הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימון

• פותח/ת השרשור newone
  • פורסם בתאריך

newone

משתמש מתחיל
90
1
נק' מוניטין:
1
90
1
מתאמן כבר כמעט שנה גיל 20 משקל 65 גובה 1.68 א.ש בערך 14.
למישהו יש המלצה לתוכנית אימונים טובה למסה? ותעשו לי טובה אל תגידו לי תיקח מהפורטל כי ראיתי את התוכניות שם אני מחפש תוכנית עם נפח יותר גבוה

ותעשו לי טובה אל תגידו לי תיקח מהפורטל כי ראיתי את התוכניות שם אני מחפש תוכנית עם נפח יותר גבו
עפ"י כל הנתונים, עדיין לא הבנתי מאיפה המסקנה שדווקא נפח גבוה יותר ישרת את המטרות שלך.
מה משקלי העבודה כרגע בתרגילי הבסיס?
ואני לא רומז או מכוון לליפטינג אם אתה חושש.

• פותח/ת השרשור
אתה מחפש נפח יותר גבוה מ GVT ?
התכוונתי לתוכניות המובנות.למתחילים שיש באתר קילוגרמים
עפ"י כל הנתונים, עדיין לא הבנתי מאיפה המסקנה שדווקא נפח גבוה יותר ישרת את המטרות שלך.
מה משקלי העבודה כרגע בתרגילי הבסיס?
ואני לא רומז או מכוון לליפטינג אם אתה חושש.
דדליפט 100-90 קילו
בנץ 80 קילו
סקוואט 60 גג 65 קילו

• פותח/ת השרשור
אני אקשיב לכם ואלך על ss אבל חשבתי להוסיף

3X6לחיצה צרפתית
3X6כפיפות מרפקים במוט W
בטן 3X15

בתור תרגילי עזר בכל אימון כי תכנית אימון של 3 תרגילים 3 פעמים בשבוע מרגיש לי כלום אני רגיל להתאמן 5 פעמים בשבוע

אני אקשיב לכם ואלך על ss אבל חשבתי להוסיף

3X6לחיצה צרפתית
3X6כפיפות מרפקים במוט W
בטן 3X15

בתור תרגילי עזר בכל אימון כי תכנית אימון של 3 תרגילים 3 פעמים בשבוע מרגיש לי כלום אני רגיל להתאמן 5 פעמים בשבוע

אל תחשוב

דיברתי איתו. יש לו קצת סטיגמות מאנשים שסיפרו לו דברים אחרים והוא חושב שאם הוא לא יבודד שרירים קטנים הוא יעלה במסה מלוכלכת יותר והכל יהיה שומן. נקווה שבעתיד הוא ילמד וישתנה 😃

אני אלך על המלצה טיפה שונה ואמליץ לא על SS . הבנאדם נראה שהוא מכוון לעניין של הבילדינג (אחרת אין סיבה שלאמירה "יותר נפח" , זה סתם סבל נוסף חח 😃 ) .
יש תוכנית מעולה שמשלבת בתוכה פוטנציאל יותר נחמד להיפרטרופיה ופחות להשמנה ,מה שקורה לאנשים שעושים SS . אולי זה תהיה ברירת מחדל פה בפורום במקום SS 😃 .

GreySkull LP Isn’t Good, It’s Great

אני אלך על המלצה טיפה שונה ואמליץ לא על SS . הבנאדם נראה שהוא מכוון לעניין של הבילדינג (אחרת אין סיבה שלאמירה "יותר נפח" , זה סתם סבל נוסף חח 😃 ) .
יש תוכנית מעולה שמשלבת בתוכה פוטנציאל יותר נחמד להיפרטרופיה ופחות להשמנה ,מה שקורה לאנשים שעושים SS . אולי זה תהיה ברירת מחדל פה בפורום במקום SS 😃 .

זה לא העיניין שהוא בקטע של בילדינג,
למתאמן מתחיל אין ספציפיות, SS זאת לא תכנית שמיועדת לשום תחום ספורט, זאת תוכנית שמיועדת למתאמן מתחיל - כזה שיכול לשפר יכולתיו מאימון לאימון.

אין קשר בינה לבין השמנה, זה לא נכון מה שרשמת.

דבר אחד לא הבנתי מתי מתאמן מפסיק להיות מתחיל? אני כבר שנה בחדר כושר
ההגדרה מתייחסת לעד כמה יכול המתאמן להתקדם. מתאמן מוגדר מתחיל כל עוד הוא יכול להתקדם במשקלי העבודה כל שבוע או אפילו כל אימון.
לפי הנתונים שלך בבנץ׳ כנראה לא תוכל להתקדם כ׳כ מהר אבל בסקווט בטוח שכן

זה לא העיניין שהוא בקטע של בילדינג,
למתאמן מתחיל אין ספציפיות, SS זאת לא תכנית שמיועדת לשום תחום ספורט, זאת תוכנית שמיועדת למתאמן מתחיל - כזה שיכול לשפר יכולתיו מאימון לאימון.

אין קשר בינה לבין השמנה, זה לא נכון מה שרשמת.

מתאמן מתחיל לא יכול לחשוב בכלל לעבוד על היפרטרופיה עד שהוא לא עושה SS ..זה בלתי אפשרי פיזית(הבנתי שזה מה שאנשים פה אומרים במעגלים אחד לשני בפורום,סבבה) .
.
יאללה ,זה תוכנית למתחילים (אפשר ללחוץ על הקישור לפני שמתחילים להדפיס ולראות שהתוכנית הזאת היא לאנשים מתחילים שרוצים כוח והיפרטרופיה ואין להם העדפות להיות פאוורליפטר או משהו) , היא נחמדה . מי שעשה אותה עשה כדי לעבוד על נקודות ספציפיות שSS מזניחה .יש שמה תרגילי בסיס , יש היפרטרופיה ,יש נפח יותר גדול מ SS . שהבנאדם יקרא אותה ויחליט אם בא לו או לא .

נערך לאחרונה:

למה אתה חושב שזה מצריך פחות אוכל מ ss?
נראה לי שהסט השלישי למקסימום חזרות הוא פוטנציאל לפרק כל מתאמן וההתאוששות לא תהיה קלה.
לא כל כך ברור לי לכמה חזרות הוא מתכוון במקסימום, כי בדוגמא הוא מראה 5,5,10 שזה אומר ששני הסטים הראשונים הם די פארש

למה אתה חושב שזה מצריך פחות אוכל מ ss?
נראה לי שהסט השלישי למקסימום חזרות הוא פוטנציאל לפרק כל מתאמן וההתאוששות לא תהיה קלה.
לא כל כך ברור לי לכמה חזרות הוא מתכוון במקסימום, כי בדוגמא הוא מראה 5,5,10 שזה אומר ששני הסטים הראשונים הם די פארש

זה לא מצריך פחות אוכל .אבל הפונטציאל להשמנה יותר קטן .
אוקי , אני מבין עוד פעם שאנשים פה אומרים דברים אחד לשני במעגלים ובסוף כולם מאמינים לזה ,אבל :
כשהתחלתי ,לא עשיתי SS . לקחתי משקולות וטחנתי להם את הצורה עד שלא יכולתי יותר ואימון הבא לקחתי משקולות יותר חזקות . הייתי עושה את כל החרא שריפטו היה שם אותי על צלב . מכונות בנפח מטורף , משקולות בנפח שאנשים פה היו מזילים דמעות , 4 5 פעמים בשבוע . 8 -12-20 חזרות על לכשל . לא ידעתי מה זה דדליפט , לא סקוואט עד לפני משהו כמו חצי שנה .
הפלא ופלא , איכשהו ,אני לא יודע איך , הצלחתי לשרוד את זה .אחרי חצי שנה אנשים התחילו להגיד לי שמשהו מוזר קורה לך ואתה נראה הרבה יותר גדול . אנשים שעושים SS אומרים להם אחרי פרק זמן כזה ... לא יותר מדי .

בכל מקרה , זה תאמת בלי קשר להתייחסות פה של אנשים ל SS כאילו זה הדבר הכי טוב מאז לחם צלוי ,אנשים פה שבויים בקונספציה של עצמם או משהו ,ושוכחים שיש יותר מדרך אחת לעשות דברים כל עוד uderlying principle דומה ,ומוכנים להתווכח עד זוב דם וירטואלי . וגם לזה שהנפח מסוגל לפרק מישהו והתאוששות תהיה קשה . לפעמים כשאנשים שמים את עצמם בתוכנית כלשהי הם בעצם מגבילים את עצמם ולא יודעים למה הם מסוגלים .

ה5+ אומר שתעשה באחרון את המקסימום . אולי נשאר לך עוד אחד בקנה ולא ידעת את זה (במיוחד בהתחלה),כי אתה צריך רק לעשות 5 לפי SS ואסור לסטות מהתוכנית .פה , אם אין לך יותר מחמישה בקנה ,סבבה . אם יש,תעשה לפחות עוד אחד .

נערך לאחרונה:
וקי , אני מבין עוד פעם שאנשים פה אומרים דברים אחד לשני במעגלים ובסוף כולם מאמינים לזה ,אבל :
כשהתחלתי ,לא עשיתי SS . לקחתי משקולות וטחנתי להם את הצורה עד שלא יכולתי יותר
אתה חושב שיש פה מישהו בפורום שהתחיל להתאמן בצורה שונה?? כולנו נרשמנו לחדר כושר ועשינו תכניות כאלו.
אם אתה חושב שאנשים פה בפורום כל היום סוגדים ל-SS ואומרים שאין שום דרך אחרת אז אתה טועה, גם חלק מההנהלה לא ממליצים עליה ברוב המוחלט של המקרים.
זה עדיין לא אומר שהיא לא טובה..

@berdan על אותה כמות אוכל ההפרש בהשמנה יהיה זניח בטח בהשוואה לתוכנית ss
אני מבין את העקרון של סט אחרון למקסימום, אבל זה גם לא נטול חסרונות.
עדיין לא הבנתי באיזה עצימות מבצעים את הסטים.

@berdan על אותה כמות אוכל ההפרש בהשמנה יהיה זניח בטח בהשוואה לתוכנית ss
אני מבין את העקרון של סט אחרון למקסימום, אבל זה גם לא נטול חסרונות.
עדיין לא הבנתי באיזה עצימות מבצעים את הסטים.

לפי מה שהבנתי מהספר שהוא כתב על התוכנית, מאחר וההתקדמות במשחקים היא מאימון לאימון כמו בss, בסט של המקסימום אתה תגיע ברוב המקרים רק ל6-7 חזרות (ולפעמים 5 יהיה נס.. שוב, כמו בss). מקרים שיוצא משהו כמו 5-5-10 יקרו אחרי ריסט. וככה אתה יכול לקבוע גם Volume PR במהלך התוכנית. רעיון נחמד למי שרוצה ללכת לכיוון של פיתוח גוף אחרי התוכנית.

עוד המלצה, שלדעתי מוזר שלא דיברו עליה היא Jason Blaha Novice 5x5, אתה עובד ל5 סטים אקרוס ככה שזה ווליום די גבוה, ובנוסף אתה מוסיף תרגילי עזר.
אני חושב שמישהו מהפורום ניסה אותה.. כשאני אזכר אני אתייג אותו.

אה כן, זה היה @Shachar S

@Roco תודה, אם ככה זה לא שונה משמעותית מה ss.
5*5 לדעתי יגרום להורדת עצימות ועבור מתאמן מתחיל זה חבל.
אם 5*3 אפשר לעשות ב 90% מ rm5 בנפח גבוה יותר תאלץ לרדת ל 75-80%.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית