה
עפ"י כל הנתונים, עדיין לא הבנתי מאיפה המסקנה שדווקא נפח גבוה יותר ישרת את המטרות שלך.ותעשו לי טובה אל תגידו לי תיקח מהפורטל כי ראיתי את התוכניות שם אני מחפש תוכנית עם נפח יותר גבו
התכוונתי לתוכניות המובנות.למתחילים שיש באתר קילוגרמיםאתה מחפש נפח יותר גבוה מ GVT ?
דדליפט 100-90 קילועפ"י כל הנתונים, עדיין לא הבנתי מאיפה המסקנה שדווקא נפח גבוה יותר ישרת את המטרות שלך.
מה משקלי העבודה כרגע בתרגילי הבסיס?
ואני לא רומז או מכוון לליפטינג אם אתה חושש.
אני מחפש תוכנית עם נפח יותר גבוה
אני אקשיב לכם ואלך על ss אבל חשבתי להוסיף
3X6לחיצה צרפתית
3X6כפיפות מרפקים במוט W
בטן 3X15
בתור תרגילי עזר בכל אימון כי תכנית אימון של 3 תרגילים 3 פעמים בשבוע מרגיש לי כלום אני רגיל להתאמן 5 פעמים בשבוע
דיברתי איתו. יש לו קצת סטיגמות מאנשים שסיפרו לו דברים אחרים והוא חושב שאם הוא לא יבודד שרירים קטנים הוא יעלה במסה מלוכלכת יותר והכל יהיה שומן. נקווה שבעתיד הוא ילמד וישתנה 😃אל תחשוב
זה לא העיניין שהוא בקטע של בילדינג,אני אלך על המלצה טיפה שונה ואמליץ לא על SS . הבנאדם נראה שהוא מכוון לעניין של הבילדינג (אחרת אין סיבה שלאמירה "יותר נפח" , זה סתם סבל נוסף חח 😃 ) .
יש תוכנית מעולה שמשלבת בתוכה פוטנציאל יותר נחמד להיפרטרופיה ופחות להשמנה ,מה שקורה לאנשים שעושים SS . אולי זה תהיה ברירת מחדל פה בפורום במקום SS 😃 .
GreySkull LP Isn’t Good, It’s Great
ההגדרה מתייחסת לעד כמה יכול המתאמן להתקדם. מתאמן מוגדר מתחיל כל עוד הוא יכול להתקדם במשקלי העבודה כל שבוע או אפילו כל אימון.דבר אחד לא הבנתי מתי מתאמן מפסיק להיות מתחיל? אני כבר שנה בחדר כושר
זה לא העיניין שהוא בקטע של בילדינג,
למתאמן מתחיל אין ספציפיות, SS זאת לא תכנית שמיועדת לשום תחום ספורט, זאת תוכנית שמיועדת למתאמן מתחיל - כזה שיכול לשפר יכולתיו מאימון לאימון.
אין קשר בינה לבין השמנה, זה לא נכון מה שרשמת.
למה אתה חושב שזה מצריך פחות אוכל מ ss?אני אלך על המלצה טיפה שונה ואמליץ לא על SS . הבנאדם נראה שהוא מכוון לעניין של הבילדינג (אחרת אין סיבה שלאמירה "יותר נפח" , זה סתם סבל נוסף חח 😃 ) .
יש תוכנית מעולה שמשלבת בתוכה פוטנציאל יותר נחמד להיפרטרופיה ופחות להשמנה ,מה שקורה לאנשים שעושים SS . אולי זה תהיה ברירת מחדל פה בפורום במקום SS 😃 .
GreySkull LP Isn’t Good, It’s Great
למה אתה חושב שזה מצריך פחות אוכל מ ss?
נראה לי שהסט השלישי למקסימום חזרות הוא פוטנציאל לפרק כל מתאמן וההתאוששות לא תהיה קלה.
לא כל כך ברור לי לכמה חזרות הוא מתכוון במקסימום, כי בדוגמא הוא מראה 5,5,10 שזה אומר ששני הסטים הראשונים הם די פארש
אתה חושב שיש פה מישהו בפורום שהתחיל להתאמן בצורה שונה?? כולנו נרשמנו לחדר כושר ועשינו תכניות כאלו.וקי , אני מבין עוד פעם שאנשים פה אומרים דברים אחד לשני במעגלים ובסוף כולם מאמינים לזה ,אבל :
כשהתחלתי ,לא עשיתי SS . לקחתי משקולות וטחנתי להם את הצורה עד שלא יכולתי יותר
@berdan על אותה כמות אוכל ההפרש בהשמנה יהיה זניח בטח בהשוואה לתוכנית ss
אני מבין את העקרון של סט אחרון למקסימום, אבל זה גם לא נטול חסרונות.
עדיין לא הבנתי באיזה עצימות מבצעים את הסטים.