הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

"90% מלוחמי UFC לוקחים סטרואידים" וסמים בספורט באופן כללי

אני בספק אם כולם מודעים לזה שבולט נקי..נגיד כריסטיאנו רונאלדו ולברון ג'יימס הם מפלצות ספורטיביות. מה לגביהם?
אפילו לא שאלה,תראה את BIGGER STRONGER FASTER למקרה שלא ראית

אז למה לא בודקים אותם?
כי זה לא כלכלי,לאף אחד אין אינטרס לבדוק אותם,ולאלה שיש אין מספיק כסף
ויש בדיקות "פתע" שמודיעים עליהם מראש,ככה שהם תמיד יודעים לפני.
כמו בדיקות שתן בצבא כשאתה טבח

כי זה לא כלכלי,לאף אחד אין אינטרס לבדוק אותם,ולאלה שיש אין מספיק כסף
ויש בדיקות "פתע" שמודיעים עליהם מראש,ככה שהם תמיד יודעים לפני.
כמו בדיקות שתן בצבא כשאתה טבח
סתם מעניין אותי למה דווקא על גאטלין הנחיתו בדיקת פתע(והוא נכשל בבדיקה) ודווקא על בולט לא..

• פותח/ת השרשור
לרונאלדו יש אחוז שומן מלחיץ יחסית למישהו "טבעי" עם מסה כמו שלו..
לברון בכלל פריק,איך אפשר להיות כזה אתלט שאתה שוקל כמו דינוזאור..
כמו שכולם אמרו,מעורבים חומרים שם

ערף הספורטיביות נעלם מכיוון שלא כולם משתמשים,ולאלה שכן יש יתרון ברור.
או שיחמירו עם הבדיקות או שיתנו לכולם להשתמש.
(אני בלי קשר חושב שזה צריך להיות חוקי)

אני מבין שלא יצא לך להתעסק בספורט הישגי . לא יורד חס וחלילה , אבל בספורט הישגי , כאשר אנשים מגלים שיש להם כשרון מיוחד לתחום הזה וכאשר הם ממשיכים הם קוצרים את הפירות הרבה יותר משאר האנשים בסביבה , הם נהיים מכורים להרגשה של להיות יותר טוב . יש משהו מיוחד כשאתה מגלה שמצאת את היעוד שלך בחיים , או לפחות משהו שאתה יכול להיות ממש טוב בו .
אנשים באולימפיאדה , בNFL ,באגרוף , K-1 , UFC או מה שזה לא יהיה הם אנשים כשרוניים מאוד . כשרוניים מאוד . אבל כשאתה מגיע לזירה (אני בא מתחום של אגרוף אז אני מספר את זה ככה) אתה עולה מול בנאדם שהוא ממש טוב כמוך , ולא יורד לא משנה כמה אתה פוגע בו , ואז אתה מגלה שיש לו אגרוף חזק ביותר ואתה מתחיל לפחד כמו שלא פחדת בחיים שלך . אתה חושב שעומדת מולך מכונה ,כשאתה יודע שאתה בעצמך מכונה . במצב כזה הכל נפתר בדברים קטנים ביותר ,כל מה שיתן לך יתרון אתה תאחז בו . סטרואידים כבר מזמן לא נחשב ציטינג , כי אין כזה דבר מישהו לא משתמש בו .כל מי שקרוב למקומות הזוכים מלמעלה משתמש ,אחרת הוא לא היה קרוב לטופ ,כאשר כל בנאדם שמה הוא פנומן גנטי וכשרון ,וכולם טובים אחד מהשני או פחות טובים באלפית שנייה או משהו כזה .

כל מקום שבודק את האתלטים שלו , האתלטים מתאמנים כמו בני זונות על סטרואידים לפני ואז יורדים כדי לנקות את המערכת (בקהילת הלוחמים נגיד סטנוזלול מאוד בשימוש) . הביצועים יורדים אבל אתה עדיין מחזיק בedge שהרווחת משימוש בסטרואידים . בספורט אולימפי במדינות מסוימות זה בכלל "בתוך המערכת" . המאמן שיש לו את הבאקאפ של המדינה אומר לך מה להזריק ,והקהילה האולימפית באותה מדינה תומכת בשימוש . יש נוהלים מסודרים בספורטאים אולימפים איך ומתי לרדת ,זה ממש נוהלים .

אין מה לעשות , השואו צריך להימשך . קח לדוגמא את הווייטליפטרים מארה"ב , הם המדינה היחידה בעולם שיש להם וועדה פנימית הבודקת שספורטאים שלהם נקיים (בזמן שברוסיה ,סין ,אירן , וכו להפך מדפיסים לספורטאים שלהם לוח שנה עם סטרואידים ומדביקים על ארוניות שלהם בכפר האולימפי שהם מתאמנים בו) . וראה איזה ביצועים עלובים יש להם , יחסית למדינות מובילות בתחום . אז אין פה ציטינג , הרף הזה נשבר כבר מלפני כל כך הרבה שנים שאי אפשר לחזור לספורט של פעם - קודם כל זה כבר לא יהיה מעניין . ודבר שני אנשים שרוצים נצחון בכל מחיר (אתלטים) ,וכאשר יש מוניטין של מדינה מאחוריהם ,עדיין ימצאו דרך לתת edge לאתלט .

• פותח/ת השרשור
אין מה לעשות , השואו צריך להימשך . קח לדוגמא את הווייטליפטרים מארה"ב , הם המדינה היחידה בעולם שיש להם וועדה פנימית הבודקת שספורטאים שלהם נקיים (בזמן שברוסיה ,סין ,אירן , וכו להפך מדפיסים לספורטאים שלהם לוח שנה עם סטרואידים ומדביקים על ארוניות שלהם בכפר האולימפי שהם מתאמנים בו) . וראה איזה ביצועים עלובים יש להם , יחסית למדינות מובילות בתחום . אז אין פה ציטינג , הרף הזה נשבר כבר מלפני כל כך הרבה שנים שאי אפשר לחזור לספורט של פעם - קודם כל זה כבר לא יהיה מעניין . ודבר שני אנשים שרוצים נצחון בכל מחיר (אתלטים) ,וכאשר יש מוניטין של מדינה מאחוריהם ,עדיין ימצאו דרך לתת edge לאתלט

לדמיטרי קלוקוב מרוסיה יש גוף שאני יכול לאוננן עליו.. מרים משקולות לא אמור להראות ככה
סתם מעניין אותי למה דווקא על גאטלין הנחיתו בדיקת פתע(והוא נכשל בבדיקה) ודווקא על בולט לא..
בולט קנה חומרים איכותיים יותר,כאלה שקשה מאוד לתפוס. זה דעתי

אפשר היה לראות במונדיאל האחרון את הירידה בביצועים של הכוכבים, לדעתי זה בעיקר בגלל החשש מבדיקות סמים.

לדמיטרי קלוקוב מרוסיה יש גוף שאני יכול לאוננן עליו.. מרים משקולות לא אמור להראות ככה

יש איזה ראיון עם מיכאל קוקלאייב , סטרונגמאן רוסי ופאוורליפטר בזמנו הפנוי , שהיה בנבחרת אולימפית של רוסיה (והעיפו אותו מאיזה סיבה כלשהי) .הוא מספר את כל השיט הזה של ארונית ורשום לך מה צריך לקחת , מתי ,איך ,מתי יורדים מזה ,ויש להם גיבוי של וועדה אולימפית רוסית שדואגת שלא ידיעו לאולימפיאדה עם שרידים בדם (למרות שעדיין קרו פשלות והייתה איזה אולימפידאדה שרוסים פשוט התחילו לפרוש אחד אחרי השני בטוענות שונות ומשונות ) .

דרך אגב , דמיטרי זה הגוף מטרה שלי , הבנאדם עוד עלה לאיזה תחרות בודיבילדינג לא מזמן , אז הוא בכלל נראה מטורף .

• פותח/ת השרשור
יש איזה ראיון עם מיכאל קוקלאייב , סטרונגמאן רוסי ופאוורליפטר בזמנו הפנוי , שהיה בנבחרת אולימפית של רוסיה (והעיפו אותו מאיזה סיבה כלשהי) .הוא מספר את כל השיט הזה של ארונית ורשום לך מה צריך לקחת , מתי ,איך ,מתי יורדים מזה ,ויש להם גיבוי של וועדה אולימפית רוסית שדואגת שלא ידיעו לאולימפיאדה עם שרידים בדם (למרות שעדיין קרו פשלות והייתה איזה אולימפידאדה שרוסים פשוט התחילו לפרוש אחד אחרי השני בטוענות שונות ומשונות ) .

קלוקוב היה דמות להערצה בשבילי בימים שהייתי תמים וחשבתי שהוא נקי(עד לפני שבוע בערך)
אולי בגלל זה ליגת העל בכדורגל שווה לתחת? שיתחילו להזריק 🥴

אם ככה,מוזר שההודים והסינים לא זוכים במונדיאל

זה לא מפתיע,החלו לבצע בדיקות סמים לגיימרים לפני שהם עולים לעמדת המשחק,כחשד כי הם משתמשים בחומרים משפרי ביצועים על מנת לשפר את יכולת הריכוז שלהם בעת משחק.

אפשר היה לראות במונדיאל האחרון את הירידה בביצועים של הכוכבים, לדעתי זה בעיקר בגלל החשש מבדיקות סמים.
אתה כנראה צודק, אבל יאמר לזכות רונאלדו שהוא שיחק פצוע
לברון נגיד לא ירד ברמה שלו(רק העלה אותה) בפלייאוף הNBA ובגמר כמובן

בולט קנה חומרים איכותיים יותר,כאלה שקשה מאוד לתפוס. זה דעתי

אני חושב שזה יותר עניין של תזמון ,אתטלים אולימפים יש להם יום מדויק שהם יורדים מקריאטין כדי להיות נקיים לאולימפיאדה (וואלה כל שנה הם ממציאים בדיקות חדשות אז חומרים שקשה לתפוס לא תמיד עובד) . יש כאלו שקצת מפקששים ולוקחים יותר זמן כדי לשמור קצת על ההישגים שלהם יותר ,ואילו נתפסים .
יכול להיות שיש כאלו שנתפסים אבל לא עושים מזה בלאגן ופשוט אומרים להם שלא ישתתפו ,ומענישים איזה מישהו "פחות" בתור יראו וירעו .
בNFL עושים להם בכלל בדיקות ? כולם שמה נראים כאילו הם על קריאטין .

• פותח/ת השרשור
אתה כנראה צודק, אבל יאמר לזכות רונאלדו שהוא שיחק פצוע
לברון נגיד לא ירד ברמה שלו(רק העלה אותה) בפלייאוף הNBA ובגמר כמובן
מה שמזכיר לי,השחקנים הגדולים אף פעם לא פצועים להרבה זמן,עוד הוכחה לאנאבולים

מה שמזכיר לי,השחקנים הגדולים אף פעם לא פצועים להרבה זמן,עוד הוכחה לאנאבולים
זה נכון וגם לא נכון. מה מונע משחק להיכנס כניסה ברוטאלית בשחקן כמו רונאלדו/מסי? לפעמים גם נחיתות לא נכונות בקפיצות גובה יכולות להסתיים בשברי קרסול/קרעים ברצועה..לזה אין מענה בכל מה שקשור לאנאבולים
הייתה תקופה(לפני 6-7 שנים) שמסי היה פצוע כרוני עד שהוא פשוט הפך לרובוט. רונאלדו למעט פציעת ברך מאמצע שנה שעברה לא היה פצוע שנים(עד כמה שזכור לי לפחות)..בהחלט מעורר חשד
@Moshe , מה דעתך?

• פותח/ת השרשור
אני חושב שזה יותר עניין של תזמון ,אתטלים אולימפים יש להם יום מדויק שהם יורדים מקריאטין כדי להיות נקיים לאולימפיאדה (וואלה כל שנה הם ממציאים בדיקות חדשות אז חומרים שקשה לתפוס לא תמיד עובד) . יש כאלו שקצת מפקששים ולוקחים יותר זמן כדי לשמור קצת על ההישגים שלהם יותר ,ואילו נתפסים .
יכול להיות שיש כאלו שנתפסים אבל לא עושים מזה בלאגן ופשוט אומרים להם שלא ישתתפו ,ומענישים איזה מישהו "פחות" בתור יראו וירעו .
בNFL עושים להם בכלל בדיקות ? כולם שמה נראים כאילו הם על קריאטין .

"NFL players are tested for recreational drugs once a year, during a window mandated by the collectively bargained substance-abuse policy. That window opens in the spring (this year, coincidentally, it’s on 4/20) and ends early in the preseason. But largely because of the cost of dispatching drug testers, the vast majority of players are tested during training camp, when they’re all in one place. All a player usually needs to do is make sure he pisses clean by the time he reports to camp"
ציטוט שאומר הרבה
הנה עוד אחד,יותר טוב אפילו "If a player passes his one test, he won’t be tested again until the next April-August."
זה נכון וגם לא נכון. מה מונע משחק להיכנס כניסה ברוטאלית בשחקן כמו רונאלדו/מסי? לפעמים גם נחיתות לא נכונות בקפיצות גובה יכולות להסתיים בשברי קרסול/קרעים ברצועה..לזה אין מענה בכל מה שקשור לאנאבולים
הייתה תקופה(לפני 6-7 שנים) שמסי היה פצוע כרוני עד שהוא פשוט הפך לרובוט. רונאלדו למעט פציעת ברך מאמצע שנה שעברה לא היה פצוע שנים(עד כמה שזכור לי לפחות)..בהחלט מעורר חשד
@Moshe , מה דעתך?
אני יותר ממשוכנע שמסי לא הפסיק עם הHGH ברגע שהרופא אמר "זהו אתה מוכן"

"NFL players are tested for recreational drugs once a year, during a window mandated by the collectively bargained substance-abuse policy. That window opens in the spring (this year, coincidentally, it’s on 4/20) and ends early in the preseason. But largely because of the cost of dispatching drug testers, the vast majority of players are tested during training camp, when they’re all in one place. All a player usually needs to do is make sure he pisses clean by the time he reports to camp"
ציטוט שאומר הרבה

אני יותר ממשוכנע שמסי לא הפסיק עם הHGH ברגע שהרופא אמר "זהו אתה מוכן"
מסי השתמש בHGH בלאת ברירה מהיעדר גדילה טבעית של הגוף..אני בספק אם הוא משתמש בחומר הזה 15 שנים..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית